• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Ateş ölçer yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi xeno
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

xeno

Carpe Diem
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
1.614
4
156
İzmir
Arkadaşlar yanlış yere konu açmış olabilirim. Öyleyse özür dilerim. Sorum şu: acaba sizlerin ateş ölçeri nasıl?? doktorumuz bize koltukaltı dijital kullanacaksın demişti yeni doğduğunda ama benim fıttırık oğlum koltuğunun altına değdirmiyor bile, tepiniyor ve dolayısı ile ateşi yüksek çıkıyor. Alından ateş ölçer kullanan var mı?? yada siz hangi marka ve modeli önerirsiniz??? çok uzattım ama en uygun ne zaman ateş ölçülür bileniniz var mı? uykudan uyanınca vesenağlama emdikten hemen sonra ölçülmez diye biliyorum ama başka bir püff noktası varsa paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler.

sen sormuşsun ama ben kendi payıma senden öğrendm uykudan kalkınca ölçülmeyeceğini.
ben ölçerken mümkünse tv karşısında ölçüyorum,yoksa fıkırdıyor bizimki de.dijitalde az yanılma payı var,civalı en kesini,onla ölçüyoruz.kulaktan çok pratik oluyor,dr öyle ölçüyor,ama sizinki daha iyi diyor.

En doğrusu civalı ve rektal (makattan) ölçüm 1 yaş sonrası için, en rahatı kulaktan dijitaller çok pratik ve kısa sürede ölçüyor ama ben civalıyı tercih ediyorum.

en güvenilir olan civalı ve makattan ölçüm.ama ben kızıma hiç bir zaman bu yöntemi uygulayamadım.hiç fırsat vermedi çünkü.kulaktan ateş ölçer kullanıyorum şu an.çokta memnunum.

benim kzızmda koltuk altına dokundurmuyor bile durmuyor debeleniyor ben alından ateş ölçer aldım. chicco uzaktan dokunmadanda ölçüyor. böylece uyurken bile ölçebiliyorum koltuk altı dijitalde vardı denedim ikiside aynı sonucu veriyor . biraz pahalı ama iyiki almışım

Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. Az önce weewell çok amaçlı ateş ölçerini alıp geldim. Alından ve kulaktan ölçüyor, mama ve banyo ısısınıda ölçüyor. Umarım hiç kimse gerek olmaz ve ateş ölçerlerini kullanmaz. ınşallah bebeklerimiz hiç hastalanmaz .. Sevgiler..

ben yazana kadar almışsın xenocum, hızlı hatun
şimdiye kadar ne kullanıyordun sen?
bizde braun kulaktan ölçer kullanıyoruz

ben yazana kadar almışsın xenocum, hızlı hatun
şimdiye kadar ne kullanıyordun sen?
bizde braun kulaktan ölçer kullanıyoruz

Doktorumuz koltukaltı dijital istiyordu. Bende chicco başta olmak üzere 4 tane var. İnsan manyak olmaya görsündelikafaduldendelikafadulden alından olanı için ikna ettdim doktor civanımı.

civalı kullanıyorum koltukaltından ateş yüksekliği durumlarında makattan ölçüyorum. Gazide çocuk bölümünde kulaktan ölçerlerle ölçüyodu hemşireler ki 4 yıl önceydi. büyünce ölçtürmemeye başlayınca bizde kulatan ölçeriz.

biz bugün vicks marka alından ateş ölçer aldık.kızım 1 yaşında ve ne koltuk altından ende makat ve ağızdan ölçüm yapmak imkansız.güzel bir alet allından 3 saniyede ölçüyor.3 farklı renkli ekranıda var ateşin yüksekliğine göre renkli ekranda değişiyor.

Arkadaşlar yanlış yere konu açmış olabilirim. Öyleyse özür dilerim. Sorum şu: acaba sizlerin ateş ölçeri nasıl?? doktorumuz bize koltukaltı dijital kullanacaksın demişti yeni doğduğunda ama benim fıttırık oğlum koltuğunun altına değdirmiyor bile, tepiniyor ve dolayısı ile ateşi yüksek çıkıyor. Alından ateş ölçer kullanan var mı?? yada siz hangi marka ve modeli önerirsiniz??? çok uzattım ama en uygun ne zaman ateş ölçülür bileniniz var mı? uykudan uyanınca vesenağlama emdikten hemen sonra ölçülmez diye biliyorum ama başka bir püff noktası varsa paylaşırsanız sevinirim. Sevgiler.

weewell hem kulaktan hem alından ölçen ateşölçer çok kullanışlı kulakla alın arasında yarım derece oynuyo.kulak daha kesin sonuç veriyo.kulağında tepinirse alından ölçersin yarım derece eklersin.ben çok menmunum kendimiz için de kullanıyoruz

Back