Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız dur heyecanlandırma beni de :))) Relax vaziyette oturuyordum annemde, panik yaptım birden :))
Hayırlısı inşallah :) Ama 4 ay önce 38. gününde kimyasal gebelik sonlanmıştı o yüzedn biraz daha bekleyeceğim kana baktırmak için.
Tam embriyosu bile oluşmamış olsa da, insan kaybedince fena oluyo yaaa
Senin ateşini göremedim ben :)

tamam cnm panik yapma devam relax olmaya :) hayırlısıyl sağlığıyla gelir inşallah bu sefer

1.gün 36.4 regl
2.gün 36.6 leke
3.gün 36.6 * bitti
4.gün 36.4 *
5.gün 36.4
6.gün 36.3
7.gün 36.4
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.3
13.gün 36.3 *
14.gün 36.5 *
15.gün 36.5 *
16.gün 36.7 * (lavaboda peceteye 1 damla acık pembe akıntım geldi)
17.gün 36.6
18.gün 36.4 * uykusuz zamansız 2 saat önce
19.gün 36.7 *
20.gün 36.8
21.gün 36.6 *
22.gün 36.5 kahverengi leke acık renk 1-2 damla
23.gün 36.7 leke bitti aksam yine leke 1-2 damla
24.gün 36.8 suan leke yok
25.gün 36.7 36.9 bir saat erken ve tekrar uyuyarak saatinde ölçüm

burda canım tablom

Maşallah Maşallah :nazar: Allahım giderek yükselsinde hamilelik olsun sonu :) Gayet iyi istikrarlı artıyo :nazar:
Ama benim hiç belirtim yok yaa :S Akıntım bile yok denecek kadar az Sadece ağzım demir yutmuşumu gibi tatsız tuzsuz o kadar :S

Maşallah Maşallah :nazar: Allahım giderek yükselsinde hamilelik olsun sonu :) Gayet iyi istikrarlı artıyo :nazar:
Ama benim hiç belirtim yok yaa :S Akıntım bile yok denecek kadar az Sadece ağzım demir yutmuşumu gibi tatsız tuzsuz o kadar :S

benimde akıntı cok az leke gelince görüyorum genelde yoksa kuru bile sayılır cok gelmiyor akıntım ağızda metal tadı olurmuş hamilelikte bu arada :))) gögüslerim bi tuhaf bu ay hiiiç acımadı normalde dokunamazken bu ay bi o tuhaf ve bir iki kasıkta batma hissettim o başka belirti bende de yok

inşallah hayırlısıyla hamilelik olur sonumuz sağlığıyla verir allahım meleklerimizi bize ve isteyen herkese :nazar: ateşin inşallah hep böyle kalır :)) bi 9ay 10 gün :)))

Göğüslerim regl zamanı nasıl şişip ağrıyosa yine öyleler :S

Amin inşallah dilediğimiz ve düşündüğümüz gibi olur
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

amin cnm inşllh istediğimiz gibi olur llah isteyen herkese sağlığıyla hayırlısıyla versin fazla bekletmeden

benim regli tarihimden 10 gün önce bi başladı hala felaket dokunamıorum ama bende öle göğüs ucu kararma falan olmadı öle oluomuş bazılarında :)

benim regli tarihimden 10 gün önce bi başladı hala felaket dokunamıorum ama bende öle göğüs ucu kararma falan olmadı öle oluomuş bazılarında :)

Heeee yaa benim de öyle acayip şiştiler ve acıyolar :S Her regl dönemi olur böyle :S Bi de kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrılar giriyo ara ara :S WC koşuyorum bişey mi oldu diye :KK43: Hiç belirtim yok yaa ne bilim bi garip

Heeee yaa benim de öyle acayip şiştiler ve acıyolar :S Her regl dönemi olur böyle :S Bi de kasıklarımda regl olacakmışım gibi ağrılar giriyo ara ara :S WC koşuyorum bişey mi oldu diye :KK43: Hiç belirtim yok yaa ne bilim bi garip

walla canım belirtiler regl ve hamilelikle aynı ayırt edemiyorsun zaten bende hala var öle regl ağrısı gibi ama rahim büyüyomuş öle dedi dr

Selam kızlar;geri döndüüm:KK64:

Uzun zamandır uğrayamamıştım;artık yine ara sıra girebilirim:92:

Son durumum:pazartesi 3 aylık olacak işallah bizim kukkuri;30 aralıkta kontrolüm var;haber veririrm;girmeyeli neler olmuş şöööle bi baktım.Taf ile özelden haberleştik;fakat 1.düşükten sonra her zaman umut daha fazladır;bilenler söylüyor...:KK71::KK71::KK71:

Çiğdem selam;daha gebelik testi yapmadan 1-2 gün önce ağzımda o zamana kadar tadmadığım metalik bir tat oluşmuştu:KK56:;bir de sanki tansiyonum yükselmiş gibi:18: başıma bir ütü konulmuş :KK37:gibi olmuştum aynı sabah;ölçtüğümde hem nabzım hem tansiyonum yükselmişti ki;hayatta yükselmez olsa olsa düşerdi...memeler ise haddinden çook fazla acımıştı:44:;şekil değişikliğini şimdiden bekleme büyümekten başka belirtisi yok;o 5.aydan sonra falan olurmuş...Diğer belirtiler regl belirtisiyle tamamen aynı idi...idrar testindeki ikinci çizgi önce çoooooook silik;sonraki gün daha belirgin;bi sonrakindeyse en belirgindi ki;çoook silik olması bile %90 gebesin demektir;ben onları müzelik olsun diye hala saklıyorum:KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:;hatıra işte:KK53:...sorunuz varsa buyrun

Doktora gittim 5 yumurtam sagda 5 yumurtam solda vardi. 2 gun sonra dene dedi ve 37.3 ates vardi yumurtam catlamis kesem kalin hamilysem ates olurmu anlamadim da?

Doktora gittim 5 yumurtam sagda 5 yumurtam solda vardi. 2 gun sonra dene dedi ve 37.3 ates vardi yumurtam catlamis kesem kalin hamilysem ates olurmu anlamadim da?

canım sana yumurtlamayı yardımcı bir tedavimi uygulandı
ayrıca arkadaşım sen o kadar yumurtayla korunmasız ilişkimi yaşadın
doktorun seni hiç uyarmadımı ya 10 yumurtanın hepsi döllenirse nolcak :111:
benim bildiğim doktorlar 3 yumurtadan fazla olunca aşılama tedavisini bile iptal ediyor

canım sana yumurtlamayı yardımcı bir tedavimi uygulandı
ayrıca arkadaşım sen o kadar yumurtayla korunmasız ilişkimi yaşadın
doktorun seni hiç uyarmadımı ya 10 yumurtanın hepsi döllenirse nolcak :111:
benim bildiğim doktorlar 3 yumurtadan fazla olunca aşılama tedavisini bile iptal ediyor

tedavi falan gormedim ben cocugum olmuyor diye gittim kendimi oyle saniyordum meger sorun yokmus beynimdeki engelde kalkti birde onuz oluyormus ama tek taraftan yumurtlaniyormus dedi 5 tanesi yani ama onlardan da kucuk olanlar vardi doktor yumurtan catlamis hamile olabilirsin dedi bekliyorum simdi ama iste nasil anlayacagim hic bir belirti yok arada migdem eksiyor o kadar o da yediklerimden olabilir.

tedavi falan gormedim ben cocugum olmuyor diye gittim kendimi oyle saniyordum meger sorun yokmus beynimdeki engelde kalkti birde onuz oluyormus ama tek taraftan yumurtlaniyormus dedi 5 tanesi yani ama onlardan da kucuk olanlar vardi doktor yumurtan catlamis hamile olabilirsin dedi bekliyorum simdi ama iste nasil anlayacagim hic bir belirti yok arada migdem eksiyor o kadar o da yediklerimden olabilir.

Benim de midem ekşimişti ama regl günüm yaklaştığında;soru:KK70:aha önce de miden ekşirmiydi???

X