Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence bebeğin rahime yerleşmiş olabilir o da ara ara kanama yapıyor olabilir her koşulada adet gününü beklemen gerekecek ama bir doktora sor belki progesteron verir:26:

tafcım inşallah öyledir netten arastırdım biraz pembe ve acık kahve leke normal diyor her yerde yerleşme lekesi diye geçiyor inşallah öyledir adet günüm gelsin hastanneye gideyim söylerim dr a canım idrar testi yapsam acaba sonuc verirmi ki :26:

inş canım ya çok okudum bu sitede öle ondan zaten hiç bir zaman ümidimi kırmamaya çalışıyorum zaten yicek ekmeği varsa yaşar takdiri ilahi

ewet canım gelme zamanı geldiyse önüne geçilmez illaki gelir sıkma canını allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin :nazar:

tafcım inşallah öyledir netten arastırdım biraz pembe ve acık kahve leke normal diyor her yerde yerleşme lekesi diye geçiyor inşallah öyledir adet günüm gelsin hastanneye gideyim söylerim dr a canım idrar testi yapsam acaba sonuc verirmi ki :26:

ben ateşim düşmeyince son gün o gece test yapmıştım erken gebelik testi orda çıkmıştı ikinci çizgi net olarak:nazar::98:

ben ateşim düşmeyince son gün o gece test yapmıştım erken gebelik testi orda çıkmıştı ikinci çizgi net olarak:nazar::98:

bende bekleyeyim yarın yada ondan sonraki gün yapayım o zaman :) çiğdem ne yaptı bu arada acaba bugün tablosunu da eklememiş kan tahliline mi gitti acaba test yapıp çift çizgiyi gördü heyecan yapıp hastaneye mi koştu acaba inşallah hamileyimmmmm der bizlere

bende bekleyeyim yarın yada ondan sonraki gün yapayım o zaman :) çiğdem ne yaptı bu arada acaba bugün tablosunu da eklememiş kan tahliline mi gitti acaba test yapıp çift çizgiyi gördü heyecan yapıp hastaneye mi koştu acaba inşallah hamileyimmmmm der bizlere

daha 10. günün bugün o yüzden 13. günü bekle bakalım ateşin ne diyecek sana ondan sonra idrar testi yaparsın acele etme test için ama hafif de olsa kanamalı olduğun için dinlenmeye çalış belki yorulduğun zaman kanaman geliyordur:26: dinlen haftasonu istirahat et salı ya da çarşamba günü yaparsın idrar testi eğer ateşin güzelse :KK19: ama kanamalar seni huzursuz ediyorsa da git pazartesi bir kan testi yaptı orda herşey çıkar:18:

daha 10. günün bugün o yüzden 13. günü bekle bakalım ateşin ne diyecek sana ondan sonra idrar testi yaparsın acele etme test için ama hafif de olsa kanamalı olduğun için dinlenmeye çalış belki yorulduğun zaman kanaman geliyordur:26: dinlen haftasonu istirahat et salı ya da çarşamba günü yaparsın idrar testi eğer ateşin güzelse :KK19: ama kanamalar seni huzursuz ediyorsa da git pazartesi bir kan testi yaptı orda herşey çıkar:18:

tamam canm dikkat ediyorum fazla yorulmamaya calışıyorum ve sık sık uzanıyorum varsada birşey olmasın diye en iyisi bekleyeyim ateşim ne diyecek bakalım :)

20 Aralık 1.gün 36.3
21 Aralık 2.gün 36.5
22 Aralık 3.gün 36.4
23 Aralık 4.gün 36.4
24 Aralık 5.gün 36.4
25 Aralık 6.gün 36.4

Günaydın herkese...:KK71:

günaydın bitti mi reglin? ateşin de maşallah çok istikrarlı:nazar: :KK9:

Bitiyor bugün. Evet çok istikrarlı gidiyoruz maşallah. :nazar: İkinci yarıda yükselmesini ve yüksek devam etmesini diliyorum. Önümüzdeki hafta çok çalışmak gerek tabi. :KK9: Sen nasılsın tafcım?

Bitiyor bugün. Evet çok istikrarlı gidiyoruz maşallah. :nazar: İkinci yarıda yükselmesini ve yüksek devam etmesini diliyorum. Önümüzdeki hafta çok çalışmak gerek tabi. :KK9: Sen nasılsın tafcım?

:KK6:sen biter bitmez başla 2-3 gün arayla devam ettir spermler tazelensin diye:KK34:
ben çok şükür iyiyim kürtajdan sonra ateşim 2 gün yüksekti sonra düştü 36,5 ve 36,4 gibiydi tabi ben öyle hergün ölmedim merak ettiğimde ölçtüm o civarda çıkıyuordu hep. 3-4 gündür kasık ağrılarım batmalarım var akıntım da çoğaldı acaba yumurtluyor muyum diye merak ediyorum sabah ölçtüğümde 36,6 çıktı ateşim ama bilmiyorum bakalım yarın öbür gün nasıl olacak ben adet görene kadar korunuyorum yumurtlayıp yumurtlayamadığımı sırf merak ettiğim için ara ara ölçüyorum ateşimi ama bakalım ne olacak ne zaman ilk adetimi olacağım:97:

:KK6:sen biter bitmez başla 2-3 gün arayla devam ettir spermler tazelensin diye:KK34:
ben çok şükür iyiyim kürtajdan sonra ateşim 2 gün yüksekti sonra düştü 36,5 ve 36,4 gibiydi tabi ben öyle hergün ölmedim merak ettiğimde ölçtüm o civarda çıkıyuordu hep. 3-4 gündür kasık ağrılarım batmalarım var akıntım da çoğaldı acaba yumurtluyor muyum diye merak ediyorum sabah ölçtüğümde 36,6 çıktı ateşim ama bilmiyorum bakalım yarın öbür gün nasıl olacak ben adet görene kadar korunuyorum yumurtlayıp yumurtlayamadığımı sırf merak ettiğim için ara ara ölçüyorum ateşimi ama bakalım ne olacak ne zaman ilk adetimi olacağım:97:

Evet çok çalışmam gerek, gün aşırı çalışmam lazım, ateş ölçmem lazım, ovu.testi yapmam lazım. Ne çok şey var yapmam gereken. :KK9: Bu ay geçen ayı teyit etmek için ateşimi ölçmeye devam edeceğim ama sonra bu beni strese sokuyorsa diye vazgeçmeyi düşünüyorum. Oluruna bırakmaya karar verdim. Tek merak ettiğim bu ay da 16.gün yumurtlayıp yumurtlamayacağım. Hayırlısı inşallah. Senin de en kısa zamanda adet düzenin eskisi gibi olur ve yeni güzel sağlıklı bebiş haberleri veririz inşallah birbirimize. :KK70:

çiğdemcim nasılsın tablonu koymamışsın bugün test yaptınmı canım merakla bekliyorum hayırlı haberini:nazar::nazar:

Merhaba Arkadaşlar :)
Prolactinim 498 sınırken 514 çıktı :S
Çok teşekkür ederim tebrikler başlamış hemen ama ben daha kan vermedim :)) Havayada girmedim değil hani :p
Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
Tablom burada

327140 Ovulation Charts

maşallah diyorumve tebrikler diyorum bebeğin gelmiş annesi ilk tebrik benden olsun yumurtlama gününden sonra 16 gün ve ateşin sabitlenmiş artık burdayım anneeee diye bağırıyor resmen hadi hayırlısı darısı başımıza artık:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlar:KK54:

dün doktora gittim çok şükür pıt pıtlarını duyduk boyutlarıda tam haftasında ama 2 hafta sonra terkardan bi görim dedi haftayada bir sürü test verdi bakalım hayırlısı benim için hala devam risk gerçi düşük riski %5 dedi ama benim içim rahat etmiyor şu 8. haftayı bi atlatsam başkada bişi istemiyorum:KK59:

Hadi gözünaydın çok sevindim :)
Hayırlısıyla 8. haftasını da geçeceksin
Dikkat et kendine, beslenmene falan da tabi :)

Bekleyis sen naptın
Test yaptın mı
Hadi güzel haberler ver :)

benim leke sabahta geldi 1 damla şimdi normale döndü gi bi renk fark edilmiyor artık akıntımda daha test yapmadım 4 gün var benim beklenen güne varsada cıkmaz sanırım bekleyeyim diyorum adet günümü ama olmazsa pztsi dayanamazsam kan tahlili yaptırırım cnm önce senden bekliyoruz hayırlı haberi sırayı bozmayayım :):KK70:

maşallah diyorumve tebrikler diyorum bebeğin gelmiş annesi ilk tebrik benden olsun yumurtlama gününden sonra 16 gün ve ateşin sabitlenmiş artık burdayım anneeee diye bağırıyor resmen hadi hayırlısı darısı başımıza artık:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Kız dur heyecanlandırma beni de :))) Relax vaziyette oturuyordum annemde, panik yaptım birden :))
Hayırlısı inşallah :) Ama 4 ay önce 38. gününde kimyasal gebelik sonlanmıştı o yüzedn biraz daha bekleyeceğim kana baktırmak için.
Tam embriyosu bile oluşmamış olsa da, insan kaybedince fena oluyo yaaa
Senin ateşini göremedim ben :)

1.gün 36.4 regl
2.gün 36.6 leke
3.gün 36.6 * bitti
4.gün 36.4 *
5.gün 36.4
6.gün 36.3
7.gün 36.4
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.3
13.gün 36.3 *
14.gün 36.5 *
15.gün 36.5 *
16.gün 36.7 * (lavaboda peceteye 1 damla acık pembe akıntım geldi)
17.gün 36.6
18.gün 36.4 * uykusuz zamansız 2 saat önce
19.gün 36.7 *
20.gün 36.8
21.gün 36.6 *
22.gün 36.5 kahverengi leke acık renk 1-2 damla
23.gün 36.7 leke bitti aksam yine leke 1-2 damla
24.gün 36.8 suan leke yok
25.gün 36.7 36.9 bir saat erken ve tekrar uyuyarak saatinde ölçüm

burda canım tablom

X