Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Atakoy'e bakici

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Suzanne777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
1.687
3.084
408
Atakoy 5. Kisim'da (sahil tarafi oluyor,yani metroya uzak) 2.5 yasindaki oglum icin yaz doneminde haftanin 3 gunu, daha sonra 5 gun gelecek bakici ariyorum, onerebileceginiz birisi varsa sevinirim. Yakin cevrede oturan (Bakirkoy, Bahcelievler, Menekse, Zeytinburnu) ve cocugunu buyutmus ama vucut acisindan dinc, is arayan bir hanim olmasini istiyorum, hicbirise elimi surmem diyenler basvurmasin cunku cocuk cok uslu ve gun icinde 2-2.30 saat uyuyor, hafif isler de yapilabilir.ılgilenenler, tanidigi olanlar bana ozelden basvurabilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Daha once bakicilik yaptiniz mi, sartlariniz nelerdir acaba? Bagcilar'dan ulasim zor olmaycakmi?

oglumun bakıcısını onerebılırım

Merhaba mesajınızı daha yeni gördüm, oğlunuzun bakıcısını önermişsiniz, valla eğer hala boştaysa görüşmek isterim. Bana kendi mailimden ulaşabilirmisiniz diyecegim ama mail adresimi henuz veremiyorum, XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese Merhaba,

Ben de Ataköy 5.Kısım da A plus a yakın oturuyorum. Kızım 2. sınıf a gidiyor Florya Doga kolejine. 16:20 de evde oluyor. Biz ise genelde 19:30 nadiren 20 de evde oluyoruz. Bu ara da kızıma bakacak ödevini yaptıracak 3-4 saat için yakında oturan bir bakıcı abla arıyoruz. 2. dönem de başladığı için konu bizim acımızdan cok acil. Umarım geri dönüşleriniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…