Merhaba;
Ataşehir şerifali mevkiinde oturuyorum.3 aylık kızıma sorumluluk sahibi tertipli hijyene önem veren 25-45 yaş arasında bakıcı aramaktayız.
07:00 / 18:30 saatleri arasında çalışacağından yakın muhitte oturan olması tercihimdir.
İlginizi rica eder herkese hayırlı günler dilerim,
bebeğiniz çok küçük daha 3 aylık umarım dilediğiniz gibi bir bakıcı bulursunuz.ben güvenlik kamerası işi ile uğraşıyorum. ve bakıcısı olan anneler bu sistemi yoğun bir şekilde talep ediyor.eğer sizde bunu düşünürseniz seve seve yardımcı olurum... size de hayırlı günler
merhaba;
ataşehir şerifali mevkiinde oturuyorum.3 aylık kızıma sorumluluk sahibi tertipli hijyene önem veren 25-45 yaş arasında bakıcı aramaktayız.
07:00 / 18:30 saatleri arasında çalışacağından yakın muhitte oturan olması tercihimdir.
Ilginizi rica eder herkese hayırlı günler dilerim,
merhaba ben canan alataş ataşehir yenişehir mahallesinde ikamet etmekteyim.10 yıla yakın iş tecrübem var.polis bir ailenin çocuğuna 0 yaştan 10 yaşına kadar getirdim.tayin olmaları nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım.ayrıca evliyim 3 çocuk annesiyim.(25,20,16)evladınızı evlatlarıma gösterdiğim özen, ilgi alaka ve hijyenik olmayı göstereceğime şüpheniz olmasın. 05353722015 cep tel
Merhaba;
Ataşehir şerifali mevkiinde oturuyorum.3 aylık kızıma sorumluluk sahibi tertipli hijyene önem veren 25-45 yaş arasında bakıcı aramaktayız.
İlginizi rica eder herkese hayırlı günler dilerim,
Merhaba, öncelikle ben ümraniyede oturuyorum ilanınız dikkatimi çekti. Ben Ben 2 yıllık evliyim şuan çalışmıyorum ve çocukları çok seviyorum. ona kendi çocuğum gibi bakabileceğime inanıyorum ve istiyorum . gerçi bunları yüzyüze konuşmak lazım. güvenilir ve dürüst biriyim , evimde hijyene önem veriyorum...bunu sizde tanıştığımızda anlayacaksınız eğer sizede uygunsa mesajınızı bekliyorum. ümraniye size ters olurmu???