Atanamadım

üzülme, belki daha iyisi olacağı için ya da olmaması gerektiği için olmuyordur dedim ben de Hz.Mevlana'nın dediği gibi.. hayırlısı böyleymiş diyorum 0.3 puanla kaçırmanın hayrını gerçekten merak ediyorum. inşallah ileride güzel şeyler olur ki inşallah atanmadım derim

Belkide kpss niyet dgs kısmet?

evet iyice bölüm araştırması yapıp devam edeceğim büyük ihtimalle ama ben artık üniversitelerin anlamını yitirdiğini düşünüyorum. 75puanla önlisanstan alım yapan kurumun 85puan ile lisans mezununu almadığını gördüm. evet bu açıdan bakmamak lazım sadece ama başka açısı kalmadı. özel sektörün hali ortada ve insanlar devlet kapısını zorluyor, mezun arttıkça kadro sayıları kısılıyor ne olacak bu işin sonu bilemiyorum

Çok üzüldüm adınıza resmen talihsizlik olmuş. Benim de başıma geliyor böyle ucu ucuna bir şeyleri kaçırmak, çok iyi anlıyorum.
Olsun, kısmetiniz belki daha iyi bir yer olur.

inşallah, hayırlısı olur herkes için ama gerçekten ironik rakamlarla kaçırmak çok kötü bi etki bırakıyor. atanamadığıma değil bu rakamların benim puanıma inmeyişine üzüldüm resmen. arada bayağı puan farkı olsa bu kadar dert etmicem neredeyse, psikojiye bakın :

Offf cidden çok üzüldüm,Şöyle kendimi düşündüm de 0.3le atanamamak...8 senedir kpss illetini çeken biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.En sonunda pes ettim ben,umarım siz başarırsınız...

arkadasim tamamen sozel olan bir bolumde en düşük puan hakkari 79 küsür de ki 80 ile atandi sosyal calismacilar.

ben artık pes ettim. insanın ömrünü yiyor resmen başka bi halta yaramıyor.
arkadaşm atanmıştı, ama uğraşma zaten çok da matah değil. psikolojim bozuldu burda falan dedi. :/
bi arkadaşm da atanmıştı istifa etmiş 1 yıldan sonra.
önüme bakıcam inşallah kendime göre bir iş bulurum :)

Offf cidden çok üzüldüm,Şöyle kendimi düşündüm de 0.3le atanamamak...8 senedir kpss illetini çeken biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.En sonunda pes ettim ben,umarım siz başarırsınız...

hakkımı alana kadar pes etmeyeceğim gerekirse dpb önünde kendimi yakıyomuş gibi yapıp benim gibi bekleyenlere ses olurum

8 senede neden olmadı aşırı mı yüksek acaba? en azından 6 7 yıl önce bu kadar vahim değilmiş puanlar

8 senede neden olmadı aşırı mı yüksek acaba? en azından 6 7 yıl önce bu kadar vahim değilmiş puanlar

benim ilk kez çalışıp girdiğim kpssydi ve çift yıllarda yapılan en tuhaf sınav oldu nasıl bi döneme denk geldiysem hem ösym nin hem hükumetin değişik atılımlar yapacağı tuttu. geçen yıllarda alımlar ve sınavlar daha normalmiş keşke o zamanlar girebilseymişim. benim yaşım 21 haliyle o zamanlar bilincinde değildim, 30yaşında olup bekleyenler olduğunu da henüz çok genç olduğumu da biliyorum. ama 18inde atananlar varken bu kadar yaklaşmışken bunu yaşıyor olmakta canımı acıtıyor

Canini sıkma.. Daha kasım var haziran var. Hazirana bile kalmazsın kasımda gidersin inşallah.. Hayırlısı olsun. Allah gönlüne göre versin inşallah

Bende henüz 21 yaşında olan arkadaşımın 70 li puanla atandığını öğrenince şok oldum..
Kıskanmadım ama gıpta ettim, imrendim.
Kendi halime üzüldüm..
Ne olacak böyle bilmiyorum..
Başkalarının başarılarını gördükçe kendimi çok değersiz, tembel hissediyorum.

sağlıkçı mıydı. ben de kıskanmıyorum tabi ki şu kadro kıtlığında olağan şekilde atananlara imrenip tebrik ediyorum

üzülme bence gerçekten üzülünecek karamsar olunacak bir durumun yok. sınırda kaçırmışsın demek ki kaderinde yokmuş, hayırlısı buymuş.

ayrıca 18 yaşında atanan insan muhtemelen lise mezunudur. lise mezununa mı özeniyorsun anlamadım. insanlar lisans okuyorlar yüksek lisans yapıyorlar ki iyi üniversitelerde okuyorlar. üniversite sınavında iyi puan almışlar. başarılılar kaç yaşına geliyorlar adam gibi iş bulamıyorlar. sen 21 yaşında atanamadım diye karalar bağlıyorsun.

o kadar çok emek verip emeklerinin karşılığını alamayan var ki. sen daha yolun başındasın. elbette üzülürsün bu çok normal ama pes etme. diğer atamalarda da olmazsa bir dahaki sınava daha iyi hazırlan. belki daha iyisi olur.

Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın. senin de hakkında hayırlısı olsun.

Yok sağlıkçı değildi, sosyalciydi ama bölümü tam bilmiyorum..
sosyal güvenlik mi yoksa, bugün çok bozuldum bu bölüme ama tabi ki suç oraya atananlar değil adil dağılım yapmayan sistemde. bi bölüm 70le kapatacağına diğer bölümlere kadro verilseydi en azından 85 üzeri fazla kimse kalmazdı

Bölüm seçimi çok çok önemli malesef. Ben 80li puanla atandim ama 90 puanla açıkta kalan çok insan var. Adaletsizlik gibi geliyor aslında ama bilemiyorum hak mi haksızlık mı ? Kısmet bu işler. Dilerim emeğiniz bosa gitmez. İnşallah kasım da muradiniza erersiniz.

Evet evet Sosyal Güvenlik.. Annem duyunca bir yığın laf etti bana.. O çok çalıştıda falan diye..
Alakası yok oysaki.. Sadece bölüm çok aşağı puanlarda alım yaptı o kadar..
Çook kişinin hakkı yendi atamalarda.. Bu arada bende sinir oldum o bölüme..

tabi ki bölüm seçimi önemli. ama yeni bölümler açmak yerine var olan bölümlerin ilerideki imkanları iyileştirilmeli ki niteliksiz bölümler okumasın insanlar. nasıl ki sınav yapılıyorken koşulsuz şartsız başvurular alınıyor bu doğrultuda kadro sayıları verilmeli ama nerde. hak değil lütuf olmuş artık 85 puanla atanmayı istemek. tercihlerden de ücret alındı ilk defa. milyonlarca para birikti ama bu paranın neden alındığı ne yapılacağı belli bile değil. bu sınavların sırf para amaçlı yapıldığını düşünmeye başladım

aynen tercih yapanlara değil de böyle adil olmayan dağılım yapıldığı için sinir oldum ben de. kadro açılıyorsa yapacak o insanlar da tabi ama bi ülkeye tanınan özerklik gibi olmus 10-15 bölüme 63 kadro verilirken malum bölüme saf kadro verilmesi

Isletme mezunuyum ben de atanamadim kısmet değilmiş deyip geçiyorum kaderimiz böyle işletme mezunları olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…