• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ates ,öksürük ve siddetli bel agrisi?

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
Konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum ama yardim ederseniz sevinirim arkadaslar yaklasik iki hafta once oglum kresten hastalik kapti ki son zamanlarda her gördügüm insan bu durumdan sikayetci usutme nezle grip derken oglumun ciddi atesi cikti burnu tikandi derken bana bulasti ikimizde dr ye ciktik antibiyotik verildi ve sinuzlerin tikali ,bogazda balgam oldugu söylendi 3 yaindaki oglum bu pis hastaligi atlatti cok sukur ama ben bi turlu kurtulamadim gunduzleri iyi sayilirm burun tikanikligi disinda ama aksam uzeri oyle bir agri yapisiyo ki belime resmen dogum sancisi gibi ve yaklasik 40 derece ates vucudum yorgunluktan iflas etmek uzere oglanla ilgilen sonra kendim evin kosusturma uykusuzluk derken acayip yoruldum neyse uyur dinlenirim ama bu agrilarla uyumak mumkunmu ki?Bu tur bsey yasayan varmi arkadaslar bana bi akil verebilicek .Tamda tatile denk geldi heryer kapali burda hastaneye gitsem agri keisci verip yolliycaklar eminim onu evdede yapiyorum zaten ama ilacta kesmiyo bu agriyi
:43:

kk kadinlarinin ilgi ve alakasina bayildim valla hastalikla alakali kimse yardim etmek istemez en azindan bi gecmis olsun diye bi allahin kuludami yazmaz yauw:53:Kaynanamla ilgili bi konu acsaydim rekor kirilirdi eminim

Back