- 23 Ocak 2024
- 4
- 5
- 1
- Konu Sahibi azulathefire
-
Nasıl yani ne gibiyanlış değil ama beğendiğinizi manipüle edip çekerseniz daha etkili olur
algılarıyla oyna ders çalışır gibi nelerden hoşlanır ne ilgisini çeker arastırma yap oratk muhabbet açılınca muhabbet zmanla florte dönüşür zaten uygunsanızNasıl yani ne gibi
Yanlış olduğunu düşünmüyorum. Tek dezavantajı kadınların duygusal yapısı kimi zaman; reddedilmeyi hırsa çevirip üzülebiliyorlar bazen. Geçen bir psikolog kadın da aynı ı demişti. Tamam cevabını aldktan sonra samimiyet hemen anlaşılır zaten; sizin kadar adım atıyor, çabalıyor mu? Tamamsa ne ala. Değilse belli ki kız kendi ayağıyla geldi diye ni dallama, orda yallah. Sınır çizmeye engel değil ilk adımı atmak, ancak duygularının egonun kölesi olma yeter ki.Kızlar bizim kültürde hep "erkek adım atar kadın kendini naza çeker" anlayışı var ya, ben hiç böyle olmadım. Birini beğenirsem direkt harekete geçiyorum. Geçen beğendiğim bir çocuğumun telefonunu aldım görüştük mesela. Ama sizce doğru mu yapıyorum? Çünkü ben biraz dışarıdan soğuk görünen bir insanım. Güzel bir kadınım ama soğuk olduğum için erkekler rahatça bana yanaşmıyor. Aslında güzel bir şey bu yavşakları uzak tutmuş oluyorum. Ben istediğimi seçiyorum anladığınız kadarıyla. Ama bu durum erkek kanadından nasıl bilmiyorum. Onlar atak kadınlardan hoşlanıyorlar mı yoksa itici mi buluyorlar? Sizin bir tecrübeniz var mı bu konuda?
İşte ben de şöyle düşünüyorum: ilgimi belli ettiğimde zaten gelen sayısı iki katına çıkacaktır buna gerek yok, kendine güvenen ve gerçekten isteyen gelsin. Sen benimle konuşmazsın diyorsa, cesaret edememişse zaten bana göre değildir.Ben öyleyim. Direkt açılmam ama ilgimi belli ederim ondan sonra tıpış tıpış geliyorlar. Muhabbet ilerlediğinde sen benle konuşmazsın diye cesaret edemedim diyorlar.Velhasıl bekarım....
av avcı dengesi bozuluyor erkek uğraş verdiği emek harcadığı kadına yönleniyor evet şu kavanoz kapağını bile açamayan kadınlar açamıyor değil aslında amaç erkeğe erkek oldugunu onsuz bişey yapamadığını hissettirmek bu kekler de hemen atlıyorKızlar bizim kültürde hep "erkek adım atar kadın kendini naza çeker" anlayışı var ya, ben hiç böyle olmadım. Birini beğenirsem direkt harekete geçiyorum. Geçen beğendiğim bir çocuğumun telefonunu aldım görüştük mesela. Ama sizce doğru mu yapıyorum? Çünkü ben biraz dışarıdan soğuk görünen bir insanım. Güzel bir kadınım ama soğuk olduğum için erkekler rahatça bana yanaşmıyor. Aslında güzel bir şey bu yavşakları uzak tutmuş oluyorum. Ben istediğimi seçiyorum anladığınız kadarıyla. Ama bu durum erkek kanadından nasıl bilmiyorum. Onlar atak kadınlardan hoşlanıyorlar mı yoksa itici mi buluyorlar? Sizin bir tecrübeniz var mı bu konuda?
Eee kabul ediyorlarsa görüşmeyi itici bulmuyorlar demek ki.Kızlar bizim kültürde hep "erkek adım atar kadın kendini naza çeker" anlayışı var ya, ben hiç böyle olmadım. Birini beğenirsem direkt harekete geçiyorum. Geçen beğendiğim bir çocuğumun telefonunu aldım görüştük mesela. Ama sizce doğru mu yapıyorum? Çünkü ben biraz dışarıdan soğuk görünen bir insanım. Güzel bir kadınım ama soğuk olduğum için erkekler rahatça bana yanaşmıyor. Aslında güzel bir şey bu yavşakları uzak tutmuş oluyorum. Ben istediğimi seçiyorum anladığınız kadarıyla. Ama bu durum erkek kanadından nasıl bilmiyorum. Onlar atak kadınlardan hoşlanıyorlar mı yoksa itici mi buluyorlar? Sizin bir tecrübeniz var mı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?