hayırlısı olsun hakkında inşallah.. ama göremediğin bir hayır mutlaka vardır. benim de ilk atandığım yer felakatti 5 ay zindanda yaşadım resmen ama sonra gördüm bana ne kapılar açtığını..
Belkide kpss niyet dgs kısmet?
Çok üzüldüm adınıza resmen talihsizlik olmuş. Benim de başıma geliyor böyle ucu ucuna bir şeyleri kaçırmak, çok iyi anlıyorum.
Olsun, kısmetiniz belki daha iyi bir yer olur.
arkadasim tamamen sozel olan bir bolumde en düşük puan hakkari 79 küsür de ki 80 ile atandi sosyal calismacilar.Sosyal çalışmacıların komik puanlarla atandığını bugün ben söyledim.herkes bölüm seçerken önce yıllardaki atama ve iş bulma oranlarına bakar. muhtemelen sizde bu yüzden tercih ettiniz. ( bilmeden ettiyseniz daha vahim) sosyal çalışmacı kadroları 43 bile atanan boş kalan kadrolardı. 2014 sınavı böyle oldu diye bizim salladığımız anlamına gelmez. sizin aklınıza gelmiş miydi böyle olacağı? ayrıca ben önerirken her daim söylerim bu yıl revaçta olan bölüm diğer yıl olmayabilir. uzaktan laf atmaya lüzum yok :)
Offf cidden çok üzüldüm,Şöyle kendimi düşündüm de 0.3le atanamamak...8 senedir kpss illetini çeken biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.En sonunda pes ettim ben,umarım siz başarırsınız...
evet malesef bu sefer mındar ettiler kadrolarıarkadasim tamamen sozel olan bir bolumde en düşük puan hakkari 79 küsür de ki 80 ile atandi sosyal calismacilar.
8 senede neden olmadı aşırı mı yüksek acaba? en azından 6 7 yıl önce bu kadar vahim değilmiş puanlarOfff cidden çok üzüldüm,Şöyle kendimi düşündüm de 0.3le atanamamak...8 senedir kpss illetini çeken biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.En sonunda pes ettim ben,umarım siz başarırsınız...
8 senede neden olmadı aşırı mı yüksek acaba? en azından 6 7 yıl önce bu kadar vahim değilmiş puanlar
Bende henüz 21 yaşında olan arkadaşımın 70 li puanla atandığını öğrenince şok oldum..
Kıskanmadım ama gıpta ettim, imrendim.
Kendi halime üzüldüm..
Ne olacak böyle bilmiyorum..
Başkalarının başarılarını gördükçe kendimi çok değersiz, tembel hissediyorum.
Yok sağlıkçı değildi, sosyalciydi ama bölümü tam bilmiyorum..sağlıkçı mıydı. ben de kıskanmıyorum tabi ki şu kadro kıtlığında olağan şekilde atananlara imrenip tebrik ediyorum
benim ilk kez çalışıp girdiğim kpssydi ve çift yıllarda yapılan en tuhaf sınav oldu nasıl bi döneme denk geldiysem hem ösym nin hem hükumetin değişik atılımlar yapacağı tuttu. geçen yıllarda alımlar ve sınavlar daha normalmiş keşke o zamanlar girebilseymişim. benim yaşım 21 haliyle o zamanlar bilincinde değildim, 30yaşında olup bekleyenler olduğunu da henüz çok genç olduğumu da biliyorum. ama 18inde atananlar varken bu kadar yaklaşmışken bunu yaşıyor olmakta canımı acıtıyor
sosyal güvenlik mi yoksa, bugün çok bozuldum bu bölüme ama tabi ki suç oraya atananlar değil adil dağılım yapmayan sistemde. bi bölüm 70le kapatacağına diğer bölümlere kadro verilseydi en azından 85 üzeri fazla kimse kalmazdıYok sağlıkçı değildi, sosyalciydi ama bölümü tam bilmiyorum..
Evet evet Sosyal Güvenlik.. Annem duyunca bir yığın laf etti bana.. O çok çalıştıda falan diye..sosyal güvenlik mi yoksa, bugün çok bozuldum bu bölüme ama tabi ki suç oraya atananlar değil adil dağılım yapmayan sistemde. bi bölüm 70le kapatacağına diğer bölümlere kadro verilseydi en azından 85 üzeri fazla kimse kalmazdı
Bölüm seçimi çok çok önemli malesef. Ben 80li puanla atandim ama 90 puanla açıkta kalan çok insan var. Adaletsizlik gibi geliyor aslında ama bilemiyorum hak mi haksızlık mı ? Kısmet bu işler. Dilerim emeğiniz bosa gitmez. İnşallah kasım da muradiniza erersiniz.
Evet evet Sosyal Güvenlik.. Annem duyunca bir yığın laf etti bana.. O çok çalıştıda falan diye..
Alakası yok oysaki.. Sadece bölüm çok aşağı puanlarda alım yaptı o kadar..
Çook kişinin hakkı yendi atamalarda.. Bu arada bende sinir oldum o bölüme..