Gelinlik Modelleri ATELIER & DE LUXE GELINLIK (ALMANYA) bayildimmm resmen yaa

biraz fazla abartılı geldi bana da bazı modeller ama tabi beğendiklerim de oldu, paylaşım için teşekkürler

bence çok güzeller... ki genel gelinlik tarzlarından farklılar beğendm ben yerimseni

Ben her ne kadar sade gelinlik sevsemde 3, 4 ve 11 numarali modeller gercekten cok hosuma gitti, acaba bu tarz birsey mi alsam?CADIARZU

Son düzenleme:
Bu gelinlik benim favori gelinliğimdi fakat işyerimden arakadaşım benden önce evlendi ve diktirdi bu gelinlik bir hayal oldu benim için artık:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

11 NUMARA

1750€

Paylaşım gerçekten güzelalkisalkisalkis
Ancak nedense bana çokk farklı modellermiş gibi gelmedi.
Bence sonuncu farklı ve asil:asigim:

ben bunula 2 numarayı çok beğendim eteğindeki çicekler çok hoş..bide bu çok zarif..özellikle minyon tipli hanımlara göre bi model...:hooray:

bunlar ne güzel şeyler böylee =)=) bende en çok kabarık olanlara bayıldım =)=) ben biraz hatta çok süslü olsun istiyorum gelinliğimi çünkii ....

güzeller modeller ama ben encok 1.nin üst kısmını begendim

hepsi birbirinden güzel ve farklı. ben çok beğendim. acilen birini giymek istiyorumkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…