• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş ölçer ile gebe kalmak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Oyku1414

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
636
320
23
Merhaba arkadaşlar burada ki konularda baya bir kisi ates olcme yontemiyle hamile kalmış. Aranizda bu sekilde hamile kalanlar varsa nasıl kaldığını ve tecrubelerini yazarsa cok sevinirim:)

Ateş ölçmeyle değil. Yani her gün ateşine bakarak normal standardın üstündeyse ateş hamile olduklarına kanaat getirmişler. Bende geçenlerde burda gördüm de. Yani hamile kalmak için bir çaba değil.

Ateş ölçmeyle değil. Yani her gün ateşine bakarak normal standardın üstündeyse ateş hamile olduklarına kanaat getirmişler. Bende geçenlerde burda gördüm de. Yani hamile kalmak için bir çaba değil.
Hayir canim onu biliyorum bir de adetin ilk gununden son gunune kadar sabah olcup degerlerde düşüş ve artisi yakalayip yumurtlamayi bulup degerlendirmisler ve hamile kalmislar. Hatta tablolarida var.

Hayir canim onu biliyorum bir de adetin ilk gununden son gunune kadar sabah olcup degerlerde düşüş ve artisi yakalayip yumurtlamayi bulup degerlendirmisler ve hamile kalmislar. Hatta tablolarida var.
Aaa yumurtlama gününü soruyorsunuz anladım. Tam detaylı bilgim yok o konuda🤗

Ben hamile oldgmu atesimden anladim. Vucudum normalden cok daha sicak olmaya basladi 1 hafta 10 gun surdu herhangi bir olcum yapmadim

Back