Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be kuzucum tedavim falan
ne zamandır caluışıyorsunuz dögün cok düzensiz yumurtladığın günü tesbit etmek cok zor ovulasyon testi kullanıyormusun
kuzucum ben 29.günü doktora gitmiştim söktürücü içtim 10 gün oldu gelen giden yok
takip yapmıyom ovülasyon yapmıyom
sende pko mu var neden adetin gecikiyor
kuzu bu ay adetim gecikti diye gidince çok yumurtam olduğunu söyledi o yüzden geç adet oluyomuşum
kızlar bende bu ay başlayacagım ateş ölçmeye yardımcı olur musunuz hangı gun başlamam lazım olçmeye...ama daha adet olmadım...yanı daha var...
kızlar bende bu ay başlayacagım ateş ölçmeye yardımcı olur musunuz hangı gun başlamam lazım olçmeye...ama daha adet olmadım...yanı daha var...
adet olduğun gün başlıyosun yada şimdiden başla her sabah aynı saatte ölçüyosun ben hep 7 de ölçerim en makulü 6-7 arası bir zman belirle kendine aynı saatte ölç şimdiden başlarsan adet olduğun ateşi saptamış olursun dil altından ölç bide tatlım :81::81:
canım bugünden başla 3-4 gün sonra yorum yapabiliriz adetin kacıncı günündesin
Değişir kuzucum madem öyle o saatte ölç ama en az 4 saatlik uykun olsun yoksa sağlam çıkmaz ateşin :81::81::81::81:
Hehehe sana diyom ama bu ateşte pek becerikli değilimdir kuzucum tablomdanda belli Ilk tablonda hamiş kalırsınnnn inşşşş
canım sende pko var cok yumurtluyorsun sonra kist oluyor sen hiç suğan kürünü kullandın mı bide şeker ilacı kullanman lazım yumurtalarını olgunlaştırıyor kaç kiloson
canım soğan kürü yaptım 2 ay bu ara hiçbişi yapmıyom pko hiç demediler bana ama bilmiyorum şeker ilacıda kullandım 4-5 ay oda kar etmedi 53 kiloyum canım kilolu değilim
ya ben 1 sene once olcturdum yuksektı dusuruldu..bi daha cık ma olasılıgı varmı???