• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atarax

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Pro Üye
Anneler Kulübü
29 Kasım 2018
4.098
24.161
308
Arkadaşlar atarax 25 mg kullanıyorum çok düzenli değil 1 tane ictim unutup bir tane daha içtim zararı olur mu bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun çıkarmaya çalıştım ama olmuyo

Çok ağır değil bence birşey olmaz. (Bende kullandım)
Ama kendinizde en ufak bir değişiklik hissederseniz hemen acile gidin,ihmale gelmez.

Umarim teşekkürler cevap için fazla uyku yapan bir ilaç ondan korktum bunyemde çok zayif
Sadece bol bol esnersiniz o kadar,bende dalgınlıkla telefonla konuşurken 1 saat arayla içmiştim sadece uyudum :)

Arkadaşlar atarax 25 mg kullanıyorum çok düzenli değil 1 tane ictim unutup bir tane daha içtim zararı olur mu bilgisi olan varsa lutfen yardimci olsun çıkarmaya çalıştım ama olmuyo
Bişey olmaz 2 taneden. Uyursunuz birazdan o kadar.

Sadece bol bol esnersiniz o kadar,bende dalgınlıkla telefonla konuşurken 1 saat arayla içmiştim sadece uyudum :)
Endişe ettim çünkü bunyem çok zayıf fazla etki eder diye

Uykunuz gelir fazlasıyla. Tam olarak ne için içiyorsunuz.Rahatlamak için mi yoksa antihistaminik olarak mi?

Sabah uyanmakta zorlanırsın
Tüm gün uyuşuk hissedersin

Uykunuz gelir fazlasıyla. Tam olarak ne için içiyorsunuz.Rahatlamak için mi yoksa antihistaminik olarak mi?
Panik atak için sakinlesmek amaçlı ve uyku problemi icin

Endişe ettim çünkü bunyem çok zayıf fazla etki eder diye
Yok yok birşey olacağını sanmıyorum. Benimki 50 mg idi. Benimde bünyem zayıf ama birşey olmadı. Sadece sabah kalkmakta zorlandım ve uyuşmuş gibi hissettim o kadar. Anksiyete falan mı var? Çok düşünmemeye çalışın belki panik olabilirsiniz,unutun gitsin.

Yok yok birşey olacağını sanmıyorum. Benimki 50 mg idi. Benimde bünyem zayıf ama birşey olmadı. Sadece sabah kalkmakta zorlandım ve uyuşmuş gibi hissettim o kadar. Anksiyete falan mı var? Çok düşünmemeye çalışın belki panik olabilirsiniz,unutun gitsin.
Tamam öyle yapıcam yakın zamanda düşük yaptım geceleri gündüzleri sıfır uyku ve ağlama krizleri oluyordu o yüzden iciyorum

Tamam öyle yapıcam yakın zamanda düşük yaptım geceleri gündüzleri sıfır uyku ve ağlama krizleri oluyordu o yüzden iciyorum
Anladım,çok geçmiş olsun.
Siz yine de düşünmemeye çalışın,unutun 2. İlacı içtiğinizi. Kafanıza takarsanız kötü olursunuz. Yatın uyuyun hatta.

Uyursunuz bir sey olmaz
Ama boyle ilaclari doktor tavsiyesi degilse lutfen kullanmayin. Bagimli olursunuz psikolojik olarak. İlaci biraktiginizda uyku sorunlariniz ve ofke kontrol problemleriniz olabilir

Back