ATEŞ BASMASI

desertrose82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
329
90
34
kızlar selam

yaşım 33 eşimin sperm sayısı az olduğu için ilk denememizi geçen sene Şubat ayında yaptık maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı. ama çok şükür ki 6 tane 5. gün embriyom 3 tüp halinde dondurulmuştu. şimdi tekrar tedaviye başladım. allah nasip eder de bir sorun olmazsa 3 nisanda kar bebişlerimden 2 tanesi transfer edilecek. adetin ikinci gününden beri corasprin günde 1 tane estrofem günde 2 tane prednol günde 1 climara bant kullanıyorum. 30 mart pazartesi kontrolüm var o günden 3 nisan transfere kadar da günde 2 defa progestan fitil verdi doktorum.

size bir kaç sorum olacak. öncelikle şuanda kullandığım ilaçlar kabızlık yapar mı? ayrıca deli gibi üşüyen bir insanken son zamanlarda bildiğiniz yanıyorum resmen. kısa kolluyla dolaşıyorum neredeyse. ateş basmasından resmen uyuyamıyorum. geceleri daha yoğun oluyor. ter içindeyim resmen. bir de çok sık idrara çıkıyorum yine geceleri. estrofem i sabah ve gece yatmadan, 22:00 da corasprin ve prednolü sabah kalktığımda ise folikasidimi alıyorum. bu ateş basması normal mi?

Normal, ilaçların yan etkisinden kaynaklı, ateş basması oluyor, üşümek, sivilcelenme, baş ağrısı gibi şeyler ne yaygın belirtiler. ostrejon hormonu özellikle ateş basması yapıyor diye biliyorum, bence normal. benimde vücudumda sivilceler çıktı, elim yüzüm kızardı, sivilcelendi, tedavim biteli nerdeyse 1 ay olacak, ilaçların etkisi geçmemiş demekki halen devam ediyor...

çok teşekkür ederim cevabınıza. benim ilk denememde hiç böyle birşey olmamıştı bu sefer farklı olarak prednol kullanınca merak ettim. tekrar çok çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…