Atanamadım

açıktan atanan 1500 kişi hakkında soruşturma açtı akp.. Zamanında cemaatin adamlarını atamışlardı ya...

sizin kaç puan kaçla kapattı bölüm

Koca bakanlık bizim bölüm için 40'ın altında kontenjan açtı
80 - 85 civarıydı puanlar
Diğer bölümlere göre bi tık daha düşük bi puan aralığı galiba ancak herkesin bi hayali vardı neticede

Burada bilip bilmeden birbirine bölüm tavsiye edenleri o bölümleri ve atama durumlarını araştırmaya davet ediyorum.
Yok komik puanlarla atanıyorlar yok bilmem ne bela

Türkiyede ilk 100 e girememek komiklikse evet günün komiği benim !!!

Ayrıca yapamayacağınızı düşündüğünüz bölümleri yazmayın sonra benim gibi orta zekalar kazanamıyor siz kazanıyorsunuz ama mesleğin de içine ediyorsunuz
Off çok doluyum

Nasip. Mülakat harici kadrolar da torpil yok. Bizim kuruma haricten gelen sadece yurt çocukları. Atamalarda az kadro verildi. Çoğu kuruma bu yıl kadro yok... Allah kolaylık versin.

Sosyal çalışmacıların komik puanlarla atandığını bugün ben söyledim. herkes bölüm seçerken önce yıllardaki atama ve iş bulma oranlarına bakar. muhtemelen sizde bu yüzden tercih ettiniz. ( bilmeden ettiyseniz daha vahim) sosyal çalışmacı kadroları 43 bile atanan boş kalan kadrolardı. 2014 sınavı böyle oldu diye bizim salladığımız anlamına gelmez. sizin aklınıza gelmiş miydi böyle olacağı? ayrıca ben önerirken her daim söylerim bu yıl revaçta olan bölüm diğer yıl olmayabilir. uzaktan laf atmaya lüzum yok :)

kadroların açıklandığı 13haziran günü daha kötü olmustum ben. battaniye altında gözlerim şişene kadar ağladım.ertesi günde Devlet Personel Başkanlığı önünde toplanan arkadaşların oturma eylemine katıldım ama bir şey olacağı yok gibi hayırlısı olsun. kasıma artık demek istemiyorum çünkü umut edip o gün umduğunu alamamak çok kötü

Bence insan yapabileceği alana yönelmeli, ben de ona göre bir tercihte bulundum
Sizin genellemenize dahil değilim yani

Üstelik bana göre vahim olan da yapıp yapamayacağını düşünmeden, ölçüp tartmadan, kendini tanımadan bir mesleğe sırf atamaları yüksek diye bodozlama dalmaktır. Bkz: Sosyal hizmet uzmanı olmaya çalışan sosyolog. her neyse...

Hastanelerde, postanelerde ve insana hizmet veren bilimum kuruluşlarda bu işi aslında yapmak istemediği hatta yapamadığı açık ve seçik olan şahsiyetlerin arkasından bi tek sövmüyorum heralde.

Maksat atanık olmak bizim ülkede, o mesleği adam gibi icra etmenin önüne geçmiş durumda rant sevdası.

Burada sadece insanları suçlamıyorum kesinlikle. Klasik ama hepimizin bildiği gerçekliği bi kere de ben söylemiş olayım sistem de sorunlu tabiki... Ama! en azından insan hangi gruplarla çalışacağını bilir öyle değil mi net maaşından önce açar ona bi bakar. Meslek tanımı nedir, ne iş görürler vs.

Laf atmak değil ayrıca, sadece sizin söylediğinizi kast etmedim yazarken, yorumlarda birden fazla gördüm bu şekilde söylemleri ve genele ettim lafımı sözümü.

hayırlısı olsun hakkında inşallah.. ama göremediğin bir hayır mutlaka vardır. benim de ilk atandığım yer felakatti 5 ay zindanda yaşadım resmen ama sonra gördüm bana ne kapılar açtığını..

Hepiniz icin ayri ayri üzülüyorum cani gönülden. Evet belki hayatta en zor empati yapabilecegim konu issiz kalmak ve ya atanamamak. Ben mezun oldugum hafta devlete atandim, begenmedim baska kurum buldum istifa ettim ona gittim. Onu da begenmedim yeni kadro kazanıp oraya geçtim. Yani mezun oldugum gunden beri cok sukur devlette calisiyorum, bir gün olsun issiz kalmadim. Ama inanin hayatta dertler kismen de olsa esit dagitilmis. Yani benimde baska baska konulardan hic yuzum gulmedi. Ablalarim hala atama bekliyorlar, hemde benden daha garanti bolumler sectiler, ben hep macera aradim. Bakinca aramızdaki farka, bi farki yok be kizlar... hatta keske hayatta en buyuk imtihanimiz maddiyat olsa. Sikmayin canınızi, birsey olmuyorsa daha iyisi olacagi icindir deyin geçin. Herseyden onemlisi saglik, huzur.bir gun inşallah ataninca bu gunleri coktan unutmus olacaksiniz. Hepinize yurekten başarılar

Çok üzüldüm adınıza resmen talihsizlik olmuş. Benim de başıma geliyor böyle ucu ucuna bir şeyleri kaçırmak, çok iyi anlıyorum.
Olsun, kısmetiniz belki daha iyi bir yer olur.

Kızlar üniversiteden mezun olduktan sonra bir sene kpss.ye hazırlandım ve ücretli öğretmenlik yapıyordum aynı zamanda. Sizi çok iyi anlıyorum inşallah en kısa zamanda olur gün doğmadan neler doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…