Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
deryacım cok sagol canım yorum için allah bebeğini saglıgıyla kucagına almayı nasip etsin gerçi bebek yoksada bugün yumurtlama günüm deyim inşallah tutar en kısa zamanda yoruluyorum artık allah isteyen herkese versin tez zamanda

tşk ederim canım amin inş tutar canım hiçbir zaman ümidi kaybetme moralinide yüksek tut normal bir insanda bile gebe kalma şansı %25 miş sen o yüzden içini farah tut ruh halinide çok etkili oluyor çünkü, sen kaç aydır deniyosun doktora falan gittinmi hiç

deryacım cok sagol canım yorum için allah bebeğini saglıgıyla kucagına almayı nasip etsin gerçi bebek yoksada bugün yumurtlama günüm deyim inşallah tutar en kısa zamanda yoruluyorum artık allah isteyen herkese versin tez zamanda

tşk ederim canım amin inş tutar canım hiçbir zaman ümidi kaybetme moralinide yüksek tut normal bir insanda bile gebe kalma şansı %25 miş sen o yüzden içini ferah tut ruh halinide çok etkili oluyor çünkü, sen kaç aydır deniyosun doktora falan gittinmi hiç

bende öyle biliyorum teyzemde yaptı test ama onda bekledikten sonra bile hiç çizgi çıkmadı o yüzden kafam karıstı ve testimin birinin üzerinde 30 dakikadan sonraki sonuclar gecerli sayılmaz yazıyordu sitede okuyorum simdi bazıları birşey olmayınca ertesi gün bile cıkmıyo çift çizgi yazmışlar arastırıyorum bende o yüzden

eğer yaptığın test 30 dk diyosa 30 dk baz al tabiki canım
bence en temizi yarın sabah tekrar test yap yine o şekilde çıkarsa kan testi yaptır hamileysen kullanman gereken şeyler var unutma canım

bu arada o silik çizgi inan kolay kolay çıkmaz yıllarca silikte olsa,saatlerce de beklesem o çizgiyi göremedim :KK50: bence bekleme daha fazla derim sonucu güzel olur inşallah

herkese selam ben yeniyim burda. bunuda yorumlayabilir misiniz

calendar_module.php

ya bilmiyorum etkisi varmıdır yokmudur hamile kalmamda ama ben 3 aydır reglinin 1. gününden yumurtlama gününe kadar günde 2 fincan adaçayı içtim hamile kaldığım ayda hayıt tohumu civan pençesini karıştırıp içtim arada da ada çayı yumurta kalitesini artırdığını duydum zaten bu sitede var bir okuyup araştırın isterseniz

ya bilmiyorum etkisi varmıdır yokmudur hamile kalmamda ama ben 3 aydır reglinin 1. gününden yumurtlama gününe kadar günde 2 fincan adaçayı içtim hamile kaldığım ayda hayıt tohumu civan pençesini karıştırıp içtim arada da ada çayı yumurta kalitesini artırdığını duydum zaten bu sitede var bir okuyup araştırın isterseniz

verdiğğin bilgiler için çok sağol
hayıt ve civan perçeminin saraçoğlunun kürlerinden kullandık bizde kesinlikle fazdası olmuştur canım

darısı bizlerin başına inşallahhh

tşk ederim canım amin inş tutar canım hiçbir zaman ümidi kaybetme moralinide yüksek tut normal bir insanda bile gebe kalma şansı %25 miş sen o yüzden içini ferah tut ruh halinide çok etkili oluyor çünkü, sen kaç aydır deniyosun doktora falan gittinmi hiç

gittim canım dr a sorun yok bu 7.ay olacak deneyeli

eğer yaptığın test 30 dk diyosa 30 dk baz al tabiki canım
bence en temizi yarın sabah tekrar test yap yine o şekilde çıkarsa kan testi yaptır hamileysen kullanman gereken şeyler var unutma canım

bu arada o silik çizgi inan kolay kolay çıkmaz yıllarca silikte olsa,saatlerce de beklesem o çizgiyi göremedim :KK50: bence bekleme daha fazla derim sonucu güzel olur inşallah

bende bu ay hariç hiç görmedim çift çizgiyi günlerce bekledim cıkmadı inşallah vardır diyorum ama cizginin günler gectikce koyulugundan bahsediliyor ve benim sabit silik cıkıyor 1 aralık adet günümdü o günden beri silik tabi adet günü gceden sabaha cıktı çizgi diğer ikisinde biri 20 dakikadan sonra biri yapınca gölge gibi gördüm sanki ama negatif dedim 15 dakika sonra oda silik cıktı ama gözle görülür pembeydi hepsi
allahım fazla bekletmesin bizleri

gittim canım dr a sorun yok bu 7.ay olacak deneyeli[/QUOTE

o zaman canım sabırla beklicen bebişini sen düzenli çalış allahım inşallah en yakın zamanda sanada verir moralini yüksek tut olurmu :KK71::KK54:

sagol canım yorum için bebek varsada sürpriz olur bize çizgiyi stres bile yapmadım dua ediyorum sadece saglıgıyla gelsin ne zaman gelirse gelsin diye zaten bu ay da dahil 3 aydır folicplus ta kullanıyorum bebek olursa gelişmesi için artık hayırlısı

G.erkil 7 günün kalmış hadi hayırlısı

bekleyiş canım sen bi kanda baktırrr CANIM

Son düzenleme:
Inş.tatlım benim hiç moral bozma tamammı hamişlik hormonu beyinde bitiyo eğer moral bozarsan direk hormonunu etkiliyosunnn kuzucumm

X