Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
atatürk üniversitesi açıköğretim fakültesinde okuyan varsa yardımcı olurmusunuz
ben bu üniversiteye dikey geçişle sosyal hizmetlere geçip okumaya karar verdım ama sınavsız geçiş busene yapılmayacakmış yıkıldım dgsye girmem lazım kaç puanla atanılıyor bu bölüme bilginiz varmı canlarım
Bu sene yapılmayacakmış derken ne demek istediğinizi anlayamadım. Bölümün Lisansı YGS ile , Lisans tamamlaması ise DGS ile yapılıyor açıldığından beri. Sınavsız geçişi hiç bir zaman olmadı. Yıkılmayın boşuna :)
DGS sınavında eşit ağırlık (Türkçe -Matematik ağırlıklı) puan sonucunuz ile alım yapıyor. İyi bir başarı elde etmelisiniz. Ayrıca önlisans diploma notunuz ne kadar yüksek ise o kadar avantajlı sizin için. Okuldan ek puan da geliyor çünkü.
kararımı verdım sınavsız anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi sosyal hizmetler önlisansta okucam biticek ondan sonra dgs ile atatürk sosyal hizmetler lisansa geçip okucam