- 6 Aralık 2019
- 99
- 75
- 38
- 34
Merhaba kızlar... Sonunda bende burdayım. Önemle size de danışmak istediğim konu gebelik ile ilgili. Bu ay eşimle baya planlı ilerledik. Yumurtlama günü için ovulasyon testi ile günü netleştirdik. Günaşırı münasebetimiz oldu. Haliyle bu ay bekliyoruz. Yumurtlama gününden tam 8 gün sonra yerleşme kanaması yaşadım. Tabi bu kanama kahverengi renkteydi aralıklı bir şekilde 5 gün kadar sürdü.Diğer belirtileri de açıkcası yaşıyorum. Tam 28 gün regl dönemim. Bu ay tam olarak bugün yarın başlaması gerekiyor. Eğer gebelik yoksa tabi... Bu evrede en önemli nokta yerleşme kanaması sırasında idrar testi yapıldığında genel olarak negatif çıkarmış. Bugün dayanamayıp test yaptım resmi aşağıda paylaşıyorum. Ve ayrıca değerlendirilmek üzere birde ateşimi takip ediyorum. Normalde ateşim standart 36.9 dur hep... Dün 37.1 bugün ise 37.5 ve 37.2 arasında değişiyor. Regl döneminde ateş düşermiş.. Sizce hamile olabilir miyim aynı durumları yaşayan arkadaşlar paylaşırlarsa acayip sevinirim. Şimdiden teşekkürler