Atatürk Havalimanı'nda Kürdistan bayrağı göndere çekildi

pinkpin

Arkana bakma, oraya doğru gitmiyorsun.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
4.339
7.742
448

Atatürk Havalimanı'nda
Kürdistan bayrağı

İstanbul'a gelen Barzani için Atatürk Havalimanı’nda göndere Kürdistan bayrağı çekildi.
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesut Barzani, Türkiye’ye geldi. Barzani programı kapsamında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile İstanbul’da bir araya geldi. Erdoğan ile Barzani'nin görüşmesi 1 saat kadar sürdü.

6 ayda ikinci kez

Barzani, Ağustos 2016’dan bu yana ikinci kez Türkiye'ye geldi. Son bir yıldır Türkiye ile yoğun bir temasta bulunan Barzani, geçtiğimiz hafta Almanya’daki temasları sırasında Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelmişti. Ocak ayında da Yıldırım’ın IKYB'ye gerçekleştirdiği ziyarette yine Barzani, Yıldırım ile görüşmüştü.

Bu yoğun görüşme trafiğinin bugünkü durağı başladı. Barzani ve beraberindeki heyet, özel uçakla Atatürk Havalimanı'na indi. Devlet Konukevi’nde Dışişleri Bakanlığı yetkililerince karşılanan Barzani daha sonra havalimanından ayrıldı.

Bugün İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Barzani yarın da Ankara’da olacak.

IKYB bayrağı göndere çekildi

İstanbul'a gelen Barzani için Atatürk Havalimanı’nda göndere Kürdistan bayrağı çekildiİstanbul’dan bildiren Rûdaw mubahiri Rawin Sterk, Atatürk Havalimanı’nda ilk kez Irak Bölgesel Kürt Yönetimi bayrağının göndere çekildiğini söyledi.

HDP çıkışı

Barzani, ziyareti öncesi 4 Kasım 2016’dan bu yana tutuklu bulunan HDP’li vekiller ve partinin eş genel başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili konuşmuştu. Barzani, barış süreci için Demirtaş ve diğer vekillerin serbest bırakılması gerektiğini söyledi.

http://m.gercekgundem.com/guncel/259893/ataturk-havalimaninda-kurdistan-bayragi

Son düzenleme:
Onurumuzu, benliğimizi, özümüzü, bütünlüğümüzü ayaklar altına alıp; ayakları "baş" eden akp yönetimine ve bunları görerek hala onlara fırsat verenlere yazıklar olsun.

Bu ülkeyi kurabilmek için kendi cenaze namazını kılıp düşmanla çarpışan yiğitlerimizin, yıllardır özellikle bitirilmeyen pkk belasına verilen binlerce şehitlerimizin üstüne basıp geçenlere hakkımı helal etmiyorum. Din iman diye diye ülke elden gitti. Öbür dünyada iki elim yakalarında olsun.

şu an bunlara cevap gelmez, dertleri kim evet diyor, kaç evet çıkacak falan falan..

Din diyice akan sular dururmuş..
Bu kadar basit işte..
Hakkımı helal etmiyorum bende..
Eşimi boşunamı 2 yıl doğuya yolladık görev için..

Din diyice akan sular dururmuş..
Bu kadar basit işte..
Hakkımı helal etmiyorum bende..
Eşimi boşunamı 2 yıl doğuya yolladık görev için..

Acı ama gerçek boşuna yolladınız malesef, hepimiz hiç bitmeyecek bir terör oyununun kucağına boşuna gönderdik sevdiklerimizi.

Bir ayet var şimdi hatırlamıyorum "sizi din ile kandırmasınlar" diyor. Aynen bunu yaşıyoruz şu an.

Bayrak nerede dalgalanıyorsa o görev yapılmalı..

Hep diyorum din çok ince bir çizgidedir..

Sadece İstanbulda değil Ankarada da çekildi.. buna gelecek yorumları merakla bekliyorum tabi gelirse..
"Bölgesel Kurt yönetimi yiaa o siz her Kurtu pkkli goruyorsunuz tuuu size " diyecekler. Ama yok oyle yağma. Barzaninin neler yaptığını hepimiz biliyoruz. Ayrica boyle bir ziyarette oraya olmayan devletin bayragi degil Irak bayragi asilmaliydi.

Ne diyordunuz ya pkk hayir diyorsa biz evet diyoruz. Noldu bi aciklayin hele?

hayırcıları terörist ilan ederken göndere kürdistan bayrağı çekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…