Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Ataşehir civarında iyi bir çocuk doktoru

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

NuPe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
251
1
96
İstanbul
arkadaşlar ataşehir memorial ya da kadıköy şifa ataşehir hastanelerinde iyi bir çocuk doktoru arıyorum.Takipleriniz için bu hastanelerden çocuk doktoru tavsiyeleriniz olursa çoook sevinirim.:71:

Ben doğumumu okmeydanı memorialde yaptım ama evim ataşehire yakın bu nedenle bebeğimin takiplerine ataşehir memorialde devam etmek istemiştim doğumdaki çocuk doktorumuz gökçe hanımı önerdi ama ben kendisini hiç sevmedim ilk kontrolde bebeğimin hiçbir gaz sorunu falan olmamasına rağmen gaz ilacı vermeye kalktı hastaneyide sevmedim okmeydanı memorialin çocuk bölümü şahane ama ataşehirdekileri beğenmedim bebekleri başka odada soyup başka odada muayne ediyorlar doktor daha merhaba demeden bebeği soymaya başlıyor hiç hoşuma gitmedi bende bu lokasyona yakın diye yeditepe üni. Hastanesini seçtim. Orda Prof.Dr. Mehmet Reha Cengizerlere götürüyorum üstelik prof olmasına rağmen memorialin uzman doktorlarıyla aynı parayı alıyor (Üniler KDV den muaf olduğu için daha düşük ücretli) hemde çok ilgili bir doktor Pazartesi-Perşembe sabahtan Yeditepe Üni. Hastanesinde diğergünlerde bağdat caddesi polikliniğinde tavsiye ederim.

bende doğumumu 3 aralık ta bahçelievler özel hizmet hastanesinde yaptım ama bu arada anadolu yakasına taşındığım için bu yakada özel , muayenehaneli de olabilir , iyi bir çocuk dr u arıyorum.
gece gündüz cepten ulaşabileceğim ilgili bir dr. bilen ve tavsiye edecek olan varsa çok sevinirim.

evet arkadaşlar ataşehir kadıköy şifada iyi bir doktor varsa yazın lütfen

Merhaba,

benim 18 aylık bir kızım var. Doğduğunda beri ataşehir şifa dr. Keyhan fidan'a götürüyorum. çok memnunum. Tavsiye ederim. Sevgilerle

arkadaşlar ataşehir memorial ya da kadıköy şifa ataşehir hastanelerinde iyi bir çocuk doktoru arıyorum.Takipleriniz için bu hastanelerden çocuk doktoru tavsiyeleriniz olursa çoook sevinirim.:71:

Bu hastanelere çok yakın çalıştığı için yazıyorum. Ben kızımı ve oğlumu doğduklarından beri , yaklaşık bes yıldır Dr. Pinar Keskin'e götürüyorum. Kendisi son derece bilgili, güvenilir ve sefkatlidir. Çocuklarla ve ailelere iletişimi son derece kuvvetlidir. Çocuklarla ve ailelere iletişimi oldukça kuvvetlidir. Cocuklar hastayken de gittiğimizde hep doğru tanılar koymuştur. Sakın biridir. Panik halinde gereksiz ilaç kullananlardan ya da gereksiz tahlil isteyenlerden değildir. Telefonla gece gündüz ulaştım. Kendisinin de iki tane cocuğu olduğu için bağlantı kurabiliyor. Biz Dr. Pinar Hanim' in sayesinde huzur icinde cocuklarımızı büyütüyoruz, size de tavsiye ederim.

Back