Atatürk üniversitesi açık öğretim okuyan acilll yardım !!!!

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
Bu üniversitede herhangi bir ön lisansprogramı okuyan var mı ?
Sınav sistemi uzaktan mı yoksa birebir mi giriliyor...
Bütünleme sınavlarına para yatırılıyor mu ???

Bu üniversitede herhangi bir ön lisansprogramı okuyan var mı ?
Sınav sistemi uzaktan mı yoksa birebir mi giriliyor...
Bütünleme sınavlarına para yatırılıyor mu ???
merhabalar geç gördüm ama şimdi cevaplayayım.sınavlara önceden online gririliyordu yani uzaktan.onu kaldırdılar artık birebir giriyorsunuz.bütünlemelerde ücret yatırmıyorsunuz final sınavı yerine geçiyor.üniversite kitap vermiyor lms denen sistemde siz çalışacaksınız o çok sıkıntı.imkanınız varsa Anadoluda okuyun.her iki fakultenin öğrenciside oldum Anadolunun şartları daha iyi.şuan mezun durumundayım.Atatürk te ise adalet okuyordum ve bu dönem kayıt sildireceğim.

çocuk gelişimi için sınav soruları için yardımlaşmak için kurulan bir whatsapp grunbu var mı onuda bilen yazsın lütfennn:110: ben var diye duymuştum sınav sorularını paylaıyorlardı

çocuk gelişimi için sınav soruları için yardımlaşmak için kurulan bir whatsapp grunbu var mı onuda bilen yazsın lütfennn:110: ben var diye duymuştum sınav sorularını paylaıyorlardı
şöyle söyleyeyim facebookta ferit aslan adında birisi var ata aöf çocuk gelişimi olarak girin kendisi kitap satışıda yapıyor aynı zamanda 3 kitap 80 lira çocuk gelişim kitabı alanlarda gayet memnun bende bu yıl hem çocuk gelişim okuycam ata aöfden hemde anadolu aöf sosyal hizmet 2.sınıf öğrencisiyim 3.üniversitem olucak konular 1-8 ünite şeklinde finalde 1-14 ünite bütte para yok ve aynı zamanda vize final büt var anadolu aöf vize final var büt yok

X