Bir vatandaşın gözyaşları içinde "Size ihtiyacımız var paşam. Paşamızı gördüğümüz için çok mutluyuz. Geri döndü işte" diyerek uzun süre ağladı.
siz anlamazsınız .Bide ağlamışlar
Allah akıl fikir versin
Komik mi? Atatürk sevgisi bambaşka.Bide ağlamışlar
Allah akıl fikir versin
hayırdır zorunamı gittiBide ağlamışlar
Allah akıl fikir versin
Tabi ki de olacaktık, bu nasıl söz?Bırakın Ata'mızın şahsını hatırasını, Şu haberden bile rahatsız olan çok... Atatürk olmasaydı kendileri olacak mıydı kimbilir..
Bunun açıklaması yok maalesef..Açıklama yapardım da. Neyse. Polemiğe girmek istemiyorum. Zira birbirimizi pek anlayacağımızı sanmıyorum. İyi günler.
olacaktın ama nasıl ne halde olacaktın acaba?cevap vermeden geceyım dıyorum ama gercekten sinirlerimi zıplatıyorsun.Tabi ki de olacaktık, bu nasıl söz?
aynı cümleyi daha detaylandırıp açacaktım da ah işte site kuralları...olacaktın ama nasıl ne halde olacaktın acaba?cevap vermeden geceyım dıyorum ama gercekten sinirlerimi zıplatıyorsun.
tabikide olacaktık.ama hangi şeyhin bilmem kaçıncı karısı olacaktık.Atatürk olmasaydı şu avatar resminden dolayı recm edilebilirdin.o yüzden belki olamazdınTabi ki de olacaktık, bu nasıl söz?
aynen fıkrı degısmıycek ama yazmadan duramadım. bu arkadaş birde ögretmen tek temennim cocugumun ılerde boyle bır ogretmenın elıne düşmemesiaynı cümleyi daha detaylandırıp açacaktım da ah işte site kuralları...
Bu konularda karşıt görüşlerde olduğun insanlar hiç konuşmaya gerek yok arkadaşım. Çünkü herkesin doğrusu kendine doğru. Değişmeyecek.
çok mu komiğine gitti?Bide ağlamışlar
Allah akıl fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?