• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ateş sonrası sütüm kesildi yardımmmmm

erwasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2010
14
0
86
Manisa
arkadaşlar ben grip oldum 2 gün sürekli ateşim vardı bu arada sütüm azaldı zaten oğlumda bana ateşim var diye yanaşmmaya başladı 2 ggün sonunda benim süt gittii damla damla geliyo şimdi tabi oğlum doymuyo mama takviyesi yapıyorumm bu şekilde sütü kesilen varmı düzeliyormu sonra yoksa napcammm bennnn:25::25::25::25::25::25::43::43::43::43::43::43:

hiç korkma tabiki gelir sütün. Rahat ol. Şu an için tehlike süt kesilmesi değil biberona alışması. Onun dışında süt artırıcı bir şeyler ye ki korkun azalsın. Tahin helvası; et yaa hoşaf . Benim sütüm iki defa çok azaldı sonra normale döndü Bende çok korkmuştum ve ağlamıştım.

mamayı almıyo biberondan nefret ediyoo zaten benim derdim aç kalmmaması ama süt olmayınca depresyonun kıyılarında geziyorum beynim durmuş durumda:(:52::52::52::52::52::43::43::43:

bol bol su iç yemeklerde mutlaka taze soğan ye çiğ pırasa ve kuru soğanda süt yapıyor bide malt içeceklerinden al istersen süt yapıcı özelliği var ama galiba sulandırıyormuş olsun genede en azından sütün gelsinde sonra kesersin,kullanan anneler bilirler 1 yada 2 gün sonra süt miktarını yoğunlaştırıyormuş sanırım ben kullanmadığım için bilemiyorum bide stres yapma kendine sütte herşey etken biliyorsun...

Merhaba benimde sutum azalmisti bugun tasadufen irmikli muhallebi yedikten sonra sutumun cogaldigini kesfettim.Tek sadece tek gohsumden 150ml sut cikti ogluma icirdikten sonra tekrar sagdim.Bol su ve kayisi,ayva,incir,elma kompostosu yapip icebilirsin faydasi oluyor.

Back