- 22 Ekim 2022
- 6
- 3
- 1
- 26
- Konu Sahibi Zzehraaa1222
-
Ben gitsem, Antep, Urfa, Mardin falan isterdim, Doğu mu illa , Güneydoğu olmaz mı?Herkese merhaba öğretmen olarak atamam yapılacak şehirler daha belli değil arkadaşlar Doğu tarafı yaşanacak en güzel şehirleri söyleyebilir misiniz? Karadeniz’den geleceğim
Olur tabi puanım yüksek güzel yerler açılır dedi hocalarım sadece İstanbul istemiyorumBen gitsem, Antep, Urfa, Mardin falan isterdim, Doğu mu illa , Güneydoğu olmaz mı?
Diyarbakır urfa merkez batmanHerkese merhaba öğretmen olarak atamam yapılacak şehirler daha belli değil arkadaşlar Doğu tarafı yaşanacak en güzel şehirleri söyleyebilir misiniz? Karadeniz’den geleceğim
Antep çok mu pahalı?Güneydoğu diyorsanız Şırnak. Antep te öğretmen maaşıyla gecinemezsiniz malesef
Batman diyarbakirHerkese merhaba öğretmen olarak atamam yapılacak şehirler daha belli değil arkadaşlar Doğu tarafı yaşanacak en güzel şehirleri söyleyebilir misiniz? Karadeniz’den geleceğim
Hayırlı olsun canım ben musta görev yapmıştım orası çok güzel van dıyarbakır Elazığ Bitlis tatvan çok güzel Kars aynı sekılde Urfa Antep zaten çok Doğu degıl bana göre güzel yerler mardın de aynı sekılde ıns güzel ıstedıgın ger olurHerkese merhaba öğretmen olarak atamam yapılacak şehirler daha belli değil arkadaşlar Doğu tarafı yaşanacak en güzel şehirleri söyleyebilir misiniz? Karadeniz’den geleceğim
Şimdi artık batı bölgeleri açılıyor genelde ilk atamaya insanlar geçinemedikleri için İstanbul’da durmuyor malesef. Bu yüzden son atamada en çok açılan yer istanbulduHerkese merhaba öğretmen olarak atamam yapılacak şehirler daha belli değil arkadaşlar Doğu tarafı yaşanacak en güzel şehirleri söyleyebilir misiniz? Karadeniz’den geleceğim
Tabiki pahalı. Ev bile yok kiralikAntep çok mu pahalı?
Bu durumun sorumlusu sanki insanlarmış gibi nasıl hayatlarımızla oynuyorlar. Ya geçinemeyeceğin İstanbul a atan ya da atanma diyorlar resmen. Napsın insanlar. YazıkŞimdi artık batı bölgeleri açılıyor genelde ilk atamaya insanlar geçinemedikleri için İstanbul’da durmuyor malesef. Bu yüzden son atamada en çok açılan yer istanbuldu
Evet doğuma büyüme İstanbul üniversiteyi Samsun’da okudum gerçekten İstanbul gezmek için çok güzel yaşam çok zorŞimdi artık batı bölgeleri açılıyor genelde ilk atamaya insanlar geçinemedikleri için İstanbul’da durmuyor malesef. Bu yüzden son atamada en çok açılan yer istanbuldu
Öyle maalesefBu durumun sorumlusu sanki insanlarmış gibi nasıl hayatlarımızla oynuyorlar. Ya geçinemeyeceğin İstanbul a atan ya da atanma diyorlar resmen. Napsın insanlar. Yazık
inşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım ben musta görev yapmıştım orası çok güzel van dıyarbakır Elazığ Bitlis tatvan çok güzel Kars aynı sekılde Urfa Antep zaten çok Doğu degıl bana göre güzel yerler mardın de aynı sekılde ıns güzel ıstedıgın ger olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?