Bide tercih için 15 tl istediler.aynen tercih yapanlara değil de böyle adil olmayan dağılım yapıldığı için sinir oldum ben de. kadro açılıyorsa yapacak o insanlar da tabi ama bi ülkeye tanınan özerklik gibi olmus 10-15 bölüme 63 kadro verilirken malum bölüme saf kadro verilmesi
Isletme mezunuyum ben de atanamadim kısmet değilmiş deyip geçiyorum kaderimiz böyle işletme mezunları olarak
2008 kpss ile iyi bir puanım olmasına rağmen bende böyle bindelik küsüratlarla atanamamıştım..İstanbul SGK taban puan 86.88
benim puan 86.58
ne diyebilirim, yarım puan bile değil. Daha iyisi olacağı için mi olmadı? hayırlısı mı böyleydi? yoksa sadece avuç kadar kadro verenler yüzünden mi.
Karışığım 70küsürle atananlar varken 85-90ların açıkta kalması..
Ben mezun olduktan 2 sene sonra, 24 yaşında atandim. Kurumda en genç çalışanlardan biriyim. Küçük yaşta maaşa geçmek biraz lüks artık.benim ilk kez çalışıp girdiğim kpssydi ve çift yıllarda yapılan en tuhaf sınav oldu nasıl bi döneme denk geldiysem hem ösym nin hem hükumetin değişik atılımlar yapacağı tuttu. geçen yıllarda alımlar ve sınavlar daha normalmiş keşke o zamanlar girebilseymişim. benim yaşım 21 haliyle o zamanlar bilincinde değildim, 30yaşında olup bekleyenler olduğunu da henüz çok genç olduğumu da biliyorum. ama 18inde atananlar varken bu kadar yaklaşmışken bunu yaşıyor olmakta canımı acıtıyor
2012 kpss girmiştim bende..İstanbul SGK taban puan 86.88
benim puan 86.58
ne diyebilirim, yarım puan bile değil. Daha iyisi olacağı için mi olmadı? hayırlısı mı böyleydi? yoksa sadece avuç kadar kadro verenler yüzünden mi.
Hiç üzülmeyin Sgk iyi ki de olmamış zaten :)
hangi kurum sizin, özelden de yazabilirsinizAtanana kadar bende öyle diyordum ama işin içine girince öyle olmuyor malesef. Benim şimdiki aklım olsa bi atama dönemi daha bekler başka bir kurum için tercih yapardım.
yaşın daha genç 18 yaşındakiler lise mezunu olurlar. küçümsemiyorum tabi de yani geç kalınmış bir zaman dilimi değil demek istediğim. ben kkdan 35 yaşına kadar bekleyip atananlar hatta hala bekleyen insanlar tanıyorum.benim ilk kez çalışıp girdiğim kpssydi ve çift yıllarda yapılan en tuhaf sınav oldu nasıl bi döneme denk geldiysem hem ösym nin hem hükumetin değişik atılımlar yapacağı tuttu. geçen yıllarda alımlar ve sınavlar daha normalmiş keşke o zamanlar girebilseymişim. benim yaşım 21 haliyle o zamanlar bilincinde değildim, 30yaşında olup bekleyenler olduğunu da henüz çok genç olduğumu da biliyorum. ama 18inde atananlar varken bu kadar yaklaşmışken bunu yaşıyor olmakta canımı acıtıyor
Bu sınava nasıl hazırlandınız? Yani dershaneye mi gittiniz, kendiniz mi çalıştınız? Bu mesajı görenler nasıl hazırlandıklarını yazabilirler mi zahmet olmazsa...
Benim sağlıkçı bir arkadaşım 69 ile Ağrıya atandı tatlım (ebe).. Sağlık alanının atama puanları da düşük diye biliyordum. Sen nasıl bu puanla atanamazsın ki, ben en vasat atama alanına sahip bir Tarih öğretmenliği mezunuyum o puanla ben bile atanırımİstanbul SGK taban puan 86.88
benim puan 86.58
Hayır ihtiyaç meselesi olduğuna inanmiyorum . Atamalar seçimden önce yapılacak diye duyurdular sonra hazirana çektiler. Nisan ayında yapilacak bi atamada sayılar bu kadar az olamazdi,haziranda sağlıkçı alımlarıyla birleştirip sisirdiler bu sayıyı. MEB alımları vardı 2bin kadar ama o da secim sonrası geri çekildi, ezber konuşmuyorum malesefAdaletsiz dağılımdan öte ihtiyaç o yönde böyle düşünün bence.