İlköğretim Yorum ve Soruları Ataşehir yada kadıköy,göztepe,erenköy çevresine bir okul tavsiyesi

halek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
135
2
96
İzmir
Arkadaşlar merhaba istanbul Anadolu yakasına Tayinimiz çıktı.Ataşehir yada kadıköy çevresinde tavsiye edebileceğiniz özel okul yada iyi bir devlet okulu tavsiyesine ihtiyacım var..erenköy,göztepe,bağdat caddesi çevresi yada ataşehirde olabilir.iyi bir okula göre saydığım semte taşınacağım.lütfen bir bilgi verin..oğlum şimdi 5.sınıfa gidiyor..bilgi verirseni çok sevinirim..ataşehirde okyanus koleji iyi diye araştırdım ama ataşehir nasıl bir yer ben hareketli canım sıkılmadan çıkıp gezebilmem için cadde bostan diyorum ama ataşehir nasıl bilmiyorum?orada rahat gezebilirmiyim?izmirden geleceğiz.. Hareketli bir yerde oturmak istiyorum..kısaca iyi bir okul ve iyi bir semt tavsiyesine ihtiyacım var..

öncelikle hayırlı olsunnn..

öğrencim bu yıl Bostancı (kadıköy ilçesine bağlı)artı sonsuz kolejine başladı ve çok memnun.. bağdat caddesi ile minibüs yolu arasında kalıyor.. butik bir kolej.. hocaları da gayet ilgili.. ispanyolca ingilizce görüyor.. herşey yolunda.. büyük kolejlere göre de fiyatının makul olduğunu söyledi annesi..

taşınmayı düşündüğünüz semtlerin hepsi güzel.. şartlarınızı bilemiyorum ama alt bostancı'yı -30 yıllık semtim- tavsiye ederim:) hem eski nezih bir muhit hem de her türlü ulaşım olanağı mevcut.. (metro,minibüs,otobüs,deniz otobüsü,dolmuş,tren,vapur,motor aklınıza ne gelirse:) çocuk yetiştirmek için bence en ideal yerlerden biri.. emlakçı gibi oldum kusura bakmayın ama çok seviyorum bostancıyı.. tavsiye edeyim istedim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…