İlköğretim Yorum ve Soruları Ataköy Emlak Kredi ortaokulu hak.

ataköy 5.kısımdan öğrenci alıyor. benim oğlum şu anda 5.sınıfta.
şişddetle tavsiye edebileceğim bir okul. hem eğitim hem öğretim açısından. nitelikli öğrenci yetiştiriyorlar.

şişddetle tavsiye edebileceğim bir okul. hem eğitim hem öğretim açısından. nitelikli öğrenci yetiştiriyorlar.
Çok teşekkür ederim.. yalnız adres ayarlayamadığımız ve evimize biraz ters olduğu için vazgeçtik oradan.. gönlümüz oradaydı ama.. şimdi bakrıköy cumhuriyet ortaokulu için adres bulduk.. sanırsam oraya gidicek..inş orası da iyidir..

Sınıf mevcudu kac kısı? Kactan kaca kadar acaba okul?

sınıf mevcudu 37. toplamda 175 öğrenci aldı. sabah 08:50 giriş (etüt var) 16:30 çıkış

merhaba sizin çocuğunuz bu okulda galiba benim ki de bu sene mezun oldu ve emlak kredi ortaokuluna yazdırmayı istiyorum memnun musunuz okulla ilgili sıkıntınız oldu mu öğretmenleri nasıl uzak yerlere servisi var mı bilgi verirseniz memnun olurum birde yine ataköy de 60. yıl duydum ikisi arasında kaldık

okulla ilgili hiç bir sıkıntımız yok. çok iyi bir okul. okulun geneli servisle geliyor zaten. emlak kredi o çevredeki en iyi okul diyebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…