Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar burada ki konularda baya bir kisi ates olcme yontemiyle hamile kalmış. Aranizda bu sekilde hamile kalanlar varsa nasıl kaldığını ve tecrubelerini yazarsa cok sevinirim:)
Ateş ölçmeyle değil. Yani her gün ateşine bakarak normal standardın üstündeyse ateş hamile olduklarına kanaat getirmişler. Bende geçenlerde burda gördüm de. Yani hamile kalmak için bir çaba değil.
Ateş ölçmeyle değil. Yani her gün ateşine bakarak normal standardın üstündeyse ateş hamile olduklarına kanaat getirmişler. Bende geçenlerde burda gördüm de. Yani hamile kalmak için bir çaba değil.
Hayir canim onu biliyorum bir de adetin ilk gununden son gunune kadar sabah olcup degerlerde düşüş ve artisi yakalayip yumurtlamayi bulup degerlendirmisler ve hamile kalmislar. Hatta tablolarida var.
Hayir canim onu biliyorum bir de adetin ilk gununden son gunune kadar sabah olcup degerlerde düşüş ve artisi yakalayip yumurtlamayi bulup degerlendirmisler ve hamile kalmislar. Hatta tablolarida var.