• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atakent AcıBadem hastanesinde doğum yapan

laydiii

Tırtılken kelebek olmak gibi!01.06.2016
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
89
42
38
İlk hamileliğim ve tecrübesizim! Atakent Acıbadem'e gidiyorum Derya hanım'a çok tatlı çok pozitif bir doktor! Atakent acıbademde doğum yapan kontrole giden var mı? Varsa hangi doktor? Memnun musunuz?

İlk hamileliğim ve tecrübesizim! Atakent Acıbadem'e gidiyorum Derya hanım'a çok tatlı çok pozitif bir doktor! Atakent acıbademde doğum yapan kontrole giden var mı? Varsa hangi doktor? Memnun musunuz?
Ben de aynı hastanedeyim. Doktorum Mesut Kayman. Yoğun bir doktor ama ilgisini eksik etmiyor. İlk doktorum başkaydı ama hastaneden ayrılınca Mesut Bey'e başladım. Keşke daha önce kendisine gidiyor olsaydım dedim. Baya az kaldı benim doğuma. Doğumu da orada yapacağım.

Ben de aynı hastanedeyim. Doktorum Mesut Kayman. Yoğun bir doktor ama ilgisini eksik etmiyor. İlk doktorum başkaydı ama hastaneden ayrılınca Mesut Bey'e başladım. Keşke daha önce kendisine gidiyor olsaydım dedim. Baya az kaldı benim doğuma. Doğumu da orada yapacağım.[/QUOTE. Öncelikle rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin çok az kalmış maşallah doğum yaptıktan sonrada bilgilendirirseniz çok sevinirim bu arada derya hanımla ilgili bildiğiniz duyduğunuz bişi varsa paylaşabilrmsnz benimle?

Derya Hanımla ilgili bir şey duymadım maalesef. Aynı hastaneye giden diğer arkadaşlarım da Mesut Beyin takibindeler. 13ünde doğum şeklimiz belli olacak. İnşallah doğumdan sonra da bilgilendirme yaparım.
İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucaklarız. Allah isteyen herkese de nasip etsin.

Derya Hanımla ilgili bir şey duymadım maalesef. Aynı hastaneye giden diğer arkadaşlarım da Mesut Beyin takibindeler. 13ünde doğum şeklimiz belli olacak. İnşallah doğumdan sonra da bilgilendirme yaparım.
İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucaklarız. Allah isteyen herkese de nasip etsin.
Amin inşallah hayırlı ve sağlıklı bir doğum dilerim

Merhabalar yok hayır yaptırmadım hamileliğim sürpriz oldu biraz sgk mecburen niçin sordunuz?

Doğuma sayılı günlerim kaldı doktorum Mesut kayman tecrübelerinizi paylaşırmısınız kızlar normal doğum düşünüyorum

merhaba;
bebeğiniz hayırlı olsun bende mesut beye gitmeyi düşünüyorum.doğum şekliniz neydi, ne kadar ücret ödediniz.doğum ücretleri içinde neler dahildi bilgi verirseniz çok sevinirim.

Oncelikle saglikla kucaklayin bebeginizi.
Benim ozel saglik sigortam vardi, onunla yaptim dogumumu. Fiyatlar degisti benden sonra. Onerim; eger orada dogumunuzu kesin dusunuyorsaniz fiyatlandirma birimi ile gorusup, onden bir odeme yapip fiyati sabitlemeniz. Siz doguma girene kadar artis olursa etkilenmezseniz. Biz oyle anlasmistik.
Benim dogumumda 2015 Ekim ayinda +900 TL ile oda suslemesi ve fotograf cekimi + albumu dahildi. Bu paketi alirsaniz dogumun ertesi sabahi kuafor gelip saciniza fon cekiyor. Bir buyuk, 2 kucuk album, magnet, poster veriyorlar. Bir de 2.gun anne ve babaya ozel yemek getiriyorlar kutlama icin. (Sanirim pakette degil, dogum yapan her aileye ozel ikram)
Yenidogan hemsirelerinin ilgisi mukemmel. Hasta bakicilar islerinde cok iyiler. Dogumun ertesi sabahi, kuaforden once gelip anneyi yikiyorlar. Sabaha karsi bebegi yikiyorlar. Hemsireler her cagirdinizda hemen yaninizdalar. Emzirme vs gibi konularda destek veriyorlar. Hastaneden ayrilirken kocaman bir canta ile bebek urunleri hediye ediyorlar. 1 hafta sonra eve bakim hemsiresi geliyor ve eger gobegi dusmusse ilk yikamaya destek veriyor. Bebek bakimi hakkinda bilgilendirmede bulunuyor.
Ben mecburi sezaryen oldum. Bebegim donmemisti. Hemen de ayaklandim. Mesut beyin dogum yaptirdigi annelerin buyuk bir kismi cok zorluk cekmediklerini soyluyor zaten.
Aklima gelen bunlar.

TURGUT AYDIN DENİLEN DOKTORU ASLA TAVSİYE ETMİYORUM.

Biz faklı bir Tüp bebek merkezinde tedavi olduk ve çok şükür ki hamile kaldım. Evime yakın olması sebebi ile ve tüp bebek ihtisası yapmış olması sebebi ile Turgut Aydın'dan randevu aldım.
İkinci tüp bebek denemesinde hamile kalmış biri olarak gittiğim Atakent Acıbadem Hastanesi Turgut Aydın ilk randevum tam bir fiyaskoydu... Toplam vajinal muayene ve görüşme sürem 8 dk sürdü. Çünkü kendisinin randevularına sadık olmadığını bu nedenden dolayı görüşmelerini kısa tuttuğunu kontrole gittiğimde bir kez daha anladım.
Kısa cümlelerle adeta odasından kovarcasına bir ilk muayene görüşmesi yaptığım yetmezmiş gibi bir hafta sonra kontrole gittiğimde birçok soru hazırlamama rağmen yine yarısını soramadım kendisine çünkü geç gelmişti, yine hastası bekliyordu ve herşeyden önemlisi kahvaltısını etmemişti. şaka gibi....
hamileliğimde kaç kilo almalıyım? şuan kiloma bakacak mısınız demeseydim kilomu falan ölçmek aklına asla gelmeyecekti.
O gün bebeğimin kalp atışlarını ilk kez duyacaktım. Kapl atışlarını duymam ile kapaması bir oldu hatta anlayamadım gelen sesi, kendisine baktım bişey demedi sonra hemsireye baktım, hemşre kafasını salladı evet kalbi der gibi ama doktorda asla bir kelam yok... Sonrasında hemen kapadı halbuki videoya almak istemiştim ancak buna müsade etmedi...
En son diyaloğumuz ise en enteresanıydı... İlk görüşmemiz de 8 dk sürdü bu görüşme de oldukça kısa oldu dediğim de ise ne konuşacağız ki yeter işte bu kadar, hadi arkadaşlar (nereden arkadaşı oluyorsak kendisinin) görüşürüz dedi odasının kapısını açtı ve resmen bizi odadan kovdu!!!!

Back