Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve SorularıAtaköy Emlak Kredi ortaokulu hak.
ataköy 5.kısımdan öğrenci alıyor. benim oğlum şu anda 5.sınıfta. şişddetle tavsiye edebileceğim bir okul. hem eğitim hem öğretim açısından. nitelikli öğrenci yetiştiriyorlar.
ataköy 5.kısımdan öğrenci alıyor. benim oğlum şu anda 5.sınıfta. şişddetle tavsiye edebileceğim bir okul. hem eğitim hem öğretim açısından. nitelikli öğrenci yetiştiriyorlar.
Çok teşekkür ederim.. yalnız adres ayarlayamadığımız ve evimize biraz ters olduğu için vazgeçtik oradan.. gönlümüz oradaydı ama.. şimdi bakrıköy cumhuriyet ortaokulu için adres bulduk.. sanırsam oraya gidicek..inş orası da iyidir..
cutecim selam.. ityi bir okul diyorlar. ama mevcutlat40 ve üstü. bizim evimize baya bir uzak ..ben çokda uzağa yollamak istemediğim için vazgeçtim.. birde profje ödevi falan çok oluyormuş.. tercih sizin::)
merhaba sizin çocuğunuz bu okulda galiba benim ki de bu sene mezun oldu ve emlak kredi ortaokuluna yazdırmayı istiyorum memnun musunuz okulla ilgili sıkıntınız oldu mu öğretmenleri nasıl uzak yerlere servisi var mı bilgi verirseniz memnun olurum birde yine ataköy de 60. yıl duydum ikisi arasında kaldık
merhaba sizin çocuğunuz bu okulda galiba benim ki de bu sene mezun oldu ve emlak kredi ortaokuluna yazdırmayı istiyorum memnun musunuz okulla ilgili sıkıntınız oldu mu öğretmenleri nasıl uzak yerlere servisi var mı bilgi verirseniz memnun olurum birde yine ataköy de 60. yıl duydum ikisi arasında kaldık