- 2 Mayıs 2015
- 497
- 634
- 36
-
- Konu Sahibi Semrakaya28
Ben de Şişli Memorial a gidiyorum ama Memorial hastaları pek gelmiyor buraya sanırım.Kızlar ataşehir memorial hastanesine giden varmı hangi doktora gittigimizi konuşalım
Evet canım.Ben de Şişli Memorial a gidiyorum ama Memorial hastaları pek gelmiyor buraya sanırım.
Canım şişli memorialden memnun musun?Ben de Şişli Memorial a gidiyorum ama Memorial hastaları pek gelmiyor buraya sanırım.
Evet doktorum Banu Göker. Çok memnunum ama doğum ücretleri konusunda hala kararsızım.Canım şişli memorialden memnun musun?
Niye canım?Evet doktorum Banu Göker. Çok memnunum ama doğum ücretleri konusunda hala kararsızım.
Doğuma 6300 fiyat verdiler. Sağlı sigortam 5.000 e kadar karşılıyor. 1300 lira ödemek istemiyorum. Liv hospitalde hiç para ödemeden doğum yapabiliyorum.Niye ca
Niye canım?
Slm ben de memorial hst kontrollerime devam etmeyi dusunuyorum ama hangi dr.a gidecegime karar veremedim? Sen kime gidiyorsun? Aslinda ben genel olarak hst.den memnunum orada endokrine gidiyorum hem dr hem calisanlar ilgili. Dogum teminatim haziranda devreye girecek simdilik medical parka gidiyorum ama oradan memnun degilim dogum teminatim baslayinca memoriala devam etmek istiyorum. Normal dogumu destekleyen ve sorunsuz bi dr olsun istiyorum. Ben de tavsiye ariyordum bu konuyu gorunce yazmak istedim[/QUOTE
Canım Ben Dilek Öcala gidiyorum bence cok iyi bir doktor tavsiye ederim
Ben Dilek Öcala gidiyorum bence cok iyi bir doktor tavsiye ederimSlm ben de memorial hst kontrollerime devam etmeyi dusunuyorum ama hangi dr.a gidecegime karar veremedim? Sen kime gidiyorsun? Aslinda ben genel olarak hst.den memnunum orada endokrine gidiyorum hem dr hem calisanlar ilgili. Dogum teminatim haziranda devreye girecek simdilik medical parka gidiyorum ama oradan memnun degilim dogum teminatim baslayinca memoriala devam etmek istiyorum. Normal dogumu destekleyen ve sorunsuz bi dr olsun istiyorum. Ben de tavsiye ariyordum bu konuyu gorunce yazmak istedim
Evet canım bana normal dogum yap diyo cunku ilk dogumum da normalPeki normal dogumdan yana mi kendisi? Hic konustunuz mu bu konuda?
Ben de ya dilek hn ya da bilgi hn secicem sanirim
Aa ne guzel ikinci demek senin haftalarimiz da cok yakin ben de 15.haftadayim, kasim annesiyim senin de kasima denk gelebilir belki cok basi cunku araligin. Ben de hem korkuyorum hem de normal olsun istiyorum anne-bebek icin en sagliklisi bu cunku. Hakkimizda hayirlisi bakalim neler olacak gorecegiz.Evet canım bana normal dogum yap diyo cunku ilk dogumum da normal
Aynen canım cinsiyeti belli mi senin bebişinAa ne guzel ikinci demek senin haftalarimiz da cok yakin ben de 15.haftadayim, kasim annesiyim senin de kasima denk gelebilir belki cok basi cunku araligin. Ben de hem korkuyorum hem de normal olsun istiyorum anne-bebek icin en sagliklisi bu cunku. Hakkimizda hayirlisi bakalim neler olacak gorecegiz.
Yok henuz degil bu hafta sonu kontrolumuz var belki belli olurAynen canım cinsiyeti belli mi senin bebişin
hadi hayırlısı canımYok henuz degil bu hafta sonu kontrolumuz var belki belli olur
Merhaba. Medical park hangisine gidiyorsunuz doktorunuz kim acaba? Benim de yakın dönemde gebeliğim sonlandı tekrar düşünüyorum ama bu kez hamile kalmadan doktorumu netleştirmem lazım. Bilgi verebilrseniz cok sevinirim. Memnun değilim yazmıssınız cunku merak rttimSlm ben de memorial hst kontrollerime devam etmeyi dusunuyorum ama hangi dr.a gidecegime karar veremedim? Sen kime gidiyorsun? Aslinda ben genel olarak hst.den memnunum orada endokrine gidiyorum hem dr hem calisanlar ilgili. Dogum teminatim haziranda devreye girecek simdilik medical parka gidiyorum ama oradan memnun degilim dogum teminatim baslayinca memoriala devam etmek istiyorum. Normal dogumu destekleyen ve sorunsuz bi dr olsun istiyorum. Ben de tavsiye ariyordum bu konuyu gorunce yazmak istedim
Peki normal dogumdan yana mi kendisi? Hic konustunuz mu bu konuda?
Ben de ya dilek hn ya da bilgi hn secicem sanirim
ben ataşehir centrale gidiyorum ama memorialin hamile yoga sı varmış bu haftasonu gidip ona kaydımı yaptıracağım şimdiden yer bulmak zor oluyormuş 5 ay sonrası için şimdiden kayıt yaptıracağım :)Kızlar ataşehir memorial hastanesine giden varmı hangi doktora gittigimizi konuşalım