• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateşim yok ama 2 haftadır gripim

Sarbin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Tam 2 hafta sürdü grip . İyileştim sandım uyudum sabah tekrar boğazda batma burun akıntısı var . Ateşim yok ama çok halsizim . Limon bal içiyorum ,ıhlamur da . Ama geçmiyor 3 haftadayim griple 😥bebeğe zarar veriyor mu acaba .doktorum ilaç yazmaz, kızımın bile ateşi yoksa ilaç yazmayı tercih etmiyor. Bir yöntem söyleyin lütfen . 24 haftalık gebelik 👣

Suan influenza salgını var geçirmişsiniz ya da başka viral enfeksiyon üstüne bu eklenmiş olabilir bu sene uzamış kas eklem ağrısı oluyor benim gözlemlediğim istirahat 👯‍♀️

Gebelikte grip durumunda genelde atesten korkuluyor. Ben de hamileyken birkaç kere bayağı ağır grip geçirdim. Ateşim yoktu ama yerimden kalkamaz durumdaydım. İlaç da kullanamadığım için iyileşme sürem artmıştı. Doktor ateşin olursa muhakkak gel demişti. Siz de ateş durumu yokmuş. Siz yine bir doktorunuza sorun olmadi. Ama ben hamileyken benim doktorum böyle demisti

Gebelikte grip durumunda genelde atesten korkuluyor. Ben de hamileyken birkaç kere bayağı ağır grip geçirdim. Ateşim yoktu ama yerimden kalkamaz durumdaydım. İlaç da kullanamadığım için iyileşme sürem artmıştı. Doktor ateşin olursa muhakkak gel demişti. Siz de ateş durumu yokmuş. Siz yine bir doktorunuza sorun olmadi. Ama ben hamileyken benim doktorum böyle demisti
Randevu aldım bakalım . Yarın ne diyecek doktor . Bebeğe zarar vermez dese ben yine çekerim ama 3 yaşında kızım da var . Onda da başladı yavaş yavaş

Back
X