- 4 Ekim 2012
- 89
- 42
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı hastanedeyim. Doktorum Mesut Kayman. Yoğun bir doktor ama ilgisini eksik etmiyor. İlk doktorum başkaydı ama hastaneden ayrılınca Mesut Bey'e başladım. Keşke daha önce kendisine gidiyor olsaydım dedim. Baya az kaldı benim doğuma. Doğumu da orada yapacağım.İlk hamileliğim ve tecrübesizim! Atakent Acıbadem'e gidiyorum Derya hanım'a çok tatlı çok pozitif bir doktor! Atakent acıbademde doğum yapan kontrole giden var mı? Varsa hangi doktor? Memnun musunuz?
Ben de aynı hastanedeyim. Doktorum Mesut Kayman. Yoğun bir doktor ama ilgisini eksik etmiyor. İlk doktorum başkaydı ama hastaneden ayrılınca Mesut Bey'e başladım. Keşke daha önce kendisine gidiyor olsaydım dedim. Baya az kaldı benim doğuma. Doğumu da orada yapacağım.[/QUOTE. Öncelikle rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin çok az kalmış maşallah doğum yaptıktan sonrada bilgilendirirseniz çok sevinirim bu arada derya hanımla ilgili bildiğiniz duyduğunuz bişi varsa paylaşabilrmsnz benimle?
Derya Hanımla ilgili bir şey duymadım maalesef. Aynı hastaneye giden diğer arkadaşlarım da Mesut Beyin takibindeler. 13ünde doğum şeklimiz belli olacak. İnşallah doğumdan sonra da bilgilendirme yaparım.İlk hamileliğim ve tecrübesizim! Atakent Acıbadem'e gidiyorum Derya hanım'a çok tatlı çok pozitif bir doktor! Atakent acıbademde doğum yapan kontrole giden var mı? Varsa hangi doktor? Memnun musunuz?
Amin inşallah hayırlı ve sağlıklı bir doğum dilerimDerya Hanımla ilgili bir şey duymadım maalesef. Aynı hastaneye giden diğer arkadaşlarım da Mesut Beyin takibindeler. 13ünde doğum şeklimiz belli olacak. İnşallah doğumdan sonra da bilgilendirme yaparım.
İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucaklarız. Allah isteyen herkese de nasip etsin.
laydii merhabalar, doğumla ilgili bir sigorta vs. yaptırdın mı nasıl planlıyorsun doğumu?Amin inşallah hayırlı ve sağlıklı bir doğum dilerim
Benim bebegim ters durdugu icin sezeryan ile dogumum gerceklesti. Cok memnun kaldik hem hastaneden hem de doktorumuzdan. Hemsireler de cok cok ilgilendi. Her sey yolundaydi.Kızlar bende mesut kaymana gidiyorum dogumlarınız nasıl geçti paylaşırmısınız lutfen cok önemli Redberryy kuvakvakvak
Teşekkürler yorum için Sevindim iyi geçmesine.Benim bebegim ters durdugu icin sezeryan ile dogumum gerceklesti. Cok memnun kaldik hem hastaneden hem de doktorumuzdan. Hemsireler de cok cok ilgilendi. Her sey yolundaydi.
Darısı size, sağlıkla kucaklayın kuzunuzu.Teşekkürler yorum için Sevindim iyi geçmesine.
merhaba;Darısı size, sağlıkla kucaklayın kuzunuzu.
merhaba;
bebeğiniz hayırlı olsun bende mesut beye gitmeyi düşünüyorum.doğum şekliniz neydi, ne kadar ücret ödediniz.doğum ücretleri içinde neler dahildi bilgi verirseniz çok sevinirim.