• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AT NALI böbrek anomalisi olup hamile olan , doğum yapan var mı ?

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Ben at nalı böbrek olduğumu öğrendim kısa bir süre önce. Şimdi hamileyim. 8+6. Bugün sabahtan beri böbrek ağrısı yaşıyorum. P.tesi üroloji randevum var. Kendi doktorum bir sorun olnayacağını söyledi(hamilelik , doğum)
Ama yabancı platformlarda iyi şeyler okumadm :( var mı ben gibi olup hamile olan yada doğum yapmış biri.

Ben at nalı böbrek olduğumu öğrendim kısa bir süre önce. Şimdi hamileyim. 8+6. Bugün sabahtan beri böbrek ağrısı yaşıyorum. P.tesi üroloji randevum var. Kendi doktorum bir sorun olnayacağını söyledi(hamilelik , doğum)
Ama yabancı platformlarda iyi şeyler okumadm :KK43: var mı ben gibi olup hamile olan yada doğum yapmış biri.
Ben de at nalı böbrek var ve hamılelık düşünüyorum nasıl gectı hamılelıgınız

Bendede at nalı böbrek var 2015 yılında bı doğum yaptım 38. Haftamda sezeryanla olacaktı gün verildi ama 38.haftamda böbreklerin sen dolayı ağrım oldu ve hastane gittim ateşim 40a çıktı dusuremediler bebeğe bişey olur diye acil sezeryana aldılar 9 gün hastanede kaldım Allah'a şükür bebeğimde bı sorun oluşmadı ama ben zor günler geçirdim şimdi tekrar hamileyim korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

Back