Benim ki sadece kulak olcer ama ben gercekten memnunum. Her bolgeyi olcen vardir muhtemelen en son kizim rahatsizlandiginda hemsire bir aletle heryeri ölctu :) ama gerek varmi bilemiyorum.Ya ben de Braun hem alınan hem kulaktan ölçekleri varmış fakat internetten araştırdım ya alınan içeni ya da kulaktan içeni var. Bana iki işlevi olanı var demişlerdi. Sizinki nasıl
Kulaktan zor olmaz bence temas etmeden de olcuyor benim kizimda oyleydi zorlanmadik.Ya benim oğlus 16 aylık hiç durmuyor. Koltuk altından olçenlerden var ben de ama durdurmuyor ağlamaya başlıyor ateşi daha da çok yükseliyor aglayınca. Kulaktan ölctürmezse alından olçerim diye düşünüyorum
Alından ölçerleri tavsiye etmiyorlar pek. Oyun kurabilirsiniz alışması için. Önce siz kendinizi ölçtürün oğlunuza. Sonra da siz onu ölçün. Benim oğlum da çok hareketli ve huysuz. Öyle alıştırdık. Hatta artık kendi tutuyor kulağına :)Ya benim oğlus 16 aylık hiç durmuyor. Koltuk altından olçenlerden var ben de ama durdurmuyor ağlamaya başlıyor ateşi daha da çok yükseliyor aglayınca. Kulaktan ölctürmezse alından olçerim diye düşünüyorum
Hastalık döneminde çok normal hele bi de emiyorsa.. 28 aylık oğlum hala emiyor. Emerek uyuyor ve gece boyu da emiyor. Birlikte uyuyoruz. Bütün nazı niyazı banadır. Hele keyfi yoksa tuvalete bile göndermez =) sabırsızlıkla memeyi bırakıp düzelmesini bekliyorum.Teşekkür ederim arkadaşlar. Kafanızı da susuyorum ama bir haftadır hastaydı benim oğlus hastalığı atlatmaya az kaldı fakat iki gündür bana çok düştü sürekli kucağıma gelmek istiyor benim dışında kim alsa tepiniyor gece uyanıyor baba kucağına almak istiyor imkanı yok ben varken babaya gitmiyor. Kahvaltı yaptiramuyorum. Sadece emmek istiyor. Kafayı yemek üzereyim
Psikolojim bozuldu nerdeyseYa artık zorlanmaya başladım iyice gerildim. 20. ayda yavaş yavaş başlayın diyorlar Meme bırakma işine. Siz denediniz mı peki
Benim ki sadece kulak olcer ama ben gercekten memnunum. Her bolgeyi olcen vardir muhtemelen en son kizim rahatsizlandiginda hemsire bir aletle heryeri ölctu :) ama gerek varmi bilemiyorum.
Biz braun ateşölçer aldık.kulaktan ölçüyor.gayet memnunum.kulaktan ölçenleri önermişti dr.umuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?