amanıınnn. kuşlarıma kıyma. onları elciiklerimle besledim, büyüttüm benOky banlanma ihtimalimin yüksek olduğu konular açma lütfen, o kuşlarını bir bir şişlerim valla
Atatürk devrim ve ilkeleriyle yıllardır bir bir hesaplaşan zihniyetin posterinden rahatsız olması çok doğal.
bence arada fark yok. ha Atamın resmi ha Mustafa Kemaller yenilmez yazısı. Ben bu kesimim her ikisindende rahatsızLık duyduğunu düşünüyorum.Bence, bu konu Atatürk posterine duyulan rahatsızlıktan değil, Atatürk posterinin üzerinde yazan, “Bu topraklarda Mustafa Kemaller Yenilmez” ibaresinin yarattığı rahatsızlık üzerinden devam etmeli.
Bunu söyleme gereği duydum, çünkü bu tarz yarım yamalak atılan başlıklardan şahsen hiç hoşlanmıyorum.
“Bu topraklarda Mustafa Kemaller Yenilmez” yazısından neden rahatsız olunmuştur bunu tartışalım bence, çünkü BELKİ DE o yazı olmasaydı böyle bir talep gelmeyecekti, belki de bu yazı tahrik edici görülmüştür. Beni rahatsız etmez, ben her zaman gurur duyarım ama neden bu yazı rahatsız etmiş olabilir bunu biri rahatsız olanların/olabileceklerin gözüyle açıklayabilir mi?
bence arada fark yok. ha Atamın resmi ha Mustafa Kemaller yenilmez yazısı. Ben bu kesimim her ikisindende rahatsızLık duyduğunu düşünüyorum.
hepimiz Mustafa Kemaliz. hepimiz yenilmeyiz. rahatsız olanlara inat bir daha yazayım bunu ben
bence arada fark yok. ha Atamın resmi ha Mustafa Kemaller yenilmez yazısı. Ben bu kesimim her ikisindende rahatsızLık duyduğunu düşünüyorum.
hepimiz Mustafa Kemaliz. hepimiz yenilmeyiz. rahatsız olanlara inat bir daha yazayım bunu ben
1. eğer kavgalıysa üstüne alınmıştır akp demek. buda hoş bir görüntü değil zaten.İşte sizin için fark yok ama belki de birileri için vardır.
Orada Mustafa Kemal'in fotoğrafı olsaydı da böyle bir tepki gelseydi o zaman benim de tepkim daha farklı olurdu. Belki de bu posteri değil ama böyle bir yazıyı içeren posteri asan kişi bazı şeyleri protesto etmeye çalışırken yanlış bir şey yapıyordur. Anlatma gücüm yetmiyor şu an :) ama nasıl anlatsam şöyle düşünün Mustafa Kemaller yenilmez demek ne demek? Ortada bir savaş ya da kavga var demek ki, ki bu yazı yazılıyor. Yani AKP Mustafa Kemalle kavgalı ya da tam tersi de o yüzden sen ne yaparsan yap yenemezsin gibi. Güleceksiniz tahmin ediyorum ama biz Atatürk'le kavgalı değiliz ki neden böyle bir yazı astınız diye de tepki gösterilmiş olabilir ya da her şeyi geçtim Atatürk'e düşmanlarsa bile bu yazıyı asmak bence yine doğru değil, çünkü o zaman tepkiler Atatürk'e oluyor. Atatürk vs. Tayyip gibi bir durumu yaratmamaya bence en çok biz Atatürkçülerin dikkat etmesi gerekiyor.
Başlık konusunda da bir yorumcu sizin gibi düşünebilir, ama bir gazete böyle başlık atmamalı bana kalırsa.
Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
1. eğer kavgalıysa üstüne alınmıştır akp demek. buda hoş bir görüntü değil zaten.
2. Atamızın resmi altında yazan bir yazıymış bu.
Mustafa Kemaller yenilmez ne demekmi.
hepimiz onun atamız olarak görüyorsak hepimiz yenilmeyiz demek değilmi.
yenilmeye gelince neden akla akp gelir. burada bahsediLen düşmanlar vatanımıza göz dikenler değilmi.
ve biz onlara karşı yenilmiyıoruz demek değilmi bu.yani üstüne alınanda kabahat yok asanda var öylemi.
chp mitinginde bu asılsa kalkıp kaldırın denirmi bu postere. hayır. farı farketmek bu kadar zor olmamalı.
ben yanlış anladım bu arada. kusura bakmayın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?