Ateşli bebeğe sirke sürmek ACiLLL

Kancicegim

Aysima´nin Annesi:)
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
3.933
19
kilar iki gundur aysimanin atesi vardi 37.5 derece ama ne iniyor ne cikiyor iki kere fitil verdim fayda etmedi ayni zamanda ishal olmus kizim.ben de napaicam diye dusunurken sirek sureyim dedim.koltuk altina ayaklarina ve alnina.ama tam alnina surerken gozune kacti sirke ...sonra cok agladi kizim.hemen yikadim simdi aglamiyor ama coooooooook korkuyorum birsey olurmu gözüne lütfen biri cvp versin ne yapacagim bilmiyorum yarin dr a gidicem ama yine de size sorayim dedim lütfen biri bisey biliyorsa yardim etsin ne yapmaliyim????

kilar iki gundur aysimanin atesi vardi 37.5 derece ama ne iniyor ne cikiyor iki kere fitil verdim fayda etmedi ayni zamanda ishal olmus kizim.ben de napaicam diye dusunurken sirek sureyim dedim.koltuk altina ayaklarina ve alnina.ama tam alnina surerken gozune kacti sirke ...sonra cok agladi kizim.hemen yikadim simdi aglamiyor ama coooooooook korkuyorum birsey olurmu gözüne lütfen biri cvp versin ne yapacagim bilmiyorum yarin dr a gidicem ama yine de size sorayim dedim lütfen biri bisey biliyorsa yardim etsin ne yapmaliyim????
merak etme canım bol su ile yıkadıysan allahın izniyle bişey olmaz kızarıklık olur muhakkak ama yarına bişeyi kalmaz hem ayaklarına sirkeli çorap giydir sirkeye batır çorapları sık giydir daha ii sonuç alırsın çok geçmiş olsunn

cok gecmis olsun canim
keske hemen goturebilme imkanin olsa acil servis yokmu?
distan ates dusurmek onemlli degil diye okumustum onemli olan ic atesmis
bol suyla yika gozunu demekten baska birsey gelmiyor elimden
canim ya kiyamam ben ona. yuregim sizladi valla.
cok gecmis olsun.

simdi iyi ama atesi hala düsmedi az sonra dr a gidicem.
acil servis var hastanede ama bebek bölümü yok kucuk yer oldugundan.
insallah bir sorun yoktur.gözünde de kizariklik falan da yok cok sükür.

geçmiş olsun bol suyla yıkamışsın aşırı dece de kaçmadıysa ve ağlamıyorsa bir problem olacağını sanmıyorum....
ateşi için se sık sık ılık duş tavsiye ediyorum biz de çok işe yarıyordu...

ahhhh canım ya kıyamam ben ona çok geçmiş olsun canım yaaa bencede bol suyla yıkamışsın birde aklında olsun düşmeyen ateşlerde fitil fayda etmez tavsiye etmiyo dr lar ateş düşürücü şurubun varsa ondan kullan bence birde biz kolonyalı su ile eklem yerlerine tampon uyguluyoruz ve hemen düşüyo...tekrar geçmiş olsun... gelişmelerden haberdar et bizi canım..

tesekkurler arkadaslar.
az önce dr dan geldik.bagirsaklarinda enfeksiyon varmis.
atesi ve ishali o yuzdenmis ama nerden nasil bulastigini bilemedi dr umuz.
iki kapsul verdi gunde bir tanesini mamasina katicam bir de üzüm özü kapsülü verdi kendini cabuk toparlamasi icinmis.onlari kattim icirdim simdi atesi 35.5 a düstü cok sukur.icerde uyuyor kizim ama cok halsiz görünüyor...ates düsürücü olarak da surup istedim o cok agir gelir dedi iyisinden ates düsürücü fitil verdi.
atesi cikarsa vericem ama insallah cikmaz.iki gun hapi kullanicaz iki gun sonra gecmezse tekrar gidicez ama insallah gecer.

canım sirke sürmek hiç iyi değil diye biliyorum,şurup,düşmüyorsa fitil ver,duş aldır.ıyi olmasına sevidim kuzunun,geçmiş olsun

tesekkurler. aslicim kulagindan ölctürmüyor gidiklaniyor da.
ben de koltuk altindan ve popodan olcüyorum..
bugun biraz daha ii cok sükür,atesi 36,5 ama yukari cikmiyor Allahtan..
yarin da vericem ilaci..dus da yaptirdim ilik suyla..
36,5 cok degil dimi?

dünürcüm tesk cnm damadimi cooooooooooookk öp benim icin yesin onu kaynanasi:)

geçmiş olsun bağırsaklarındaki enfeksiyonu kan testinden mi anladı, benim kızımda 2 gün önce ateşlendi, çıldıracaktım ben de, acile götürdüm ama diştendir deyip gönderdiler, daha diş belirtisi de yok

aybukecim evt kan testinden anladi dr.
ama dis cikarirken de ateslenirdi,ishal olurdu,,
bence sizinki disten de olabilir .dr unla konus dis icin jel versin ben kullandim cok faydasi oldu..kolay cikardik onun sayesinde.
insan hemen korkuyor degilmi ateslenince?
eee anne yuregi.aysima iyilesti cok sükür tekrar gitmemize gerek kalmadi.atesi normale dondu..cok iyi masallah ..Allah korusun bebisimi ve tum bebisleri.

36.5 ateş ateş değil zaten.. sirkeli suyun bir etkisi yok eski bi inanış gibi bişeymiş o.. en iyi ateş düşürme yöntemi ılık duş, çok soğuk olması da iyi değil

koltuk altından 37.3 ü geçerse ateş sayılıyor canım 36 lar normal vücut ısısı..
sirkeli suya bende inanmıyanlardanım.
şimdi nasıl oldu gözü?
inşallah bişey yoktur çok geçmiş olsun

sirke işe yarıyor yaa doğru ya da değil ama işe yarıyor, diş jeli ni de doktorlar veriyor ama arkadaşlar kullanma yan etkisi vbar diyorlar, ne yapsam ki

X