• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atakent acibadem tup bebek merkezi

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhaba

3 yillik evliyim. 1.5 senedir bebek istiyoruz. Testler yapildi dr lara gidildi. Esimde sperm sayisi az morfoloji ve hareketlilikte sorun oldugunu gorduk. Gittigimiz tum dr lar tup bebek dedi. En son atakent acibademe gittik. Gorustuk allah nasip ederse onumuzdeki ay baslayacagiz.

Bu hastanede ilk seferde tup bebek yaptirip ilk seferde hamile kalan arkadaslarim var mi ?

Bircok kiside ilk seferde olmamis neden olmuyor bilginiz var mi ?

Drlar 2.ye para almak icin yapiyorlar diyen var.

Bana yardim eder misiniz ?

Tesekkur ederim

Merhaba

3 yillik evliyim. 1.5 senedir bebek istiyoruz. Testler yapildi dr lara gidildi. Esimde sperm sayisi az morfoloji ve hareketlilikte sorun oldugunu gorduk. Gittigimiz tum dr lar tup bebek dedi. En son atakent acibademe gittik. Gorustuk allah nasip ederse onumuzdeki ay baslayacagiz.

Bu hastanede ilk seferde tup bebek yaptirip ilk seferde hamile kalan arkadaslarim var mi ?

Bircok kiside ilk seferde olmamis neden olmuyor bilginiz var mi ?

Drlar 2.ye para almak icin yapiyorlar diyen var.

Bana yardim eder misiniz ?

Tesekkur ederim
Dilerim ilk denemende bebeğine kavuşursun,,Ben böyle bir yaklaşımın doğru olabileceğini düşünmüyorum..Tıpta etik çok önemli ,kurumsal bir merkezde böyle birsey olmaz.. ilk seferde birçok kişinin hamile kaldığını biliyorum..Daha sıklıkla 2. Denemede basarı artışı olabilir sebebide bence , ilk denemede varsa bazı sorunlar tespit ediliyor.., yeni tedavi protokolleri hazırlanabiliyor..Yani doktorda hastasını tanıyor..

Back