Çok teşekkür ediyorum umarım zaman herşeyin ilacı olur...O ilk burun var ya... neyseki astigmat ve miyopum da çok incelemedim. Aynaya baktığımda hazırlıklı olmama rağmen içim çekilmişti. Sonra bantlar vuruldu 7 gün sonra çıkarıldığında çok daha normal bir burundu. Sizin ise daha uzun bir süreç getirebilir şimdi metal alçıya gerek görülüyorsa. Sabredin.
Umarım geçmiş olsun sağlık ve güzellik diliyorum.Çok teşekkür ediyorum umarım zaman herşeyin ilacı olur...
canım 5. aydan sonra bile kavis çıkanı gördüm burun kökü ve ucu şişlikleri şeklini çok değiştiriyor burnun. şimdiden mutluysan ilerde daha mutlu olursun hayırlı olsun :)
Ameliyattan ciktiktan sonra cok aci hissettiniz mi? Ameliyata girerken vazgeçme düşüncesi oldu mu hiç
burnunuz şimdi 3 aylık oldu değil mi sizden ricam 1 aylık ve 3 aylık fotolarınıza bakabilirmiyim büyük bir fark varmı bu iki ayda şişlikler bayağı indi mi kavisiniz nasıl şimdiden teşekkürler..Merhaba...
Geçmiş olsun oncelikle.24 Mayısta ameliyat oldum ben de.Alçım 13. gün alındı benimde .Kvisli bir burun istemistim..İlk açıldığında burnum sizin dediğiniz gibi dümdüzdü iki taraftan eşit de değildi sola kayıktı.Doktorum bunların zamanla geçeceğini soylemisti ve masajları ihmal etmememi soyledi.
Sonuç ise 1 ay icerisinde epey değisti burnum kavis de olustu .Şuan cok da memnunum burnumdan..Size tavsiyem biraz sabredin çok değisiyor gerçekten
Bana da atabilirseniz cok sevinirimburnunuz şimdi 3 aylık oldu değil mi sizden ricam 1 aylık ve 3 aylık fotolarınıza bakabilirmiyim büyük bir fark varmı bu iki ayda şişlikler bayağı indi mi kavisiniz nasıl şimdiden teşekkürler..
Aradan epey zaman gecmis nasıl burnunuz kavisli mı. Benım bugün alçı alındı ve düz duruyor bende merak ediyorum kavis ortaya cıkacak mi.Burnum 27. Günlük oldu o 2 haftadaki halinden bile eser yok resmen çok güzel kavisli bir burun yapmış doktorum önden bakıldığında şiş tabi ama o bile günden güne iniyor resmen
Şimdiden böyleyse 3 aya kadar nasıl iner ve şekil alır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?