kızlar bu konu hakkında topicimiz var biliyorum ama ,durumumu heyecanımı anlarsınız, affınıza sığınarak dahada dikkat çekici olması adına buraya yazıyorum bu konuyu.
ateş ölçme yontemiyle hamile olduğunu öğrenenlerden yardım istiyorum. dün regl olmam gerekiyordu olmadım kızlar ve bu sabah ateşimi bi ölçeyim eğer düşükse hamileyimdir diye düşündüm. ve ölçtüm 36,4 ya sizce? uffff,
böyle bir şeyden sonuç çıkartabilirmiyim çıkartamam dimi? aksam olsada işten çıksamda bi test alsam,beynimin etini yiyorum sabahtan beri-tatlicadiarzu-
selam canım bende ateşçilerdenim ama son gün ölçtüğün ateşten bişey anlaşılmaz mesela benim son günlerde 36.9 larda seyreder son gün 36.3 lere düşer ama herkeste bir olmaz yani belkide senin düşmemiştir inşallah hamilesindir canım eğer adet olmazsan yarında ölç ateşini okişşş
ya bende bir şey sormak istiyorum bugün adetimin 4.günü bu ay ilk defa ateş ölçme yöntemini deneyeceğim mesela bu sabah ölçtüm 36,4 çıktı.... benim evde dijital derece var bu sabah dilimin altından onunla ölçtüm siz nasıl derece kullanıyorsunuz ben bunu kullansam olurmu dijitali....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?