- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim teşekkürler cevap için fazla uyku yapan bir ilaç ondan korktum bunyemde çok zayifOlmaz. Mg mı az
Tamam teşekkür ederimÇok ağır değil bence birşey olmaz. (Bende kullandım)
Ama kendinizde en ufak bir değişiklik hissederseniz hemen acile gidin,ihmale gelmez.
Sadece bol bol esnersiniz o kadar,bende dalgınlıkla telefonla konuşurken 1 saat arayla içmiştim sadece uyudum :)Umarim teşekkürler cevap için fazla uyku yapan bir ilaç ondan korktum bunyemde çok zayif
Bişey olmaz 2 taneden. Uyursunuz birazdan o kadar.Arkadaşlar atarax 25 mg kullanıyorum çok düzenli değil 1 tane ictim unutup bir tane daha içtim zararı olur mu bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun çıkarmaya çalıştım ama olmuyo
Endişe ettim çünkü bunyem çok zayıf fazla etki eder diyeSadece bol bol esnersiniz o kadar,bende dalgınlıkla telefonla konuşurken 1 saat arayla içmiştim sadece uyudum :)
TeşekkürlerBişey olmaz 2 taneden. Uyursunuz birazdan o kadar.
Panik atak için sakinlesmek amaçlı ve uyku problemi icinUykunuz gelir fazlasıyla. Tam olarak ne için içiyorsunuz.Rahatlamak için mi yoksa antihistaminik olarak mi?
Oyle olacak sanırımSabah uyanmakta zorlanırsın
Tüm gün uyuşuk hissedersin
Yok yok birşey olacağını sanmıyorum. Benimki 50 mg idi. Benimde bünyem zayıf ama birşey olmadı. Sadece sabah kalkmakta zorlandım ve uyuşmuş gibi hissettim o kadar. Anksiyete falan mı var? Çok düşünmemeye çalışın belki panik olabilirsiniz,unutun gitsin.Endişe ettim çünkü bunyem çok zayıf fazla etki eder diye
Tamam öyle yapıcam yakın zamanda düşük yaptım geceleri gündüzleri sıfır uyku ve ağlama krizleri oluyordu o yüzden iciyorumYok yok birşey olacağını sanmıyorum. Benimki 50 mg idi. Benimde bünyem zayıf ama birşey olmadı. Sadece sabah kalkmakta zorlandım ve uyuşmuş gibi hissettim o kadar. Anksiyete falan mı var? Çok düşünmemeye çalışın belki panik olabilirsiniz,unutun gitsin.
Anladım,çok geçmiş olsun.Tamam öyle yapıcam yakın zamanda düşük yaptım geceleri gündüzleri sıfır uyku ve ağlama krizleri oluyordu o yüzden iciyorum
cok zor kalkmazsınız insallahPanik atak için sakinlesmek amaçlı ve uyku problemi icin