Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
teşekkür ederim gamze yorumun için ama 12 sinde değil de 13. gün çalşma oldu bakalım kısmet. umarım senin ateş tablon da yüksek devam eder . rabbim gönlündekini versin.

ne zamandır caluışıyorsunuz dögün cok düzensiz yumurtladığın günü tesbit etmek cok zor ovulasyon testi kullanıyormusun

kuzucum ben 29.günü doktora gitmiştim söktürücü içtim 10 gün oldu gelen giden yok
takip yapmıyom ovülasyon yapmıyom

:KK58::KK58:

kuzu bu ay adetim gecikti diye gidince çok yumurtam olduğunu söyledi o yüzden geç adet oluyomuşum

canım sende pko var cok yumurtluyorsun sonra kist oluyor sen hiç suğan kürünü kullandın mı bide şeker ilacı kullanman lazım yumurtalarını olgunlaştırıyor kaç kiloson

kızlar bende bu ay başlayacagım ateş ölçmeye yardımcı olur musunuz hangı gun başlamam lazım olçmeye...ama daha adet olmadım...yanı daha var...

kızlar bende bu ay başlayacagım ateş ölçmeye yardımcı olur musunuz hangı gun başlamam lazım olçmeye...ama daha adet olmadım...yanı daha var...

adet olduğun gün başlıyosun yada şimdiden başla her sabah aynı saatte ölçüyosun ben hep 7 de ölçerim en makulü 6-7 arası bir zman belirle kendine aynı saatte ölç şimdiden başlarsan adet olduğun ateşi saptamış olursun dil altından ölç bide tatlım :81::81:

canım bugünden başla 3-4 gün sonra yorum yapabiliriz adetin kacıncı günündesin

adet olduğun gün başlıyosun yada şimdiden başla her sabah aynı saatte ölçüyosun ben hep 7 de ölçerim en makulü 6-7 arası bir zman belirle kendine aynı saatte ölç şimdiden başlarsan adet olduğun ateşi saptamış olursun dil altından ölç bide tatlım :81::81:

hadı inş.yarın baslayacagım inş.ama mesela sabah namazına kalkıyorum 6 30 da kalkar kalkmaz yapsam olur mu???
yoksa yatak zaten sıcak...degişir mi sıcaklık

Son düzenleme:
Değişir kuzucum madem öyle o saatte ölç ama en az 4 saatlik uykun olsun yoksa sağlam çıkmaz ateşin :81::81::81::81:

Hehehe sana diyom ama bu ateşte pek becerikli değilimdir kuzucum tablomdanda belli :KK66::KK66::KK66: Ilk tablonda hamiş kalırsınnnn inşşşş:KK64::KK64::KK64:

Değişir kuzucum madem öyle o saatte ölç ama en az 4 saatlik uykun olsun yoksa sağlam çıkmaz ateşin :81::81::81::81:

Hehehe sana diyom ama bu ateşte pek becerikli değilimdir kuzucum tablomdanda belli :KK66::KK66::KK66: Ilk tablonda hamiş kalırsınnnn inşşşş:KK64::KK64::KK64:

amın inş....yarından baslayayım o zaman hadı hepımız inş.hamiş oluruz...:KK49::KK49::KK49:

canım sende pko var cok yumurtluyorsun sonra kist oluyor sen hiç suğan kürünü kullandın mı bide şeker ilacı kullanman lazım yumurtalarını olgunlaştırıyor kaç kiloson

canım soğan kürü yaptım 2 ay bu ara hiçbişi yapmıyom pko hiç demediler bana ama bilmiyorum şeker ilacıda kullandım 4-5 ay oda kar etmedi 53 kiloyum canım kilolu değilim

canım soğan kürü yaptım 2 ay bu ara hiçbişi yapmıyom pko hiç demediler bana ama bilmiyorum şeker ilacıda kullandım 4-5 ay oda kar etmedi 53 kiloyum canım kilolu değilim

ya ben 1 sene once olcturdum yuksektı dusuruldu..bi daha cık ma olasılıgı varmı???

:KK70:
ya ben 1 sene once olcturdum yuksektı dusuruldu..bi daha cık ma olasılıgı varmı???

kuzu takip ettir beneim 2 sene önce şeker 57 çıktı şimdi normale döndü herşeyi takma bide bu şeker hapı dediği hormon dengeleyici olarak veriliyo

Merhabalar.

adszidr.jpg

mbr kızlar ben de bugün ölçmeye başladım
adetime 2-3 gün var sanırım 16 sında olcam (inş olmam:2:)
bugün 35.9 çıktı

1.gün.... 36,4..... 21 kas regl-leke
2.gün.... 36,2..... 22 kas regl
3.gün.... 36,3..... 23 kas regl
4.gün.... 36,3..... 24 kas leke
5.gün.... 36,3..... 25 kas leke
6.gün.... 36,4..... 26 kas
7.gün.... ????..... 27 kas
8.gün.... ????..... 28 kas
9.gün.... 36,2..... 29 kas yarı otlu :103:
10.gün... 36,3..... 30 kas otsuz
11.gün... 36,4..... 1 Aralık otsuz