Ateşini düşürmek için yaptıkları şok etti

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Daily Mail'in haberine göre Hindistan'da minik bir bebeğin ateşini düşürmek için yapılan yöntem dünyayı ayağa kaldırdı.

Doğumdan sonra ateşi bir türlü düşmeyen bebek şok edici bir yöntemle tedavi edilmeye çalışıldı.

Bir büyücüye götürülen beek, tüm kasabanın önünde çırılçıplak soyuldu ve boynundan tutularak yürütülmeye çalışıldı.

Bebeğin acı çektiği her halinden belli olurken görüntüleri izleyenler ayağa kalktı.

Hint polisi büyücüyü tutukladıklarını belirtti.

http://www.milliyet.com.tr/atesini-dusurmek-icin-yaptiklari-pembenar-detay-cocuk-2062852/

O bebek benim olsaydi ne de iyi bakardim oysa
Yazik yavrucagin yuzunden ne kadar aci çektiği belli oluyor..
Cehalet bi türlü yok olmuyor. .
allahın izni ile olacak gönlünü ferah tut..çok iyi bir anne olacağına eminim

O bebek benim olsaydi ne de iyi bakardim oysa
Yazik yavrucagin yuzunden ne kadar aci çektiği belli oluyor..
Cehalet bi türlü yok olmuyor. .

Bilgecem senin bu mesajların bam telime dokunuyor.
Allah sana en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı, akıllı bir evlat versin. Kendimden çok sana dua ediyorum bu konuda inan ki...

tövbe eSTAGFURULLAH YAAA BU NEDİR YAAA BEN RABBİMİN VERECEĞİ HEDİYEYE GÖZÜM GİBİ BAKACAĞIM BANA GELMİYOR O EMANET AMA BÖYLELERİNE VERİLİYOR BİR BİLDİĞİ VARDIR ELBET

Yazık yaa küçücük çocuğa yaptıklarına bakın bir anne evladına nasıl böyle işkence edilmesine razı olur cehalet midir vicdansızlık mıdır bunun adı karar veremdim Allah ıslah etsin böylelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…