atasehir umraniye kadikoy uskudar kis gelmeden bulusalim

islamitruhek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2010
273
1
96
İstanbul
yeni tasinmis yada yerlisi olabilirsiniy yada yurtdisindan yerlesmis hem biye degisiklik olur hemde bebekler hava alir diger bulusmlar gibi aylarca yaman belirmek icin beklemek istemiyorum iki kiside olsak gonul isterki karinca surusu gibi cok olalim ama en yakin yamanda diorum ve hafta sonu olsunki esler calismiyo bebekle gelmek sorun olmasin yardim edebilsinler getirip goturmeye yada calisaniniz vardir en gec iki hafta sonra diorum cumartesi yada pazar ona birlikte karar verelim opuldunuz simdiden...

ayyy çok iyi olur ama perşembe izne çıkıyoruz 10günlüğüne hemen mi yapacaksınız yaa ben dönünceye denk gelirse bana uyar gelirim ama sadece ümraniyeyi biliyorum ben başka bi yeri bilmiyorum

ayyy çok iyi olur ama perşembe izne çıkıyoruz 10günlüğüne hemen mi yapacaksınız yaa ben dönünceye denk gelirse bana uyar gelirim ama sadece ümraniyeyi biliyorum ben başka bi yeri bilmiyorum

tamam sen dondugunde bulusuruz seninde oglun var galiba benimde 5 bucukaylik bi oglum var kac kisi gelir bilmiyorum ama yazdigim gibi iki kiside olsa olsun bi bulusma maksat sohbet muhabbet tanismak bende cok yeri tam olarak bilmiyorum yurt disindan geldigim icin umraniye olur bende umraniyede oturuyorum cunku.

benimde 6aylık olacak inş. canım oğluşum aralarında pek fark yokmuşşş çok güzel..bizde eşimin işi gereği buradayız onun için hiçbiryeri bilmiyorum sarıgazide oturuyorum bende ama sıkça gittiğimiz için az çok biliyorum ümraniyeyi buluşuruz canım çook ii olur vallaha

bende varımmmmmmmmmmmmmmmm üffff şimdiye kadar bır suru bulusma duzenlendı ben sadece bır tanesıne katılabıldim hep bır aksılık oldu ama buna kesın katılıcam gün ve saatı ne zaman kararlastırırsınız kızlar ona gore sayfayı takıp etmeye calısıyım

hoşgelmişsin yasemincimm...evet yaa birsürü buluşma oluyo banada hiç kısmet olmamıştı şimdide izine gidiyorum .siz karar verin isterseniz buluşun şimdi birde ben döndüğümde ayarlarız buluşuruz ben bağlamak istemem yani sizi canlarrr...

kızlarr kimse uğramamışş pazar günü yapalımmı ne dersiniz buluşma inş. misafir gelmezse ben boşum eşim çalışıyor çünkü ümraniyede buluşabiliriz tabiki herkese uyarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…