• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ataşehirde 16.00 - 19.00 arası yardımcı bayan arıyorum

melinta

Guru
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
137
28
318
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba,

Ataşehirde oturuyoruz.' oğlum var biri ilkokulda biri yuvaya gidiyor. Bana saat 16.00 gibi gelip evin günlük işleri bunlar nedir açalım ( ütü,ortalık toplama,süpürme,toz alma,16.30'da gelen oğlanı karşılama,çamaşır toplama) Yani genel şeyler.

Zaten hergün olmuyor bu işler.Bir programa oturtabilirse kişi kendi kendine çok zorlanmaz diye düşünüyorum.Aylık ödeme yapmayı düşünüyorum. Cumartesi de aynı kişiye ihtiyacımız olacaktır.

Varsa "gerçekten ihtiyacı olan" benimle irtibata geçebilirler.

Daha önce de böyle bir kişi bulduk bir ay sonra açıkçası saçmaladı. Fahiş ücretler talep etti.

Lütfen ciddi rakamlar talep edenler hiç aramasın 1.500 falan mümkün değil veremeyiz.:30:

benden de evi bi kere temizlemek için 3.000 talep eden oldu şaka gibi, tamam ev çok büyük 750 metre kare, ve bazı yerleri inşaattan sora dogru düzgün temizlenmedi ağır iş kabul ediyorum ama 3.000 ne yahu hayatta verilmez...
benim de evim anadolu yakasında, ilgilenen varsa lütfen özel mesaj atsın talep ettiği ücretle ve yaklaşık süreyle

kuzenime gelen bayanın numarasını verebilirim canım.
kuzenime 15 günde 1 geliyor ama paraya ihtiyacı olduğundan daha uzun süreli iş arıyordu, bildiğim kadarıyla işini iyi yapıyor.
bu arada 3000 ne ya okuyunca şok oldum kim kazanıyor o kadar 1 ayda:55:

ben de şok oldum =))
ne kadar eli yavaş da olsa (ki bu onun sorunu) maksimum 10 gün sürer imkansız bu da
hanımefendi günlüğüne 300 düşünüyo demekki, mimarlar mühendisler zar zor alıyo bu parayı, onu küçümsemek değil de, asla haketmediği bi para yani...

bu arada uzun süreli bi iş arıyodu dediğiniz için sanırım numara vermeyi diğer arkadasa önerdiniz bana değil, di mi?

benden de evi bi kere temizlemek için 3.000 talep eden oldu şaka gibi, tamam ev çok büyük 750 metre kare, ve bazı yerleri inşaattan sora dogru düzgün temizlenmedi ağır iş kabul ediyorum ama 3.000 ne yahu hayatta verilmez...
benim de evim anadolu yakasında, ilgilenen varsa lütfen özel mesaj atsın talep ettiği ücretle ve yaklaşık süreyle

aaa 3.000 e ok'sen ben geleyim bariii sana :)))):52:

töbe ya millet kafayı yemiş...

kuzenime gelen bayanın numarasını verebilirim canım.
kuzenime 15 günde 1 geliyor ama paraya ihtiyacı olduğundan daha uzun süreli iş arıyordu, bildiğim kadarıyla işini iyi yapıyor.
bu arada 3000 ne ya okuyunca şok oldum kim kazanıyor o kadar 1 ayda:55:

Özelden atabilirsen çok sevinirim.:66:

Back