• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ateş basması belirti midir?

DusunceBulutu

🐥🐥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
5.326
9.270
148
Bata 2 gün kaldı. Ve bir kaç gündür sürekli bana ateş basıyor.Bu gebelik belirtisi midir? Silik 2.çizgim var bu yüzden belirtilere de kulak vermek istiyorum. Bunun dışında 2 gündür gaz sıkıntısı çektim gazman gibi dolaştım. bugün iyiydim.Bu da bir belirti midir? Akıntım pek yok kremsi azıcık bir akıntı.Ağrım falan da yok. Sadece bugün vajina içinde 10 saniyelik bir batma oldu o kadar.Az kaldı bekle gör diyebilirsiniz ama insan böyle durumda sabırsız olabiliyor.
DSC_2020.JPG

Ha
Bata 2 gün kaldı. Ve bir kaç gündür sürekli bana ateş basıyor.Bu gebelik belirtisi midir? Silik 2.çizgim var bu yüzden belirtilere de kulak vermek istiyorum. Bunun dışında 2 gündür gaz sıkıntısı çektim gazman gibi dolaştım. bugün iyiydim.Bu da bir belirti midir? Akıntım pek yok kremsi azıcık bir akıntı.Ağrım falan da yok. Sadece bugün vajina içinde 10 saniyelik bir batma oldu o kadar.Az kaldı bekle gör diyebilirsiniz ama insan böyle durumda sabırsız olabiliyor. Eki Görüntüle 2666788
Hamilesin tebrikler

inşallah öyleyimdir tabi hayırlısı Allahtan. Testler de silik çıkanlar yanlış olabilir diyor o yüzden pek de umutlanmak istemiyorum
Benımde o ay ates basması ve gaz sıkayetim olmustu adetım gecınce test yaptım . Akıntı konısına gelınce aksıne o ay kuruydum diğer aylara gore

Bata 2 gün kaldı. Ve bir kaç gündür sürekli bana ateş basıyor.Bu gebelik belirtisi midir? Silik 2.çizgim var bu yüzden belirtilere de kulak vermek istiyorum. Bunun dışında 2 gündür gaz sıkıntısı çektim gazman gibi dolaştım. bugün iyiydim.Bu da bir belirti midir? Akıntım pek yok kremsi azıcık bir akıntı.Ağrım falan da yok. Sadece bugün vajina içinde 10 saniyelik bir batma oldu o kadar.Az kaldı bekle gör diyebilirsiniz ama insan böyle durumda sabırsız olabiliyor. Eki Görüntüle 2666788
Çizginiz o kadar silik ki belli bile değil. Bu kadar belirti yasamanız tamamiyle psikolojik. Gebelik varsa muhtemelen beta şuan çok düşük. Adetinizi bekleyin derim

Çizgi gayet belli.
İlk gebeliğimde böyle bir çizgi gördüm adet geçmesine rağmen bir de ateş basması.
Kasım ayında Ankara’da bağrı yanık Ayşe gibi off poff çekiyordum😅

Umarım güzel haberler alırsınız.

Canım gebeliğimi bende böyle öğrendim karında batma oldu şüphelendim ve silik çizgi çıktı kan verdim hamile olduğumu öğrendim kan ver bekle canım

Fazla bekleme mart annelerine gel sende 🤗

Back