ates ölcme yönteminde önemli bilgiler

_chocolate_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
1.324
2
38
Ben bugüne kadar yanlis ölcmüsüm onun icin bugün yeniden basliyorum

atesi sabah daha yatakdan kalkmadan ölcmek gerekmis üstelik koltuk altini ölcmek yeterince kesin degilmis, koltuk alti cok degisken oluyormus (Nitekim bende öylede oluyordu, bir ölcüyordum 36,40 sonra kontroll icin tekrar ölcüyordum 37,10 cikiyordu)

Koltuk alti yerine vaginada veya dilinin altinda ölcmek gerekirmis atesi. Üstelik hep ayni yerden ölcmemiz ve ayni saatte ölcmemizde cok önemli.

Üstelik atesimiz ciktigi an cocuk yapmak icin cok gecmis, daha cok ates yükselmeden önce hafif indigi zaman hucuma gecmek gerekmis

Ates ölcmenin yani sira vaginadan akan akintiya dikkat etmek gerekmis, ordan akan akinti lastik gibi sünüyorsa hatta rengi birazda sariya kaciyorsa tam zamani demekmis.

Tekrar bu methodtan basliyacagim artik belki sizede faydali olur

Ha unutmadan, mutlaka ovalasyon testleride alin atesiniz düstügünde yaparsaniz daha emin olursunuz.

Üstelik cocuk yapmak icin iliskiye iki günde bir girmek ideal mis. Böylelikle erkegin spermleri birikir ve daha kaliteli olurmus vede ovalasyonu kacirmazmisiz..

ben de her sabah saat 8 de gözümü açar açmaz yatakta ölçüyorum aylardır.ama regl günüme yakın gün içinde de düşüş yaşayabilirim diye gün içinde de ölçtüm hep.ovülasyon öncesi ateşim günün herhangi bir saati 36.5 - 36.7 arası çıkar.ovülasyon sonrasıda 37.0-37.3 arası çıklar.eğer gün içinde düşüş olursa bunu da görebiliyorum.tabi sabah ölçtüğümü dikkate alarak tuttum notlarımı yinede.

ben de her sabah saat 8 de gözümü açar açmaz yatakta ölçüyorum aylardır.ama regl günüme yakın gün içinde de düşüş yaşayabilirim diye gün içinde de ölçtüm hep.ovülasyon öncesi ateşim günün herhangi bir saati 36.5 - 36.7 arası çıkar.ovülasyon sonrasıda 37.0-37.3 arası çıklar.eğer gün içinde düşüş olursa bunu da görebiliyorum.tabi sabah ölçtüğümü dikkate alarak tuttum notlarımı yinede.

Canim okadar kafana takma, gün asiri atesini ölcersen bütün gün onu düsünürsün. Bende öyleyim aslinda ama hic iyi degil iste insan nekadar kafasina takarsa okadar zorlasiyor. Allah hepimizin evlat arzusunu yerine getirsin insallah.

X