Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kahverengi akıntıysa korkma benim eltimde de oldu aynısı şimdi 2 aylık hamile :)

beyaz akıntıya karışmış kahve cok acık bi kahve rengi canım inşallah bende kucagıma alırım saglıgıyla daha gelecegi sinyalini verirken bile korku yasatıyo bana inşllah hamilesindir çift çizgiyide görmüşsün inşallah sağlığıyla alırız senin benim ve burdaki herkesin mutlu haberini

:))) göğüslerim acımaya başladı yavaş yavaş sızlıyo ve kasığımda sol tarafta çok hafif ince bir sızı hissettim inşallah bebeğim gelmiştir buda onun belirtisidir hep merak ederdim kasıkta iğne batmasını yaşadım sanırım şimdi:)) öne doğru eğildim birşey almak için oturduğum yerden o zaman oldu başkada olmadı lekem bugün yine 3 kez geldi bitti kaç gün sürecek acaba tamamen kesilsede korkum geçse :)))

kızlar güzel haberlerinizi duyarız inşallah. bende bu ay 2. tabloma başlayacağım. öpüyorum herkesi:81:

Lütfen yardım edinnn bu ateş ölçme nedir ben hiç duymadım sayfanın başlarında yumurta akı gibi bir akıntı olursa denemelerinizi yapın bebek için yazıordu bnde birkaç gün öyle akıntım geldi diye tedirgin oldum üşüttüm yine tutmayacak bebek dedim zaten kayınvalidem burda diye deneme yapamadıkta şimdi okuyunca ağlamaya başladım yinemi kaçırdım o tarihi diyee ne olur bana bu ateş ve akıntıyı açıklayın:2:

1.gün 14/12 36.3 (lekelenme)
2.gün 15/12 36.3
3.gün 16/12 36.3
4.gün 17/12 36.3 (bitti)
5.gün 18/12 36.3
6.gün 19/12 35 9 (Her zaman 6.15 te ölçüyorum o gün 3 te yattım 3 saatlik uyku ile)
7.gün 20/12 36.4
8.gün 21/12 36.3
9.gün 22/12 36.3
10.gün 23/12 36.5
11.gün 24/12 36.5

adetin ilk gününden itibaren dil altından her sabah 6-8 arası ölçtüğün ateşin eğer diyelim 14. güne kadar 36,3-36,4-36,5 arasında hergün değişik değişik çıktı 15. gün ve sonrasında bu değerler 36,7-36,8-36,9 ve hatta 37 derecelerde değişkenlik göstererek devam ederse o ay kesin yumurtladın demektir ve hangi gün yükselmişse önceki gün yumurtan çatlamıştır. yumurtlama döneminde akıntın çoğalır kendini daha çok ıslak hissedersin bazıları da kasıklarında hafif ağrı hisseder.o dönemlerde çalışma yapmalısın
sen ateşini ölçmeye başla bizimle burda paylaş biz san ayardımcı oluruz.

fundacığım 9. gün yumurtlamış olabilir misin:44: normalde hiç 24 günde adet gördüğün oldu mu? bakalım yarın ve öbürgünkü ateşlerin daha yüksek çıkacak mı ?

günaydıııın
ateşin sabitlenmiş canım sen hamilesin iştezaten silik çizgiyi de görmüştün

İnşallah ama ben o gebelik testine ısınamadım :)) Preseed almıştım yanında yollamışlar one step gebelik testi :S Çubuk gibi bişey, güven vermedi bana :))) Yarına normal bir test alıp yapmalı

fundacığım 9. Gün yumurtlamış olabilir misin:44: Normalde hiç 24 günde adet gördüğün oldu mu? Bakalım yarın ve öbürgünkü ateşlerin daha yüksek çıkacak mı ?
teşekkür ederim canım yorumun için
hiç 24 gün de adet görmedim genellikle 28.gün geliyor
ben de pek anlamadım yumurtlama için 9.GÜN erken değil mi :44:
Daha ilk defa ateş ölçüyorum bu ay:26:

Son düzenleme:
h.b yok 3 te randevum :18: heyecan korku herşey var şuan zaten rüyamda salak saçma şeyler gördüm ama bebeğimide gördüm kal atışlarıda vardı ne kadar taktıysam kafama artık

O kadarcık olur kalp atışını duyunca dünyaya döneceksindir Daha da varmış randevuya oyala kendini :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…