- Konu Sahibi islamitruhek
-
ayyy çok iyi olur ama perşembe izne çıkıyoruz 10günlüğüne hemen mi yapacaksınız yaa ben dönünceye denk gelirse bana uyar gelirim ama sadece ümraniyeyi biliyorum ben başka bi yeri bilmiyorum
tamam sen dondugunde bulusuruz seninde oglun var galiba benimde 5 bucukaylik bi oglum var kac kisi gelir bilmiyorum ama yazdigim gibi iki kiside olsa olsun bi bulusma maksat sohbet muhabbet tanismak bende cok yeri tam olarak bilmiyorum yurt disindan geldigim icin umraniye olur bende umraniyede oturuyorum cunku.
kızlarrr ben döndümmmmmm
hoşbulduk canım ...buluşalım vallahaa canım sıkılıyo zatennnn izinden döndük yanlız kaldım yinehoşgeldin tatlım buluşalım o halde olur mu kızlar
Yasemin, nerede buluşcanızı bana da hbr verin tatlım, müsait olursam o gün gelirim .
hoşbulduk canım ...buluşalım vallahaa canım sıkılıyo zatennnn izinden döndük yanlız kaldım yine
benim için farketmez çalışmadığım için gelebilirimde ama yasemin çalışıyor nasıl olacak bu cuma ii olurdu aslında eşim gündüz çalışıyorda rahatça gelirdimhosgeldin cnm kim nezaman musait ben genellikle uzgunum cuma gunu olabilir mesela ve nerde bulusalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?