Atanamadım

Bide tercih için 15 tl istediler.
Çok para değil belki ama boş yere gitti.
Sistemin ..............

2008 kpss ile iyi bir puanım olmasına rağmen bende böyle bindelik küsüratlarla atanamamıştım..
canını sıkma ben memurlar.neti takip ederek kamu kurumların açıktan atamaları ile atandım ve 6 yıllık memurum..
ve 657 li memurdan çok daha iyi bir maaş farkımız var..bende isyan etmek üzereydim ama demek ki daha hayırlısı olacağından olmamıştı..sende öyle düşün

Ben mezun olduktan 2 sene sonra, 24 yaşında atandim. Kurumda en genç çalışanlardan biriyim. Küçük yaşta maaşa geçmek biraz lüks artık.

2012 kpss girmiştim bende..
ilk atamada puanlar benim puanıma kadar düştü.. tercihlerimdeki bi şehri 0,004 puanla kaçırmıştım..
2 doğu ilini de yazmadığım için atanamadım..
çok ağladım çok kötü oldum 6 ay geçmek bilmedi ama 2. tercihlerde en üst puanlarda kaldığım için ilk tercihime atandım :)
darısı senin başına.. puanına kadar düşmüş taban puanlar diğer tercihlerde ilk 5 tercihini çok iyi seç gelme olasılığı yüksek :)

Atanana kadar bende öyle diyordum ama işin içine girince öyle olmuyor malesef. Benim şimdiki aklım olsa bi atama dönemi daha bekler başka bir kurum için tercih yapardım.

Atanana kadar bende öyle diyordum ama işin içine girince öyle olmuyor malesef. Benim şimdiki aklım olsa bi atama dönemi daha bekler başka bir kurum için tercih yapardım.
hangi kurum sizin, özelden de yazabilirsiniz

Lütfen böyle karamsarlığa düşmeyin, puanınız da gayet iyiymiş seneye kadar illa ki atanırsınız hayırlısı ile...
23 yaşında memuriyete başladım ben de. Bilinçsizce tercih yapıp çok sıkıntılı bir kuruma atanmıştım öyle pişman oldum ki anlatamam. Bir yıl çalıştım orada ama sanki 5 sene gibiydi. Kpss ye girip lisans düzeyinden kendi mesleğime geçtim ama boşa sıkıntı çektim mide hastası oldum migren hastası oldum öyle diyeyim...olmayana çok da üzülmemek gerek hem umutsuz vaka değilsiniz bu puanla.

Bu sınava nasıl hazırlandınız? Yani dershaneye mi gittiniz, kendiniz mi çalıştınız? Bu mesajı görenler nasıl hazırlandıklarını yazabilirler mi zahmet olmazsa...

yaşın daha genç 18 yaşındakiler lise mezunu olurlar. küçümsemiyorum tabi de yani geç kalınmış bir zaman dilimi değil demek istediğim. ben kkdan 35 yaşına kadar bekleyip atananlar hatta hala bekleyen insanlar tanıyorum.

Bu sınava nasıl hazırlandınız? Yani dershaneye mi gittiniz, kendiniz mi çalıştınız? Bu mesajı görenler nasıl hazırlandıklarını yazabilirler mi zahmet olmazsa...

Ben 88 puan almıştım ön lisans için söyleyeyim. dersaneye gitmedim, evden kitaplardan çalıştım belli vaşlı bazı yayın evleri var oradan konu anlatımlarını çalışıp arkasından fazla fazla test çözdüm yaklaşık 4-5 ay civarı bu şekilde çalıştım. Süre tutup deneme çözdüm taa başından beri deneme çözmenin çok faydalı olduğunu düşünüyorum merak edip yanlışlarıma bakardım ve daha kalıcı şekilde öğreniliyor ve pratikleştiriyor insanı. Deneme çözmeyi sonlara bırakmamak lazım bence.
Dersane imkanınız varsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Nasip... Üc yıl sınava girdim. Onlarca kişinin benden düşük puanlarla atandığını gordum. Ben kadar çalışmadılar. Lisans mezunuyum, o zamana kadar hep başarılıydimmm. İnsanlar benim atanmadigima inanmiyordu dusun :) Ama KPSS bana öyle engel oldu ki 80 üstü puanlarla kaldım. Onlarca atama tercihi yaptım. Üçüncü girişimde dua ettiğim yere atandım. Evime iki saat uzakta. Diğer yerler yirmi saat uzaktaydı :) Ve iyi ki iki yıl atanmamisim dedim :) ki senin yaşın daha kucük sanırım yanı çok üzülme bazen üzüldüğümuz şeylere daha sonra iyi ki olmamis diyoruz :) yaşadım ve sukur diyorum.

15kisinin alındığı bi alıma 45 kisi cağrıldı iki kez ankara 7ay bekleme umut hayal... sıralama ilk ondayız mülakatta 5sorudan 4ü kesin... sonuç hüsrann .. çocuğumun rızkğnı çaldılar... şunu söylüyorum mülakat en büyük yolsuzluktur... hakkımı da haram ediyorum.. ölümün eşigine getirdiler beni ..torpilciler

Benim sağlıkçı bir arkadaşım 69 ile Ağrıya atandı tatlım (ebe).. Sağlık alanının atama puanları da düşük diye biliyordum. Sen nasıl bu puanla atanamazsın ki, ben en vasat atama alanına sahip bir Tarih öğretmenliği mezunuyum o puanla ben bile atanırım

Tek tek yorumları alintilayamadim kusra bakmayın teşekkür ederim hepinize. Haklisiniz, ama bazı anlar kendime söz geciremiyorum bu kadar yakinlasmisken boyle kaçırmak uzdu beni, 8aydir haziranı beklemiştim turlu sıkıntılarla ama boyle oldu. belki de daha iyisi olacağı için olmadı diyorum ama ilk defa haziran alimlari bu denli haksızlıklarla dolu oldu 85uzeri herkesin gitmesi gerekirken 90puanlar bile var ön lisanstan. Onlara da yazık

Queen Bee maalesef adaletsiz dağılım var, bazı bolum mezunları az ve o bölümlere yuksek kadro sayıları verip bizim gibi ortak kadrolu bölümlere de komik rakamlar geldi önümde 300kisi vardı çoğu gitti sanirim. Sağlıkçılar avantajlı, toplam 9bin kadro geldi onlara. Bize de lisans on lisans ortaöğretim toplam 3bin kusur , gecen yilarda saglikci hariç bu rakam 10bini buluyordu.

Adaletsiz dağılımdan öte ihtiyaç o yönde böyle düşünün bence.

Adaletsiz dağılımdan öte ihtiyaç o yönde böyle düşünün bence.
Hayır ihtiyaç meselesi olduğuna inanmiyorum . Atamalar seçimden önce yapılacak diye duyurdular sonra hazirana çektiler. Nisan ayında yapilacak bi atamada sayılar bu kadar az olamazdi,haziranda sağlıkçı alımlarıyla birleştirip sisirdiler bu sayıyı. MEB alımları vardı 2bin kadar ama o da secim sonrası geri çekildi, ezber konuşmuyorum malesef

bu bazı bölümler harici atamalar çok yüksek puanlarla
gerçekten haksızlık gibi geliyor ama böylece insanlar daha kolay atanan bölümlere yerleşmeye basladı yakında onlarda zor atanır
zaten sağlık vs bölümler dışı atama puanları tavan
üzülmeyin inşalalh daha iyisi olur hem atamalar yine yapılır bu ilk olanı diye biliyorum
bunda yerleşmek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…