Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar ben geldim 1 haftadır annemlerdeydim nasıl gidiyor bakalım bugün adetimin 14.günü yumurtlamaya yakın döndüm kafamı iyiyce dağıtıp geldim ve artık hamilelik testlerine güvenmiyorum gecen adet günümde yaptım sabah silik cıkmıştı annemlerde de 3 farklı marka yaptım onlarda 15-20 dakika sonra silik cıktı ama hamile değilim o zamandan bu yana net iki çizgi cıkardı ve en önemlisi ateş takibine devam ediyorum düştü ve bugün yükseldi bugün yumurtlama oluyo sanırım :) o yüzden en güvenlisi kan testi kızlarrr tablomu düzenleyeyim ekleyecegim birazdan ayyyyyyy hepinizi çok özlemişim yaaaa:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

1.gün 36.4 regl
2.gün 36.6 leke
3.gün 36.6 * bitti
4.gün 36.4 *
5.gün 36.4
6.gün 36.3
7.gün 36.4
8.gün 36.6
9.gün 36.4
10.gün 36.3
11.gün 36.4
12.gün 36.3
13.gün 36.3 *
14.gün 36.5 *

1.gün 36.4 regl gece gebelik testi yapmıştım silik çizgi sabah cıktı
2.gün 36.6 leke
3.gün 36.6 * bitti
4.gün 36.4 *
5.gün 36.4
6.gün 36.3
7.gün 36.4
8.gün 36.6
9.gün 36.4 tekrar gebelik testi yapmıştım 20 dakikada ikinci çizgi silik cıktı
10.gün 36.3 tekrar gebelik testi yapmıştım 15 dakika da ikinci çizgi silik çıktı
11.gün 36.4
12.gün 36.3
13.gün 36.3 *
14.gün 36.5 *

bu silik çizgiler neden çıkıyo ateşim hamile olmadığımı gösteriyor ve belirtim yok regl oldum sasırılıcak bir durum ve hepsi ayrı ayrı gebelik testleriyle yapıldı güvenmiyorum artık testlere hamilelik olsa koyu çizgi oluşurdu gün geçtikce ama silik çizgi cıkıyor koyu değil gözle görülecek sekilde annem falan herkes gördü arkadasım regl gününde yaptıgın hata vermiştir dedi tekrar yap dedi tekrar silik anlamadım ben bu işten birşey

selam kızlar bende 2 aydır ateş ölçme yöntemini uyguluyorum.
yalnız şu ovulasyon kartlarını nasıl yapıyosunuz bu kartlar ovulasyon zamanında çizgimi çekiyo yardımcı olabilirmisiniz? ben bu ovulasyon sitesine girdim ama ingilizce olunca anlamadım nereden yapılacağını üye olmak gerekiyormu yardımcı olabilirmisiniz :KK69: :KK71:

2.gün 36.6 leke
3.gün 36.6 * bitti
4.gün 36.4 *
5.gün 36.4
6.gün 36.3
7.gün 36.4
8.gün 36.6
10.gün 36.3 tekrar gebelik testi yapmıştım 15 dakika da ikinci çizgi silik çıktı
11.gün 36.4
12.gün 36.3
13.gün 36.3 *
14.gün 36.5 *

bu silik çizgiler neden çıkıyo ateşim hamile olmadığımı gösteriyor ve belirtim yok regl oldum sasırılıcak bir durum ve hepsi ayrı ayrı gebelik testleriyle yapıldı güvenmiyorum artık testlere hamilelik olsa koyu çizgi oluşurdu gün geçtikce ama silik çizgi cıkıyor koyu değil gözle görülecek sekilde annem falan herkes gördü arkadasım regl gününde yaptıgın hata vermiştir dedi tekrar yap dedi tekrar silik anlamadım ben bu işten birşey

regli zamanında sanırım tam adet olmadın ve lekelenme mi oldu benmi yanlış anlıyorum ve bu zaman zarfından itibaren gebelik testlerinde silik çıkıyosa bişeyler olma ihtimali yüksektir.Gebelik testlerinde silik çizgi bile gebelik olarak yorumlanır.Kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.

Günaydın. taf gel artık. Nerdesin? İyi misin?:KK14:

Bu arada ateş tablom şöyle;

adsz1vd.jpg

2.gün 36.6 leke
3.gün 36.6 * bitti
4.gün 36.4 *
5.gün 36.4
6.gün 36.3
7.gün 36.4
8.gün 36.6
11.gün 36.4
12.gün 36.3
13.gün 36.3 *
14.gün 36.5 *

kan testi yaptırsana canım

1.gün.... 36,4..... 21 kas regl-leke
2.gün.... 36,2..... 22 kas regl
3.gün.... 36,3..... 23 kas regl
4.gün.... 36,3..... 24 kas leke
5.gün.... 36,3..... 25 kas leke
6.gün.... 36,4..... 26 kas
7.gün.... ????..... 27 kas
8.gün.... ????..... 28 kas
9.gün.... 36,2..... 29 kas yarı otlu :103:
10.gün... 36,3..... 30 kas otsuz
11.gün... 36,4..... 1 Aralık otsuz
12.gün... 36,2..... 2 Aralık otsuz:103:
13.gün... 36,3..... 3 Aralık yarı otlu
14.gün... 36,4..... 4 Aralık otsuz
15.gün... 36,3..... 5 Aralık otsuz:103:
16.gün... 36,0..... 6 Aralık yarı otlu
17.gün... 36,2..... 7 Aralık yarı otlu
18.gün... 36,2..... 8 Aralık yarı otlu:103:
19.gün... 36,2..... 9 Aralık yarı otlu
20.gün... 36,1..... 10 Aralık otsuz
21.gün... 36,1..... 11 Aralık otsuz
22.gün... 36,4..... 12 Aralık yarı otlu:103:
23.gün... 36,0..... 13 Aralık otsuz
24.gün... 36,1..... 13 Aralık otsuz
30368d Ovulation Charts

regli zamanında sanırım tam adet olmadın ve lekelenme mi oldu benmi yanlış anlıyorum ve bu zaman zarfından itibaren gebelik testlerinde silik çıkıyosa bişeyler olma ihtimali yüksektir.Gebelik testlerinde silik çizgi bile gebelik olarak yorumlanır.Kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.

canım birinci gün kanamam oldu 2 leke leke geldi 3.gün öğleden sonra tamamen bitti ama idrar testi zaman gectikçe 2 çizgiyide koyu verir diye biliyorum o yüzden yaptırmadım kan testi ve belirti vs hiç birşeyde yok ayrıca ateşimde sabit kalmadı yumurtluyo gösteriyor o yyüzden karıstı kafam bütün hamişler ateşin sabitlendiğini söylüyorlar

kan testi yaptırsana canım

sanırım en iyisi kan testi ama bi anlayayım su ateş işini sabitlenmesi gerekiyormu falan o aklıma takıldı ve belirti falan hiç birşeyde yok ama 3 farklı marka test yaptım ilk vardı hadi regl günü yapayım negatifi göreyim dedim sabah bi baktım 2 çizgi pembe silik ama net görülüyor sonrakini biraz zaman gecti arkadasıma bahsettim o bi tane daha yap hata vermiştir dedi o zaman sabah yaptım 20 dakikada yine silik cıktı ve ondan sonra 1 tane daha yaptım diğer gün sabah oda 15 dakikadan sonra silik çizgi cıktı

kızlar banada şu tablolar konusunda yardımcı olsanız yazıyorum ama kimse yardımcı olmuyo
nasıl kart oluşturuyosunuz ingilizce sonuçta üyemi oluyosunuz ovulasyon zamanını belli ediyormu bu çizelge

sanırım en iyisi kan testi ama bi anlayayım su ateş işini sabitlenmesi gerekiyormu falan o aklıma takıldı ve belirti falan hiç birşeyde yok ama 3 farklı marka test yaptım ilk vardı hadi regl günü yapayım negatifi göreyim dedim sabah bi baktım 2 çizgi pembe silik ama net görülüyor sonrakini biraz zaman gecti arkadasıma bahsettim o bi tane daha yap hata vermiştir dedi o zaman sabah yaptım 20 dakikada yine silik cıktı ve ondan sonra 1 tane daha yaptım diğer gün sabah oda 15 dakikadan sonra silik çizgi cıktı

canım sen yinede bir kan testi yaptır üstünede görmüş olabilirsin, kimyasal gebelikte olabilir. bizde bu ay tutturduk :87: 5 haftalık hamileyim şimdi hergün kan sulanıdırıcı iğne oluyorum cilt altından biliorsun ki bahsetmiştim bende de bir sürü sorun vardı inanıyorumki seninde olucak en yakın zamanda sen içine ferah tut çok fazlada kafana takma canım

kızlar banada şu tablolar konusunda yardımcı olsanız yazıyorum ama kimse yardımcı olmuyo
nasıl kart oluşturuyosunuz ingilizce sonuçta üyemi oluyosunuz ovulasyon zamanını belli ediyormu bu çizelge

sevdacım çizelgede ateşine göre ovuluyosyan zamanı belli ediyor evet ing çevirmen için sana bir site linki vericem oraya kopyalayıp yapıştırırsan sana türkçeye çevirir sende kavrarsın nasıl çizelge yapıcağını
Google Translate

deryacım cok sagol canım yorum için allah bebeğini saglıgıyla kucagına almayı nasip etsin gerçi bebek yoksada bugün yumurtlama günüm deyim inşallah tutar en kısa zamanda yoruluyorum artık allah isteyen herkese versin tez zamanda

bekleyiş testlerde 10-15 dk dan sonraki sonuçlar geçerli değildir diye biliyorum

bende öyle biliyorum teyzemde yaptı test ama onda bekledikten sonra bile hiç çizgi çıkmadı o yüzden kafam karıstı ve testimin birinin üzerinde 30 dakikadan sonraki sonuclar gecerli sayılmaz yazıyordu sitede okuyorum simdi bazıları birşey olmayınca ertesi gün bile cıkmıyo çift çizgi yazmışlar arastırıyorum bende o yüzden

X