Sadece İstanbulda değil Ankarada da çekildi.. buna gelecek yorumları merakla bekliyorum tabi gelirse..
Takılacak kulptan bol ne var
Buna nasıl bir "mantıklı"açıklama gelicek bakalım
Yerimi aldım
Onurumuzu, benliğimizi, özümüzü, bütünlüğümüzü ayaklar altına alıp; ayakları "baş" eden akp yönetimine ve bunları görerek hala onlara fırsat verenlere yazıklar olsun.
Bu ülkeyi kurabilmek için kendi cenaze namazını kılıp düşmanla çarpışan yiğitlerimizin, yıllardır özellikle bitirilmeyen pkk belasına verilen binlerce şehitlerimizin üstüne basıp geçenlere hakkımı helal etmiyorum. Din iman diye diye ülke elden gitti. Öbür dünyada iki elim yakalarında olsun.
Onurumuzu, benliğimizi, özümüzü, bütünlüğümüzü ayaklar altına alıp; ayakları "baş" eden akp yönetimine ve bunları görerek hala onlara fırsat verenlere yazıklar olsun.
Bu ülkeyi kurabilmek için kendi cenaze namazını kılıp düşmanla çarpışan yiğitlerimizin, yıllardır özellikle bitirilmeyen pkk belasına verilen binlerce şehitlerimizin üstüne basıp geçenlere hakkımı helal etmiyorum. Din iman diye diye ülke elden gitti. Öbür dünyada iki elim yakalarında olsun.
Din diyice akan sular dururmuş..
Bu kadar basit işte..
Hakkımı helal etmiyorum bende..
Eşimi boşunamı 2 yıl doğuya yolladık görev için..
Acı ama gerçek boşuna yolladınız malesef, hepimiz hiç bitmeyecek bir terör oyununun kucağına boşuna gönderdik sevdiklerimizi.
Bir ayet var şimdi hatırlamıyorum "sizi din ile kandırmasınlar" diyor. Aynen bunu yaşıyoruz şu an.
Bayrak nerede dalgalanıyorsa o görev yapılmalı..
Hep diyorum din çok ince bir çizgidedir..
Yapılmalı orası ayrı ama keşke verilen canlar ve emekler bir hiç uğruna olmasaydı. Bugün gelinen nokta ortada...
Barzani evet diyorsa ben Hayir diyorumSadece İstanbulda değil Ankarada da çekildi.. buna gelecek yorumları merakla bekliyorum tabi gelirse..
"Bölgesel Kurt yönetimi yiaa o siz her Kurtu pkkli goruyorsunuz tuuu size " diyecekler. Ama yok oyle yağma. Barzaninin neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Ayrica boyle bir ziyarette oraya olmayan devletin bayragi degil Irak bayragi asilmaliydi.Sadece İstanbulda değil Ankarada da çekildi.. buna gelecek yorumları merakla bekliyorum tabi gelirse..
"Bölgesel Kurt yönetimi yiaa o siz her Kurtu pkkli goruyorsunuz tuuu size " diyecekler. Ama yok oyle yağma. Barzaninin neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Ayrica boyle bir ziyarette oraya olmayan devletin bayragi degil Irak bayragi asilmaliydi.
Ne diyordunuz ya pkk hayir diyorsa biz evet diyoruz. Noldu bi aciklayin hele?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?