Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çocuk gelişimi 2. sınıftayım..bütlere para yatmıyor.Bu üniversitede herhangi bir ön lisansprogramı okuyan var mı ?
Sınav sistemi uzaktan mı yoksa birebir mi giriliyor...
Bütünleme sınavlarına para yatırılıyor mu ???
2.sınıftayım.. bütlere para yatmıyor..bende girdim çünkiKimse okumadı mı şu koca portalda yani ya ?
Ya peki muafiyet konusunda bir bileğin var mı kuzum?2.sınıftayım.. bütlere para yatmıyor..bende girdim çünki
önceden hangi bölüm okumuşsanz bazı derslerden muaf oluyorsunuz..ben işletme mez.. ve ingilizce , inkılap tarihi , edebiyat derslerinden muafım okuduğum bölümdeYa peki muafiyet konusunda bir bileğin var mı kuzum?
Merhaba bende yeni kayıt yaptırdım fakat sorular nasıl cıkıyor gecmis sorulardan mı kitap gerekiyor muönceden hangi bölüm okumuşsanz bazı derslerden muaf oluyorsunuz..ben işletme mez.. ve ingilizce , inkılap tarihi , edebiyat derslerinden muafım okuduğum bölümde
kitap veya özet olarak satılan kitaplar elinizde olması lazım..ders çalışmadan snavları gecmek zor..birde okulun sitesinde dersleri indirebilirsiniz. pc den tabletten de çalışabilirsiz.Merhaba bende yeni kayıt yaptırdım fakat sorular nasıl cıkıyor gecmis sorulardan mı kitap gerekiyor mu
Çok teşekkür ediyorum peki hangi kitab sizin takip ettiğinizkitap veya özet olarak satılan kitaplar elinizde olması lazım..ders çalışmadan snavları gecmek zor..birde okulun sitesinde dersleri indirebilirsiniz. pc den tabletten de çalışabilirsiz.
bende araştırıyorum.. geçen sene aldğım yer brakmış..başka bi yerle irtiba geçecem..szede haber veririmÇok teşekkür ediyorum peki hangi kitab sizin takip ettiğiniz
bende araştırıyorum.. geçen sene aldğım yer brakmış..başka bi yerle irtiba geçecem..szede haber veririm[/QUOTE cok tesekkur ederim haber verirseniz
Çok teşekkür ederim haber verirseniz cok ıyı olur
0 332 353 78 75 sipariş hattıÇok teşekkür ederim haber verirseniz cok ıyı olur
merhaba, isterseniz okulun sitesinden dersleri indirebilirsiniz, istersenizde kitap veya ders özet siparişleri verebilirsiniz..güz dönemi 8. üniteye kadar sorumluyuz her dersten sınavları geçmek için malum çalışmak şart ki alttan ders öbür seneye bırakmamak için.. 0 332 353 78 75 sipariş hattından kitap sipariş edebilirsiniz..bende ordan alcam ..başarılar dilerim.atatürk üniv. çocuk gelişimi 1.sınıfa başladım. Kitapları nerden ve nasıl temin edebilirim. Hangi çalışma yöntemini kullanmalıyım. Bana bilgi yazarsanız sevinirim. teşekkürler. Makbule 05
merhaba, isterseniz okulun sitesinden dersleri indirebilirsiniz, istersenizde kitap veya ders özet siparişleri verebilirsiniz..güz dönemi 8. üniteye kadar sorumluyuz her dersten sınavları geçmek için malum çalışmak şart ki alttan ders öbür seneye bırakmamak için.. 0 332 353 78 75 sipariş hattından kitap sipariş edebilirsiniz..bende ordan alcam ..başarılar dilerim.
0541 5678936 watsap tan yazabilirsinzsabah aradım numarayı ama meşguldü. tekrar deniycem. Çalışmaya başlamamız lazım ki, vize sınavı 2 Aralık okudum sitede. Size de başarılar şimdiden bilgi için teşekkürler.
evde pc veya tabletinz varsa vede çalışmıyorsanz bir işte netten de çalışabilirsinz.. benm evde net yok ve çalışıyorum mecburen alcam...merhaba bende çocuk gelişimi bölümündeyim sitedeki bilgiler yeterli olur diye düşünmüştüm kitap şart mı ki yani sitedeki bilgiler yeterli olmazmı acaba :)