• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateş

ilay92

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2022
11
5
6
Arkadaşlar bebeğime akrma aşısı yapıldı dün tiberküloz verem toplamda 3 adet doz dün gece ateşi çıktı calpol mor olanı verdim 3 aylık bebeğim ateşi 37. Buçuk oldu ama ben verdim bir çay kaşığı yine de çünkü gittikçe çıkmaya başlası azonce yine çıktı kaç gün sürücek bu ateş

Merhabalar

37,5 derece ateşle ateş düşürücü vermeniz pek de doğru değil. Bebeğinizin bağışıklık sisteminin güçlenmesi için bu ateşe ihtiyacı var. Benimkiler büyüdü, net hatırlamıyorum ama galiba yenidoğanda 38 derece üstü olmadan ateş düşürücü verilmiyordu.

Calpol kullanıyorsanız, 6 saatten daha sık vermemelisiniz.

Sonuçta bebeğinizin vücuduna virüs/mikrop verildi. Tepki vermesi normal. 2-3 gün kadar sürebilir ateş.

Merhabalar

37,5 derece ateşle ateş düşürücü vermeniz pek de doğru değil. Bebeğinizin bağışıklık sisteminin güçlenmesi için bu ateşe ihtiyacı var. Benimkiler büyüdü, net hatırlamıyorum ama galiba yenidoğanda 38 derece üstü olmadan ateş düşürücü verilmiyordu.

Calpol kullanıyorsanız, 6 saatten daha sık vermemelisiniz.

Sonuçta bebeğinizin vücuduna virüs/mikrop verildi. Tepki vermesi normal. 2-3 gün kadar sürebilir ateş.
Merhabalar geçti ateşi iki gün sürdü şükür ki geçti şimdi 4. Ay sonundaki aşılarda onlar da böyle ateş yapar mı acaba ilacı pek kullanmadım bidefa verdim sadece ama baya etikliymiş düşürdü ateşini

Back