- 6 Aralık 2008
- 1.011
- 3
Kız dur heyecanlandırma beni de :))) Relax vaziyette oturuyordum annemde, panik yaptım birden :))
Hayırlısı inşallah :) Ama 4 ay önce 38. gününde kimyasal gebelik sonlanmıştı o yüzedn biraz daha bekleyeceğim kana baktırmak için.
Tam embriyosu bile oluşmamış olsa da, insan kaybedince fena oluyo yaaa
Senin ateşini göremedim ben :)
1.gün 36.4 regl
2.gün 36.6 leke
3.gün 36.6 * bitti
4.gün 36.4 *
5.gün 36.4
6.gün 36.3
7.gün 36.4
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.3
13.gün 36.3 *
14.gün 36.5 *
15.gün 36.5 *
16.gün 36.7 * (lavaboda peceteye 1 damla acık pembe akıntım geldi)
17.gün 36.6
18.gün 36.4 * uykusuz zamansız 2 saat önce
19.gün 36.7 *
20.gün 36.8
21.gün 36.6 *
22.gün 36.5 kahverengi leke acık renk 1-2 damla
23.gün 36.7 leke bitti aksam yine leke 1-2 damla
24.gün 36.8 suan leke yok
25.gün 36.7 36.9 bir saat erken ve tekrar uyuyarak saatinde ölçüm
burda canım tablom
Maşallah MaşallahAllahım giderek yükselsinde hamilelik olsun sonu :) Gayet iyi istikrarlı artıyo
Ama benim hiç belirtim yok yaa :S Akıntım bile yok denecek kadar az Sadece ağzım demir yutmuşumu gibi tatsız tuzsuz o kadar :S
Maşallah MaşallahAllahım giderek yükselsinde hamilelik olsun sonu :) Gayet iyi istikrarlı artıyo
Ama benim hiç belirtim yok yaa :S Akıntım bile yok denecek kadar az Sadece ağzım demir yutmuşumu gibi tatsız tuzsuz o kadar :S
benimde akıntı cok az leke gelince görüyorum genelde yoksa kuru bile sayılır cok gelmiyor akıntım ağızda metal tadı olurmuş hamilelikte bu arada :))) gögüslerim bi tuhaf bu ay hiiiç acımadı normalde dokunamazken bu ay bi o tuhaf ve bir iki kasıkta batma hissettim o başka belirti bende de yok
Göğüslerim regl zamanı nasıl şişip ağrıyosa yine öyleler :S
Amin inşallah dilediğimiz ve düşündüğümüz gibi olur
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hadi gözünaydın çok sevindim :)
Hayırlısıyla 8. haftasını da geçeceksin
Dikkat et kendine, beslenmene falan da tabi :)
Göğüslerim regl zamanı nasıl şişip ağrıyosa yine öyleler :S
Amin inşallah dilediğimiz ve düşündüğümüz gibi olur
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
benim regli tarihimden 10 gün önce bi başladı hala felaket dokunamıorum ama bende öle göğüs ucu kararma falan olmadı öle oluomuş bazılarında :)
Heeee yaa benim de öyle acayip şiştiler ve acıyolar :S Her regl dönemi olur böyle :S Bi de kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrılar giriyo ara ara :S WC koşuyorum bişey mi oldu diyeHiç belirtim yok yaa ne bilim bi garip
Doktora gittim 5 yumurtam sagda 5 yumurtam solda vardi. 2 gun sonra dene dedi ve 37.3 ates vardi yumurtam catlamis kesem kalin hamilysem ates olurmu anlamadim da?
canım sana yumurtlamayı yardımcı bir tedavimi uygulandı
ayrıca arkadaşım sen o kadar yumurtayla korunmasız ilişkimi yaşadın
doktorun seni hiç uyarmadımı ya 10 yumurtanın hepsi döllenirse nolcak :111:
benim bildiğim doktorlar 3 yumurtadan fazla olunca aşılama tedavisini bile iptal ediyor
gebemi hoş geldin hayatım
tedavi falan gormedim ben cocugum olmuyor diye gittim kendimi oyle saniyordum meger sorun yokmus beynimdeki engelde kalkti birde onuz oluyormus ama tek taraftan yumurtlaniyormus dedi 5 tanesi yani ama onlardan da kucuk olanlar vardi doktor yumurtan catlamis hamile olabilirsin dedi bekliyorum simdi ama iste nasil anlayacagim hic bir belirti yok arada migdem eksiyor o kadar o da yediklerimden olabilir.
Benim de midem ekşimişti ama regl günüm yaklaştığında;soruaha önce de miden ekşirmiydi???
Hojbulduuuuuuuuuuuuuuuk çok özledim yaaaaaaaaa;dayanamadım geldim