atasehir, maltepe, bostanci, suadiye taraflarinda ozel hastane iyi jinekolog onere bilir misiniz?

kedi933

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
112
38
48
her kadinin jinekologu olmali. ben turkiyeye bu sene tasindigim icin daha jinekologum yok. adetim duzensizlige girdi jinekologa gitmeliyim. lutfen yardimci olun. ozel hastane olsun, ama cok paha olmasin. gecen gun bi ozel hastaneye gittik ozel sigortam olmasina ragmen check up icin 2 bin tl aldilar

Şehir farklılığı tabi. Bana Antalya'da check - up'a 600 ₺ demişlerdi de gözüme çok gelmişti niyeyse. Modern hırsızlar, adamlara bak.

Doğal yöntem ile adetini düzene sokmayı denedin mi 🤔

sogan kuru denemistim bana faydasi olmadi. jinekolog olmasi gerekiyo iste. benim hep vardi alistimda yani olmasina. bi sey olunca kolaylikla ariyosun, yanina gidiyosun.

Şehir farklılığı tabi. Bana Antalya'da check - up'a 600 ₺ demişlerdi de gözüme çok gelmişti niyeyse. Modern hırsızlar, adamlara bak.

Doğal yöntem ile adetini düzene sokmayı denedin mi 🤔

bi de check up yaptirirken kist cikti o kist hem catlamamis yumurta da ola bilirmis. o yuzden ishte eger bildigimiz kistsense onun tedavisi olmali, ya da catlamamis yumurtamsa o zaman da ondan tedavi olmaliyim

Back