• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ataşehir ve Kadıköy civarı bildiğiniz güvendiğiniz lazer epilasyon merkezi varmıdır?

unikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
12
0
86
İstanbul
Arkadaşlar bütün konuya baktım. Ataşehir civarı hiç epilasyon merkeziyle ilgili yorum yapılmamış eğer bildiğiniz yerler varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Ben Formmed polikliniği diye biryeri araştırıyorum. Fiyatları uygun ama güvenilir bir yermi bilmiyorum. Bu klinikle ilgili bilgisi olan varsa memnun olurum.

bende formmed diye poliklinik de yaptırıyorum alexandrite kullanıyorlar. ilk seansımı yaptırdım lazerden 3 gün sonra sürmem için krem verdi sürüp 10 dk bekletip keselememi istedi. nokta noktaydı keseyi yaptıktan sonra noktalar gitti kıllar açığa çıkmış oldu onlarıda elimde tutunca elime geliyor hemen. çok memnunum inş. en kısa sürede güzel bi sonuç alırım.
ben koltuk altı+ genital :5 seans 300.00 lira ödedim kampanyaları varmış.
birde gittiğim yerin en güzel yönü servislerinin olması seni kapından alıp işlem sonrası kapına kadar bırakıyorlar

Kızım gidiyor city beauty, cok memnunuz, 40 gunde bir gidiyor, şimdiden öok farketti, şubeleri var arastırın.

Arkadaşlar bütün konuya baktım. Ataşehir civarı hiç epilasyon merkeziyle ilgili yorum yapılmamış eğer bildiğiniz yerler varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Ben Formmed polikliniği diye biryeri araştırıyorum. Fiyatları uygun ama güvenilir bir yermi bilmiyorum. Bu klinikle ilgili bilgisi olan varsa memnun olurum.
merhaba üsküdarda huzur klinik var cihazı harika uzak kalmassa tavsiye ederim

Back