Arkadaşlar birşey sormak istiyorum sizlere.
Bu ay regl başlangıcından ateş ölçmedim ve ovulasyon testi yapmadım. 2 aydır hamile kalamayınca hiçbirşeyle uğraşmayayım da kafam rahat olsun, stresten uzaklaşırım belki dedim.
Ama yine içim durmadı ve tahmini ovulasyon tarihim civarlarında ateşimi ölçtüm. Ovulasyon oldu mu anlamak için. Sikluslarım 32, bazen 33 gün.
18. günde ateşim 36,4 idi.
19. gün sabah 6:30da ölçtüm 36,2 ve saat 8e yakın ölçtüğümde 36,5 idi.
20. gün yani bugün de 36,5 idi.
Sabahları hafif üşümüş şekilde kalkıyorum, acaba bunun etkisi olabilir mi? Çünkü normalde ateşimin yükselmesi lazım. Ovulasyon testi de yaptım sabah ama, 2 saat idrar tutmadan ve de (1 saat öncesinde) 2 fincan şu içmiş olduğum halde, negatif çıktı.
İnternetten okudukça da panikledim, yumurtlamama durumu olabilir mi acaba?
Ama Ekim ayında ateş takip etmiştim, o ay ovulasyondan sonra 37 üzerinde seyredip adete bir gün kala 36,5a düşmüştü.
Bu ay doktor kontrollerimde hiçbir sıkıntı çıkmadı. Smear testim de gayet temiz.
Doktor bebek istediğim için adetimin 2. yada 3. gününde hormon tahlillerimi istedi, rutin olarak, eşimden de sperm testi...
Yarın siklusun 21. günü, acaba progesteron baktırsam mı? Ama doktorum istemedi şu an için bunu, kafama göre yaptıracağım yaptırırsam. Sadece 2 aydır deniyorum bu da 3. ayım. Doktorum endişelenmek için çok erken olduğunu söyledi. Herhangi bir fiziksel şikayetim, anormal adet gecikmelerim, ara kanama vs. de yok. Rutin doktor muayenelerimde de sorun çıkmadı şimdiye kadar. Sizce yok yere kendime dert mi üretiyorum kızlar? Ama ateş neden yükselmiyor ki?
Şimdi tuvaletimi tutuyorum bakalım, 2 saat oldu, az daha geçsin ovulasyon testini tekrarlayacağım bakalım.
tafcıgım çok çok çok üzüldüm
Allah sabır versin diycek bişey bulamıyorum...
taf çok geçmiş olsun sana ve sabırlar diliyorum Rabbim herşeyin hayırlısı düşünür diyorum ve en kısa zamanda sağlıklı şekilde hamile kalmanı diliyorum
sevgili taf öncelikle çok geçmiş olsun
kısmet değilmiş demekk canım
umarım bundan sonraki gebeliğin güzel olur
ve kucağına almayı nasip eder Rabbim
taff geçmiş olsun canım. herşeyin hayırlısı diyelim canımmm.
arkadaşlar bu arada ben hergün buraya ısılarımı yazarsam yorumlarmısınız??
Tafcım,sen zaten çok güzel anlatmışsın,bize söz bile kalmamış,geçmiş olsun demekten başka bişey yok.vücudun hamileliği gördü en kısa zamanda ,hayırlısıyla bebğin gelecek inşallah,hiç dert etme.
tben sen yarın bir test denesene,ateşin maşallah çok iyi,inşallah yanıltmaz
taf çok geçmiş olsun güzelim..allah sabır versin..inşallah bundan sonraki gebeliğin sorunsuz tamamlanır...hiç üzülme benim ilk gebeliğimde böyle sonlanmıştı...genelde ilk gebelikler bu şekilde sonlanabiliyomuş...
Çok geçmiş olsun canım.
Allah sağlık versin, hayırlısıyla yine verir Allah inşallah...
taf yeni duydum hayatım çok geçmiş olsun kaç haftalıktı bebeğin inan bana kulağa çok kötü geliyor ama vardır bunda da bir hayır benim gibi kocaman kıpır kıpır bebeğinin uçup gitmesinden iyidir canım inan bana kendine iyi bak
taf canım çok geçmiş olsun allah tekrar aynı acıyı yaşatmasın canım
günaydın hanımlar
10 aralık sabahı bebeğim alındı kürtaj oldumkalbi durmuş öleli 1 hafta kadar olmuş kanamam gelince doktora gittim doktor kalbinin durduğunu bir an önce alınması gerektiğini söyledi apar topar kürtaja alındım aneztezi ile Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin benim hakkımda hayırlısı buymuş inşallah daha sağlıklısını hayırlı zamanda verir Allah yine de şükür halimize
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum sizlere.
Bu ay regl başlangıcından ateş ölçmedim ve ovulasyon testi yapmadım. 2 aydır hamile kalamayınca hiçbirşeyle uğraşmayayım da kafam rahat olsun, stresten uzaklaşırım belki dedim.
Ama yine içim durmadı ve tahmini ovulasyon tarihim civarlarında ateşimi ölçtüm. Ovulasyon oldu mu anlamak için. Sikluslarım 32, bazen 33 gün.
18. günde ateşim 36,4 idi.
19. gün sabah 6:30da ölçtüm 36,2 ve saat 8e yakın ölçtüğümde 36,5 idi.
20. gün yani bugün de 36,5 idi.
Sabahları hafif üşümüş şekilde kalkıyorum, acaba bunun etkisi olabilir mi? Çünkü normalde ateşimin yükselmesi lazım. Ovulasyon testi de yaptım sabah ama, 2 saat idrar tutmadan ve de (1 saat öncesinde) 2 fincan şu içmiş olduğum halde, negatif çıktı.
İnternetten okudukça da panikledim, yumurtlamama durumu olabilir mi acaba?
Ama Ekim ayında ateş takip etmiştim, o ay ovulasyondan sonra 37 üzerinde seyredip adete bir gün kala 36,5a düşmüştü.
Bu ay doktor kontrollerimde hiçbir sıkıntı çıkmadı. Smear testim de gayet temiz.
Doktor bebek istediğim için adetimin 2. yada 3. gününde hormon tahlillerimi istedi, rutin olarak, eşimden de sperm testi...
Yarın siklusun 21. günü, acaba progesteron baktırsam mı? Ama doktorum istemedi şu an için bunu, kafama göre yaptıracağım yaptırırsam. Sadece 2 aydır deniyorum bu da 3. ayım. Doktorum endişelenmek için çok erken olduğunu söyledi. Herhangi bir fiziksel şikayetim, anormal adet gecikmelerim, ara kanama vs. de yok. Rutin doktor muayenelerimde de sorun çıkmadı şimdiye kadar. Sizce yok yere kendime dert mi üretiyorum kızlar? Ama ateş neden yükselmiyor ki?
Şimdi tuvaletimi tutuyorum bakalım, 2 saat oldu, az daha geçsin ovulasyon testini tekrarlayacağım bakalım.
Aşağıdaki de biraz önce yaptığım testin 10-15.dakikası. Bugün 30.günüm. 2 günüm kaldı adetime. 14Dpo yani yumurtalamamdan sonra 14.günüm. Acon diye bir markanın testi. Dün de başka marka bir test yapmıştım o da bu kadar silikti. 12Dpo'da yaptığım biraz daha silikti. 12.gün daha belirgin çıkıp 13 ve 14.günler silikleşmesi bana pek normal gelmiyor ama tek umudum hepsi farklı markayla yapıldı. 12.günde yapılan Nova markaydı, 13.gün yapılan one step rapid test, bu aşağıdaki de Acon diye bir marka. Hamile miyim, değil miyim çok merak ediyorum ama kan testi yaptırmaya da korkuyorum. Bu kadar silik bir testten ümit etmem yanlış mı sizce?
KASIM
22 kasım 1. Gün 36,5 regl
23 kasım 2. Gün 36,3 regl
24 kasım 3. Gün 36,2 regl klomen
25 kasım 4. Gün 36,3 regl klomen
26 kasım 5. Gün 36,6 regl klomen bide hastaydım 
27 kasım 6. Gün 36,4 klomen+ çalışma
28 kasım 7. Gün 36,6 klomen
29 kasım 8. Gün 36,3 16 mm sağ 12 mm sol yumoş uzayan akıntı +çalışma
30 kasım 9. Gün 36,3 uzayan akıntı
01 aralık 10. Gün 36,3 19 mm +çalışma
02 aralık 11. Gün 36,3 prgynl iğne
03 aralık 12. Gün 36,0 uzayan akıntı bol+ çalışma
04 aralık 13. Gün 36,3 çalışma
05 aralık 14. Gün 36,5
06 aralık 15. Gün 36,7 çalışma
07 aralık 16. Gün 36,4
08 aralık 17. Gün 36,6çalışma
09 aralık 18. Gün 36,6
10 aralık 19. Gün 36,8
11 aralık 20. Gün 36,6
12 aralık 21. Gün 36,6
13 aralık 22. Gün 36,7çalışma
14 aralık 23. Gün 36,7
15 aralık 24. Gün 36,7
16 aralık 25. Gün 37,0
17 aralık 26. Gün 36,9
18 aralık 27. Gün 36,5
lekelenmem olurdu ama hala bişey yok :26:
ateşin düşmüş canımsanki adet gelecek gibi hayırlısı olsun sıkma canını
1.gün 36.4 regl
2.gün 36.6 leke
3.gün 36.6 * bitti
4.gün 36.4 *
5.gün 36.4
6.gün 36.3
7.gün 36.4
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.3
13.gün 36.3 *
14.gün 36.5 *
15.gün 36.5 *
16.gün 36.7 * (lavaboda peceteye 1 damla acık pembe akıntım geldi)
17.gün 36.6
18.gün 36.4 * uykusuz zamansız 2 saat önce
günaydın kızlarrrrrrrrr
:81:ateşin senin hamile olduğunu gösteriyor inşallah kimyasal değildir hayırlısıyla gelsin bebişin inşallahyaptığın testler erken gebelik testleri değilse o kadar silik çıkması normal sıkma canını bu ateşe göre hamile olduğun apaçık ortada hakkında hayırlısı olsun maşallah